Website op maat

Een website met een goed en responsief ontwerp voor een goede weergave op alle schermen.

Geen zorgen

Wij zorgen voor een moderne website die past bij uw bedrijf

j

Modern ontwerp

Modern ontwerp geschikt voor desktop, tablet en mobiel

}

Snel online

Snel en persoonlijk. Binnen 10 werkdagen online en direct contact.

~

Veilig

Veilig en compleet. incl. SSL, e-mail en hosting.

Goedkoop een website laten maken

Bij Flexahosting kunt u een mooie website op maat laten maken voor een eerlijke prijs. Wij bouwen succesvolle websites die er perfect uitzien op elk apparaat. Wij maken elke website op maat in uw eigen huisstijl. De websites die wij maken worden goed gevonden in Google en zijn eenvoudig te beheren.

Modern ontwerp

De tijd dat een simpele webpagina met wat contactinformatie volstond is voorbij. Uw bezoekers verwachten een website die laat zien waar uw bedrijf voor staat. Wij ontwerpen voor u een moderne website op maat waarmee u uw bedrijf duidelijk kunt presenteren aan uw klanten. Vanzelfsprekend houden we hierbij ook rekening met de technische eisen die anno 2017 aan een website gesteld worden. Een snelle website die goed gevonden wordt in zoekmachines en die goed weergegeven wordt op mobiele telefoons, tablets en computers.

Veilig en compleet

Flexahosting zorgt voor alles wat u nodig heeft voor een professionele website. Wij verzorgen uw hosting en zorgen ervoor dat er uw te bereiken bent op een e-mailadres van uw bedrijf. Ook zorgen wij ervoor dat uw website veilig is. Wij voorzien uw website van een SSL-certificaat, zodat uw klanten uw website veilig kunnen bezoeken. Ook beschermen wij de website tegen hackers, bijvoorbeeld door tweefactor authenticatie. Bij Flexahosting krijgt u dus een veilige en complete website op maat tegen een betaalbare prijs.

Website op maat?

Website op maat laten maken door een deskundige!

%

Tevreden klanten

domeinnamen geregistreerd

wordpress installaties

Flexahosting

Adres: Guntersteinweg 377

Postcode: 2531KA Den haag

Support@flexahosting.nl

info@flexahosting.nl 

Goedkope webhosting

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld