Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

Gratis SSL certificaat

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

Gratis wordpress installatie

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

14 dagen backups

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Altijd Betrouwbare LetoDMS Hosting Niet Zoals De Andere!

Ontdek de betrouwbare LetoDMS-hosting van Flexahosting. Geen compromissen als het gaat om kwaliteit en veiligheid, noch wanneer het gaat om prijs. Met Flexahosting krijg je wat je wilt: een betrouwbare webhost die elke dag beschikbaar is. Onze betrouwbare LetoDMS-hosting is ontworpen om bedrijven van alle maten te helpen hun online aanwezigheid te bereiken. Profiteer van onze modernste technologieën voor webhosting, zoals PHP, MySQL, Apache, Nginx en beveiliging zoals Firewall, Malware Scan, DDoS-bescherming.

U kunt kiezen uit verschillende soorten LetoDMS-hosting, waaronder Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server) Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting en Reseller Hosting. Onze schijfruimte, bandbreedte, uptime en SSL-certificaat zijn het servicepakket dat nodig is om te voldoen aan de behoeften van elk bedrijf. Beheer je bestanden en websites met behulp van cPanel voor een gemakkelijke ervaring. Met slechts één klik kunt u installeren, uw domeinnaam registreren en uw website configureren.

Krijg toegang tot 24/7 klantenservice en onze kennisbank, waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft om uw hostingervaring nog beter te maken. Bekijk onze goedkope webhosting voor slechts ,1 en krijg toegang tot allekenmerken waar u naar op zoek bent. Verkrijg, voor het eerste jaar, een domeinnaam voor .nl en .be tegen een sterk gereduceerde prijs. Verras je bezoekers met de beste veiligheidsverdediging waar 30 dagen gratis backups deel van uitmaken. Krijg toegang tot tot 90% korting bij webhosting.

Maak je website vandaag nog klaar voor optimale resultaten met LetoDMS-hosting van Flexahosting. Krijg alles wat je nodig hebt tegen een van de laagste prijzen voor webhosting op de markt. Doe altijd je voordeel met onze whois-identiteitsdienst waarmee je achterhalen of een domeinnaam al geregistreerd is. Bouw eenvoudig en snel een webshop of een blog met onze 1-klikinstaller. Open vandaag nog een account en begin met krijgen waar je altijd al naar op zoek bent: een betrouwbare LetoDMS-hosting.

Goedkope Webhosting voor 1 Euro

Bedrijven met een beperkt budget zullen zich verheugen op de verdiensten van goedkope webhosting voor slechts ,1. Met Flexahosting heb je al toegang tot de laatste hostingtechnologieën zoals PHP, MySQL, Apache, Nginx, beveiliging zoals Firewall, Malware Scan, DDoS-bescherming en 24/7 klantenservice. Krijg wat je wilt binnen de beperkingen van je budget.

We vervullen de behoeften van bedrijven van alle maten met onze kosteneffectieve hostingoplossingen. Of u nu opzoek bent naar shared hosting, VPS-hosting, dedicated hosting, cloud hosting of reseller hosting. Onze toegewijde servers en uitmuntende prestaties staan garant voor een goedkope webhosting. Krijg een bandbreedte, uptime, beheer, beveiliging en ondersteuning voor een lage prijs.

U krijgt volledige toegang en controle over uw hosting accounts. Beheer uw bestanden met het cPanel-dashboard en creëer e-mailaccounts en domeinnamen met slechts één klik. Uw website wordt gehost door de superieure technologieën van Flexahosting die uw bedrijf naar het volgende niveau helpen. Geniet van een data-transfer zoals nooit tevoren met hoge kwaliteit en zeer lage lag.

Kom meer te weten over goedkope webhosting met Flexahosting. U kunt kiezen voor verschillende hostingpakketten, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Daag ons uit en ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om een goedkope webhosting te hebben zonder dat u inlevert op kwaliteiten of veiligheid.

Domeinnaam .nl en .be voor 1 Euro

Als bedrijf is het cruciaal dat uw domeinnaam krachtig overkomt. Flexahosting helpt je om een professionele en betrouwbare aanwezigheid te creëren met een domeinnaam voor .nl en .be die eerste jaar slechts ,1 kost. Onze domeinnamen zijn goedgekeurd door Icann voor officiële registratie en kunnen worden geregistreerd voor spannende nieuwe projecten.

Als het gaat om een domeinnaam kopen, willen we alleen de beste. Met Flexahosting hebben we alle tools om ervoor te zorgen dat uw bedrijfswebsite sterk wordt ondersteund. Onze domeinnaam service beheert domeinnamen voor projecten en website van elke omvang. Krijg toegang tot hoogwaardige technologie, beveiliging en ondersteuning bij het kopen van uw domeinnaam.

Onze registries gaan verder dan alleen het .nl en .be domeinen en bieden ondersteuning voor .com, .net, .org, .info, .biz, .co.uk en talloze andere extensies. Verbind je website met een breed scala aan mogelijkheden. Gebruik onze whois-identiteitsdienst om achterhalen of een domeinnaam al geregistreerd is. Vul je domeinverzameling aan met geavanceerde functies zoals een krachtige DNS-manager, bulkregistraties, manageren van eigen namenservers en meer.

De domeinnaam service van Flexahosting zorgt ervoor dat je in staat bent om je bedrijf en ideeën te laten groeien met een voordelige oplossing. U kunt kiezen uit verschillende hostingcategorieën, met een lage prijs van ,1 voor een domeinnaam. Krijg toegang tot alle tools voor domeinnaamregistratie bij Flexahosting.

30 Dagen Gratis Back-ups

U kunt het risico minimaliseren door te kiezen voor 30 dagen gratis back-ups met Flexahosting. Onze back-up oplossingen worden aangeboden op verschillende serveroptimalisatie niveaus voor verschillende websites. Alle back-ups van uw website worden standaard automatisch gemaakt, zodat u op elk moment kunt herstellen naar een vorige versie. U kunt ook kiezen voor een dagelijks, wekelijks of maandelijks back-upschema.

Omdat we de meest gewilde type bestanden ondersteunen zoals databasebestanden, MYSQL-bestanden, SQL-bestanden, HTML-bestanden en meer, kunt u het risico verlagen dat uw bestanden verloren gaan. Als er een kritisch probleem optreedt, kunt u binnen enkele minuten herstellen naar een eerder gemaakte back-up. Krijgt ook toegang tot back-up versiecontrole om te bekijken wanneer een back-up van uw website is gemaakt of wanneer er wijzigingen aan uw bestanden zijn gemaakt.

De back-up service van Flexahosting is al jarenlang zeer professioneel en betrouwbaar. Wij bieden bestandsbestanden, database backups, herstelservices, beveiligingsherstelservices, en nog veel meer. Geniet van 30 dagen gratis back-ups bij Flexahosting. Neem vandaag contact op met onze klantenservice en krijg direct toegang tot back-up services die uw bedrijf krachtig ondersteunen. Zorg ervoor dat je website altijd draait, zelfs als er een calamiteit of een probleem plaatsvindt.

Tot 90% Korting Bij Webhosting

Flexahosting zorgt ervoor dat alle bedrijven, klein of groot, kunnen profiteren van een geweldige kans op een hoge kwaliteit webhosting. Of u nu op zoek bent naar shared hosting, VPS-hosting, dedicated hosting, cloud hosting of reseller hosting. Alles wat we aanbieden is uitgerust met de beste technologie voor webhosting, schijfruimte, bandbreedte, uptime, beheer, beveiliging en ondersteuning.

Krijg tot 90% korting bij het kopen van webhosting voor bedrijven van elke omvang. Met een breed gamma van hostingoplossingen kunnen we bedrijven helpen hun hostingervaring te verbeteren. Profiteer direct van de lage kosten, vooral bij vooruitbetaling. Geniet van exclusieve promoties en ontdek wayes om van je hosting te genieten zonder veel te betalen. Onze klanten hebben altijd de keuze uit verscheidene hostingpakketten die voordelig en vaak geheel gratis kunnen worden verkregen.

Maak gebruik van onze verschillende betalingsmethoden om je kosten te verlagen. Creëer een hostingaccount met slechts ,1 om je website zelfs zonder investering te laten groeien. Als je het grootste voordeel wilt uit je investering, kies dan bijvoorbeeld voor ons jaarabonnement. Je kunt zelfs contact met ons opnemen voor een speciale aanbieding op maat en geniet van het makkelijkste en voordeligste webhostingplan beschikbaar.

Eén Klik Installer Voor Webshop of Blog

Creëer een webshop of blog met onze 1-klikinstaller. We bieden vele functies waarmee je eenvoudig en snel een high-end webshop of blog neer kunt zetten. Alles wat je nodig hebt staat al klaar voor je. Onze 1-klikinstaller biedt toegang tot een breed scala aan functionaliteiten die nodig zijn om een professionele webshop of blog te creëren. Of je nu op zoek bent naar WordPress of Bootstrap, Flexahosting heeft alles wat je nodig hebt om je dromen waar te maken.

Met de eenvoudige installatiegids kun je een webshop of blog maken voor elk soort bedrijf. Onze 1-klikinstaller bevat alle tools die je nodig hebt, inclusief genre-specifieke website-themas, sjablonen, webcomponenten, framework, website-builders, verzendoptimalisatie, klantenservice, mobiele applicaties en meer. Vul je webwinkel aan met betrouwbare betaalmethoden, zoals PayPal, Stripe, Apple Pay, Google Pay en vele anderen.

Onze 1-klikinstaller biedt volop opties voor elke hostingervaring. Sluit je aan bij het Flexahostingplatform en stel je webshop of blog v

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting
30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

30 dagen gratis backups Tot 90% korting bij Webhosting