Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

WordPress website maken

WordPress website maken

10 GB SSD opslag

WordPress website maken

Onbeperkt emails

WordPress website maken

Overal bereikbaar

WordPress website maken

30 dagen backup

Ben je toevallig net een nieuw bedrijf gestart dan wil je binnenkort ongetwijfeld een nieuwe WordPress website maken? Dan ben je zojuist op de jackpot belandt.

Waarom een WordPress website maken?

Bedrijven en zelfstandig ondernemers die een WordPress website laten maken, genieten vrijwel direct van een aantal interessante voordelen. WordPress is toegankelijke software om de meest unieke websites te creëren, zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt.

Aangezien de software gratis is te downloaden, kan elke website eigenaar ter wereld hier gebruik van maken. WordPress wordt ook wel opensourcesoftware genoemd en biedt een simpele manier om de meest complexe websites te beheren.

Webhosting

De voordelen van WordPress website maken.

De voordelen van WordPress reiken verder dan je waarschijnlijk zult denken. Mocht je van plan zijn om binnenkort een nieuwe WordPress website te maken, dan ben je vast en zeker benieuwd naar onderstaande voordelen.

Gratis te downloaden

Een van de meest interessante voordelen is hierboven eigenlijk ook al benoemd. WordPress is namelijk volledig gratis software, die je zonder al te veel moeite kunt downloaden.

Hierbij is het overigens wel belangrijk om te vermelden dat de hosting van je domein niet gratis is. Je kunt dus niet zomaar een gratis website beginnen, zonder dat je hiervoor een webhosting hebt aangeschaft.

Eenvoudig te beheren

Iedereen die een WordPress website op maat laat maken, zal merken dat de WordPress software makkelijk is te beheren. Je hoeft hier dus geen uitgebreide ICT-kennis voor te hebben. Enige ervaring met computers en besturingssystemen kan overigens wel goed van pas komen.

Eenvoudig te onderhouden

Ook het onderhouden van een WordPress website neemt minder tijd in beslag dan je misschien zult denken. Het gaat hierbij voornamelijk om taken zoals het bijwerken van plugins. Ook thema’s en de WordPress software dient om de zoveel tijd geupdate te worden.

Eenvoudig te optimaliseren

Daarnaast kan er natuurlijk altijd aandacht uitgaan naar het optimaliseren van de content. Elke pagina kan op deze manier een meerwaarde bieden voor je toekomstige bezoekers. het resultaat hiervan is dat bezoekers vaak langer blijven hangen en misschien wel meerdere blogartikelen lezen, voordat ze de website verlaten.

Ruime keuze aan thema’s en plugins

Ga Direct aan de slag!

Als eigenaar van een WordPress website heb je de keuze uit een groot aanbod van thema’s en plug-ins. Een thema kun je doorgaans gebruiken om de basis van je website op te zetten. Het thema kun je vergelijken met het hart van je website. Vanuit hier ga je verder met de opbouw, tot dat je na verloop van tijd een favoriete set WordPress plugins bij elkaar hebt verzameld.

Hiermee kun je de meest uiteenlopende functies aan je WordPress website toevoegen. Alle plug-ins kun je binnen een paar klikken downloaden en installeren. De meest plugins zijn tools om de functionaliteit en het gebruiksgemak van de website te verbeteren.

Probeer het gebruik van plugins te beperken, want voordat je het weet ben je voor elk probleem een nieuwe plugin aan het installeren, terwijl dit achteraf misschien helemaal niet nodig blijkt te zijn. Maak daarom een selectie van je favoriete plugins en maak hier maximaal gebruik van. Elke extra plugin die je gebruikt kan namelijk de snelheid van je website doen verminderen.

WordPress website maken

.nl

€ 7,99

.com

€ 12,99

.EU

€ 12,99

.org

€ 12,99

.BE

€ 7,99

.info

€ 12,99

Zakelijke WordPress website maken

Elke klant die bij Flexahosting een zakelijke WordPress website laat maken, die is verzekerd van een professionele lay-out en een unieke uitstraling. De focus hierbij ligt vooral op het creëren van vertrouwen bij potentiële klanten. Zodra je doelgroep meer vertrouwen krijgt in de service en diensten van je bedrijf, zul je vrij snel merken dat de conversies van je website omhoog zullen schieten.

Daarnaast zal een van onze medewerkers ervoor zorgen dat elke pagina voorzien is van professioneel geschreven teksten en relevante zoekwoorden. De meest zoekmachines zoals Google en Yahoo kunnen zo de nieuwe website doorgaan een stuk sneller indexeren. Hierdoor zal je website na enige tijd al in de zoekresultaten van de zoekmachines verschijnen.

Tegenwoordig kent de WordPress software talloze mogelijkheden. Het is daarom van belang om het overzicht betreft de plugins te bewaren en de structuur van je website overzichtelijk te houden voor bezoekers. Zo creëer je gegarandeerd meer vertrouwen bij de bezoekers van je website.

Uiteindelijk zijn dit allemaal potentiële klanten die vertrouwen moeten hebben in de service en diensten die jouw bedrijf aanbiedt. Op termijn zijn deze mensen vaak ook een stuk sneller geneigd om hiervoor te betalen.

WordPress website maken

Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van een bedrijfswebsite? Of heb je simpelweg een dringende vraag over het laten maken van WordPress website bij Flexahosting? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen! Zodra wij je vraag ontvangen hebben, zullen we proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Goedkope hosting van goede kwaliteit

 

Bij Flexahosting ben je namelijk verzekerd van goedkope hosting service tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Bovendien geniet elke klant bij ons van top voorwaarden en een professionele service.

%

Tevreden klanten

domeinnamen geregistreerd

wordpress installaties