Goedkope webhosting

Flexahosting biedt goedkope webhosting die razendsnel is dankzij het gebruik van snelle processoren, veel geheugen en supersnelle SSD-schijven. Daarnaast krijgt u onbeperkt dataverkeer en onbeperkt aantal e-mailadressen en ftp-accounts.

Waarom goedkope webhosting van flexahosting? 

Gratis SSL certificaat

Met een SSL certificaat van Let’s Encrypt kun jij dus zonder kosten aan een certificaat komen voor jouw website. Het certificaat is ook nog eens heel gemakkelijk, in een paar muisklikken te installeren. Lekker makkelijk!

Controlepaneel

U kunt uw hostingaccount eenvoudig beheren via een control panel (Cpanel). Op die manier kunt u bijvoorbeeld snel e-mailadressen aanmaken en/of aanpassen. Ook kunt u backups instellen en restoren in noodzakelijk!

Backup

Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van jouw website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up van de e-mail en website terugplaatsen, een veilig gevoel.

+400 scripts

Door deze gratis te installeren scripts kun je bij elk pakket zonder kennis van het bouwen van websites je eigen fotoalbum of dicussieforum opzetten. Gebruik je PHP? Bij Flexa Hosting hoef je niet van pakket te wisselen.

Direct online

Na betaling via Ideal  wordt je account onmiddelijk automatisch opgezet en krijg je de logingegevens meteen toegestuurd! Je kunt dus meteen beginnen met mailen en het bouwen van jouw website. 

Gratis website maken

Met onze website maker kan je zonder enige ervaring of programmeerkennis je eigen website maken. Onze websitemaker is standaard inbegrepen als je bij ons een premium webhosting afsluit. 

01

Registreer je domeinnaam

De registratie van uw eigen domeinnaam is de eerste stap op weg naar een eigen website en een online succes. U creëert hiermee een unieke plek voor een webshop, website of een persoonlijke/zakelijke blog.
02

Kies webhostingpakket

Kies het webhosting pakket dat het beste bij u past
en begin vandaag nog aan uw eigen website! U kunt ook altijd beginnen met een Starterspakket en later upgraden als u meer bezoekers krijgt of meer ruimte nodig heeft.
03

Installeer wordpress met 1 klik

Met WordPress bouwt u in een handomdraai uw eigen website of blog. Kies een template, vul het met teksten en afbeeldingen en uw website is klaar! Wilt u liever dat wij een website voor u maken? Ook dat kan!

Registreer domeinnaam

.com voor €12,99  .nl voor €7,99 per jaar

.com voor €12,99  .nl voor €7,99 per jaar

Goedkope hosting van goede kwaliteit

%

Tevreden klanten

domeinnamen geregistreerd

wordpress installaties

Flexahosting

Adres: Guntersteinweg 377

Postcode: 2531KA Den haag

Support@flexahosting.nl

info@flexahosting.nl 

Goedkope webhosting

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld