De dos donts van de hostingwereld

De dos donts van de hostingwereld

Gratis SSL certificaat

De dos donts van de hostingwereld

Gratis wordpress installatie

De dos donts van de hostingwereld

14 dagen backups

De dos donts van de hostingwereld

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

De dos & donts van de hostingwereld

Dos & Donts van de hostingwereld

De hostingzakenwereld is een uitdagende wereld. Om een stap vooruit te zetten, zijn er een aantal dingen die je moet doen en een aantal dingen die je niet moet doen. Hier zijn de dos & donts van de hosting wereld.

Hostingpartners moeten goed begrijpen welke niveaus van service en ondersteuning zij hun klanten kunnen bieden. Het is belangrijk dat je eerlijk bent over de limieten van je diensten en je klanten weet te informeren over mogelijke problemen. Probeer altijd klanten te helpen om lange termijnloyaliteit en retentie te garanderen.

De klanten moeten niet alleen de opties weten, maar ook welke voordelen ze ervan kunnen verwachten. Het is van cruciaal belang dat je de klanten informeert over het gebruik van hun hostingaccounts, de bijbehorende service en het helpen van klanten bij het maken van beïnvloede beslissingen.

Een goede manier om je hostingbusinessproducten bekend te maken bij je klanten, is door gebruik te maken van emotionele triggers. Maak uw klanten bekend met je producten en diensten en waarom uw producten de beste optie zijn. Benader hen met zorg en zorg ervoor dat je klanten een positief gevoel over je producten krijgen.

Het is belangrijk dat je systemen goed onderhoudt. Ga door met je hostingbusiness door ervoor te zorgen dat je systeem veilig en op tijd wordt geüpdatet. Dit helpt bij het voorkomen van storingen die de klantenervaring kunnen beïnvloeden.

Het is belangrijk om vooruit te kijken en voor te bereiden op toekomstige trends. Anticipeer op de toekomstige veranderingen en blijf jezelf bijwerken met nieuwe technologieën en hostingoplossingen op de markt.

Het is essentieel om je merkenidentiteit te bewaren. Reclame voor je bedrijf en maak gebruik van verschillende kanalen voor de promotie van je producten. Bouw vertrouwen met je klanten en wees altijd eerlijk over je producten en diensten.

Voordelen van de hostingwereld

In de hosting wereld zijn er vele positieve voordelen. De kosten voor hosting zijn laag, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om te beginnen met het hosten van zijn of haar website. Hosting bedrijven bieden meestal een contract dat in verschillende tijdsperiodes kan worden aangeschaft, waardoor de klanten flexibeler kunnen handelen.

Veel hostingbedrijven bieden ook verschillende technische kennis en ondersteuning aan hun klanten. Dit kan grote voordelen bieden voor de klant die zelf niet alle technische kennis en vaardigheden heeft. Daarnaast bieden deze bedrijven ook verschillende technische oplossingen om de sites van hun klanten veilig en krachtig te maken.

Hostingbedrijven bieden ook een schakelaardienst waarmee de klanten een website kunnen hosten op verschillende servers. Dit maakt het gemakkelijk voor de klanten om te wisselen van server wanneer hun website meer verkeer of actievere gebruikers heeft.

Bovendien kunnen hostingbedrijven verschillende opslag en netwerkoplossingen aanbieden, waardoor de klanten meer mogelijkheden hebben om te upgraden naar een meer geavanceerd niveau van hosting. Bovendien kunnen deze bedrijven ook verschillende oplossingen aanbieden om de klanten te helpen hun websites veilig te houden.

Veel hostingbedrijven bieden ook prijsbesparende oplossingen voor klanten. Vaak kunnen klanten profiteren van lagere tarieven wanneer ze een hostingpakket op lange termijn kiezen. Deze prijsbesparingen kunnen helpen de opstartkosten van een hostingbusiness laag te houden.

Nadelen van de hostingwereld

Net zoals alle zaken heeft de hostingwereld ook enkele negatieve kanten. Een van de belangrijkste nadelen van hosting is de beveiliging. Veel hostingbedrijven bieden hun klanten geen goede beveiliging of op tijd beveiligingsupdates. Daarnaast is het ook moeilijk om alle nieuwste technologieën te beheren, waardoor sommige hostingbedrijven niet in staat zijn om de meest actuele en geavanceerde technologische oplossingen te bieden aan hun klanten.

Daarnaast heeft hosting ook andere problemen zoals downtime. Veel bedrijven hebben last van downtime bij het hosten. Dit kan het imago van een bedrijf negatief beïnvloeden, omdat het uiteindelijk de opbrengsten kan verminderen en de klantenervaring negatief kan beïnvloeden.

Diensten en ondersteuning is ook een groot probleem bij sommige hostingbedrijven. Veel bedrijven bieden hun klanten onvoldoende diensten en ondersteuning, waardoor klanten worden achtergelaten met problemen die niet eenvoudig te behandelen zijn.

Het actualiseren van websites voor migratie is ook een probleem bij sommige hostingbedrijven. Sommige hostingbedrijven vereisen dat de klanten hun bestanden en websites handmatig bijwerken om te voldoen aan hun hostingeisen. Dit kan een frustrerende taak zijn, vooral voor mensen die technisch niet vaardig zijn.

Het is belangrijk om te onthouden dat de keuze van een hostingbedrijf cruciaal is. Een goed hostingbedrijf kan het verschil maken tussen een goede en een slechte online ervaring. Verdiep je dus goed voordat je een hostingbedrijf kiest.

FAQ’s in de hostingwereld

De volgende veelgestelde vragen zijn een goede leidraad voor wie op zoek is naar een goede hostingdienst:

 • Wat is de beste hostingprovider? Uw keuze van een hostingprovider hangt af van het type omgeving waarin u uw websitehosting wilt uitvoeren. Wees vooral kritisch bij de keuze van een host en vergeet niet dat de kosten waarschijnlijk ook een factor zijn. Er zijn veel goede hostingproviders die betaalbare en betrouwbare hostingdiensten bieden, dus neem de tijd om iets te vinden dat het beste bij uw behoeften past.
 • Hoe kies ik de beste domeinnaam? Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een domeinnaam. Zorg voor een uniek en eenvoudig te onthouden naam die gemakkelijk door andere mensen te onthouden en te delen is. Denk ook na over potentiële toekomstige richtingen die uw bedrijf op kan gaan als het groeit in de toekomst.
 • Kan ik mijn site zelf hosten? Ja, maar het is over het algemeen niet aan te bevelen. Net als elk bedrijf vereist websitehosting technische kennis en vaardigheden die de meeste mensen waarschijnlijk niet hebben. Als je besluit om je site zelf te hosten, zorg er dan voor dat je de benodigde kennis en vaardigheden hebt om dit te doen.
 • Wat is het verschil tussen Shared Hosting en Dedicated Hosting? Shared hosting is het meest voorkomende en goedkoopste type hosting. U wordt in hetzelfde datacenter gehost met vele andere sites en gedeeld geheugen, CPU’s en opslag. Dedicated hosting biedt meer controle en prestaties, omdat u de hele server heeft voor u alleen. Niettemin is het duurdere hosting dan Shared hosting.
 • Wat is WordPress hosting? WordPress hosting is speciaal ontwikkeld voor WordPress websites. WordPress hosting biedt vele voordelen, zoals speciale beveiligingskenmerken, op maat gemaakte caching oplossingen en technische ondersteuning voor het beheer van WordPress sites.
De dos donts van de hostingwereld
De dos donts van de hostingwereld

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

De dos donts van de hostingwereld

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

De dos donts van de hostingwereld

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De dos donts van de hostingwereld

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De dos donts van de hostingwereld

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De dos donts van de hostingwereld