Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

De Gids voor Goede Hosting Providers

De Gids voor Goede Hosting Providers

Gratis SSL certificaat

De Gids voor Goede Hosting Providers

Gratis wordpress installatie

De Gids voor Goede Hosting Providers

14 dagen backups

De Gids voor Goede Hosting Providers

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

De Gids voor Goede Hosting Providers

De Gids voor Goede Hosting Providers

Het vinden van de juiste hostingprovider is voor veel mensen een lastige klus. Voorbeelden van overeenkomsten kosten en kwaliteit schieten door ons hoofd, maar welke hostingprovider past precies bij jouw bedrijf? Hier komt Flexahosting om de hoek kijken! Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!

Flexahosting is de perfecte keuze voor jouw bedrijfsvoering. We bieden webhosting van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope hosting provider voor je kleine bedrijf of naar een betrouwbare partner voor je grote bedrijf, met Flexahosting vind je altijd wat je nodig hebt.

Voor slechts , 1 per maand krijg je toegang tot een webhosting account waarmee je eenvoudig een domeinnaam kunt kopen en je website kunt hosten. En we bieden ook een SSL certificaat om je website te beveiligen. Bovendien krijg je een gratis e maildienst waarmee je aan nieuwsbrieven kunt beginnen en een gratis WordPress sitecreator waarmee je je eigen website kunt maken.

En dat is nog niet alles! We bieden een 24/7 klantenondersteuning, waarbij je jaarlijkse contractverleningen kunt verlengen. Je hoeft je daar geen zorgen over te maken, want ons kantoor is er altijd om je te helpen! In plaats van vertragende service, krijg je direct de beste oplossing voor je hostingprobleem.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice is op alle mogelijke manieren bereikbaar e mail, chat, telefoon en sociale media. En als je gebruikmaakt van onze gratis e vouchers, krijg je nog meer korting op de hostingprovider van je keuze.

Als het gaat om kostbare hosting voor bedrijven, dan is Flexahosting de perfecte optie. Niet alleen word je voorzien van de beste service en de meest hoogwaardige producten, je maakt ook gebruik van onze kortingen. Let dus goed op bij het kiezen van de juiste hostingprovider en kies altijd voor Flexahosting!

Webhosting

De essentie van webhosting is eenvoudig: je koopt een pakket dat alleen voor jouw (of een bedrijf) is en dit pakket wordt gebruikt om zelf een website aan te maken. Hierbij kun je denken aan een blogpagina, een webwinkel of een portfolio. Daarom is webhosting een gemakkelijke manier om een website te maken en te beheren.

Bij Flexahosting kun je kiezen uit verschillende pakketten met diverse functies. Bijvoorbeeld webhosting, e mail en domeinnaam. We begrijpen heel goed dat iedereen unieke behoeften heeft, waarom we pakketten aanbieden die alle functies hebben die jij nodig hebt. Zo kun je een pakket kiezen dat past bij je bedrijf en dat precies precies de juiste functies heeft.

Het mooie is dat je voor elk Flexahosting pakket slechts , 1 per maand betaalt. Dat betekent dat je geen enorme maandelijkse facturen krijgt voor hostingdiensten. Bovendien krijgt u bij elk pakket een gratis domeinaam waarmee u uw bedrijfsnaam mee kunt publiceren op het web. U krijgt ook een gratis e maildienst en een gratis website creator waarmee u in wezen een magische knop kunt gebruiken om een website te maken.

Als je kiest voor Flexahosting, kies je voor een partner die kennis en ervaring heeft opgedaan in webhosting en datacenterfaciliteiten. Daarom kunnen we garanderen dat je altijd een betrouwbare service krijgt voor een lage prijs.

De Beste Webhosting Provider Kiezen

Als je op zoek bent naar de beste webhosting provider voor je bedrijf, dan kun je niet om Flexahosting heen. Onze hostingdiensten zijn flexibel, veilig en betrouwbaar. Ook krijgt u bij ons een lage prijs voor hoogwaardige webhostingdiensten.

Bij Flexahosting heb je de mogelijkheid om je website snel en eenvoudig te hosten en de beste hostingdiensten te krijgen. Je krijgt ook een gratis domeinnaam, een gratis e maildienst en een gebruiksvriendelijke website creator. Al deze voordelen maken Flexahosting de beste keuze.

Daarnaast heb je ook nog de Flexahosting klantenservice. Ons kantoor is 24/7 bereikbaar om je te helpen met alle vragen die je hebt over hosting of domeinnamen. Je kunt ons ook volgen op sociale media voor tips en advies. Bovendien krijg je met ons een jaarlijks contract waar je op ieder moment mee kunt verlengen.

Flexahosting is dan ook de beste hostingprovider voor bedrijven. We hebben een ervaren team dat de perfecte oplossing biedt voor elk hostingprobleem. Onze hostediensten zijn betrouwbaar, beveiligd en betaalbaar. Kies daarom voor Flexahosting als jouw hostingprovider!

Kopen en registreren

Flexahosting biedt je de mogelijkheid om zowel domeinnamen als hosting te kopen en te registreren. Met onze service kun je met een paar makkelijke stappen een kant en klare website maken en online gaan. Maar om het veel gemakkelijker te maken voor jou, bieden we ook enkele andere handige tools aan bij je webhostingpakket.

Bij Flexahosting kun je bij elk pakket eenvoudig je eigen .nl of .com domeinnaam registreren. Zo breng je jouw website een stap dichter bij je bezoekers. Bovendien krijg je ook een gratis e maildienst voor zakelijk gebruik en een gebruiksvriendelijke website creator waarmee je in wezen een magische knop kunt gebruiken om een website te maken. Zo kun je direct beginnen met het maken van je website of het verbeteren van je website.

We begrijpen ook dat sommige klanten wat extra hulp kunnen gebruiken, dus we bieden ook een handige handleiding voor de beginneling. Met de handleiding krijg je direct inzicht in alle technische mogelijkheden van webhosting. Je krijgt ook advies over het gebruik van verschillende technologieën en informatie over welke tools het beste voor je doelen passen.

Met de Flexahosting diensten en tools kun je met een paar klikken je eigen website maken en online brengen. Dus als je op zoek bent naar een geschikte hostingprovider voor je bedrijf, kijk dan niet verder dan Flexahosting!

E mail

Als je een bedrijf hebt, is je communicatie met klanten erg belangrijk. Daarom biedt Flexahosting de beste e maildiensten voor een lage prijs. Met onze e maildienst krijg je alles dat je nodig hebt voor een professionele en betrouwbare communicatie, waaronder e mailadressen, agenda’s, taken, opslagruimte voor bestanden en meer.

Bij Flexahosting krijg je de meest optimale ervaring bij het versturen van e mails omdat we een lage latency verbinding aanbieden. We bieden ook innovatieve beveiligingsfuncties zoals antivirus en antispam tools en firewall beveiliging. Met deze beveiliging voorkom je dat je e mailinbox wordt gebruikt voor ongewenste berichten en dat je gegevens worden gestolen.

Naast e mail bieden we ook andere handige diensten. We hebben een premium back upoplossing, waarmee je je gegevens kunt back uppen zonder dat je er omkijken naar hebt. We hebben ook een e books plugin waarmee je eenvoudig een e book kunt creëren. Bovendien kun je ook een gratis account aanmaken voor je bedrijf bij Flexahosting.

Uiteindelijk is Flexahosting de beste plek voor e maildiensten. We bieden je alle functies en kracht die je nodig hebt voor de professionele communicatie die je verdiend. Begin vandaag nog met het versturen van professionele berichten als je kiest voor Flexahosting!

Veiligheid

We begrijpen dat de veiligheid van je website essentieel is. Daarom biedt Flexahosting de allerbeste beveiliging aan voor je website. Met onze beveiligingsoplossingen ben je verzekerd van maximale veiligheid en vrijheid van zorgen.

We bieden bijvoorbeeld een topkwaliteit SSL certificaat dat je website beveiligt met 256 bit coderingsniveau. We hebben ook een firewall beveiliging waarmee je je website kunt vrijwaren van cyberaanvallen en malware. Om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig worden opgeslagen, bieden we ook een premium back updienst aan.

Bovendien hebben we ook een avontuurlijk beoordelingssysteem. Daarmee kun je eenvoudig controleren of je website goed is beschermd tegen cyberdreigingen. De beoordelingen geven je ook inzicht in welke acties je moet ondernemen om het beveiligingsniveau van je website te verhogen.

Als je de beste beveiligingsoplossing zoekt voor je website, kijk dan niet verder dan Flexahosting. We bieden je alle beveiligingsoplossingen aan die je nodig hebt om je website te beschermen tegen cyberaanvallen. Kies vandaag nog voor Flexahosting en voel je vrij om met een gerust hart online te gaan!

De Gids voor Goede Hosting Providers
De Gids voor Goede Hosting Providers

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

De Gids voor Goede Hosting Providers

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

De Gids voor Goede Hosting Providers

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De Gids voor Goede Hosting Providers

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De Gids voor Goede Hosting Providers

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De Gids voor Goede Hosting Providers