Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Gratis SSL certificaat

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Gratis wordpress installatie

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

14 dagen backups

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Hallo! Ben je op zoek naar een goede en betaalbare manier om je website of blog te hosten? Het regelen van hosting is essentieel als je een website of blog wilt hebben. Maar het kan ook een dure aangelegenheid zijn. Daarom zullen we vandaag kijken naar de meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen.
Flexahosting biedt de beste en meest betaalbare oplossing voor hosting. Onze hosting diensten zijn gebouwd met flexibiliteit, afgestemd op jouw behoeften en budget, waardoor je nooit meer betaalt dan nodig is. Onze hostingpakketten beginnen al vanaf 1 euro per maand.
Als je besluit om met Flexahosting te gaan, ga je regelmatig voordeel hebben aan speciale kortingsacties. Ook bieden wij een uitgebreid gratis domeinnaam registratie programma. Hiermee kun je een .nl of .com domeinnaam krijgen voor een zeer lage prijs.
Je kunt ook altijd rekenen op een geweldige verkoop service. Onze ervaren diensten team staat klaar om jou te helpen met alles wat je nodig hebt. Het kan kort zijn: registreer het domein, begin je site, plaats bestanden, en we zijn er om je te helpen.
Geen verrassingen en geen addertjes onder het gras bij Flexahosting. Wij bieden waar voor je geld. Of je nou een budget hebt van 1 euro per maand, of je wilt een volledig aangepast hosting pakket plant, we hebben de ideale oplossing voor je. Je hebt gewoon de garantie dat je niet meer betaald dan nodig met Flexahosting.
Je krijgt bij ons ook gratis SSL certificaten, onbeperkte bandbreedte, en verscheidene extra opties waarmee je je hosting kunt uitbreiden. Buiten de goede prijs die we bieden, krijg je verschillende andere voordelen. En onze hosting draait op topkwaliteit servers, die uitgerust zijn met de nieuwste technologie.
Flexahosting biedt ook een uitstekend netwerk van primaire en back up servers die altijd klaar staan om ervoor te zorgen dat je websites en diensten altijd online blijven. Onze servers zijn getest op betrouwbaarheid en prestaties, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je websites altijd snel zullen laden en optimaal presteert.
Zoals je ziet, heb je bij Flexahosting verschillende opties als het gaat om het regelen van hosting. Of je nu op zoek bent naar een budget oplossing, of je wilt de beste hosting tegen de meest betaalbare prijs, wij kunnen je helpen met al je hosting behoeften.

Domeinregistreren met Flexahosting

Op zoek naar een goede en betaalbare manier om je domein te registreren? Flexahosting biedt een professionele domein registratie aan. We hebben de voordeligste tarieven voor het registreren van .nl en .com domeinen. Ons domein registratie programma is ook erg uitgebreid.
Je krijgt bijvoorbeeld geen advertenties die bij je domein zitten en je kunt verschillende zoekmachines voor je domein inschakelen om ervoor te zorgen dat je website altijd goed vindbaar is. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om je domein te verbergen in een privacyscherm, zodat alleen jij je domein kunt zien.
Je krijgt ook veel gratis tools en functies waarmee je je domein kunt beheren. Je kunt makkelijk wijzigen in de DNS instellingen, verschillende specifieke records toevoegen, je domein op een andere server verplaatsen en zo veel meer.
Ook krijg je bij Flexahosting gratis e mail als je je domein bij ons regelt. Onze e mail service is uitgerust met meerdere filters die je helpen bij het verminderen van spam. Het is mogelijk om 1 e mailbox aan te maken met elk adres dat iets te maken heeft met het domein.
Flexahosting biedt ook een domein management centrum waardoor je zelfredzaam je domein kunt beheren. Met je centrale dashboard kun je het domein beheren op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface. Je kunt ook je domeinens naar een andere provider verhuizen met onze service.
Als je een probleem hebt met het beheren van je domein, hebben we ook een service team klaarstaan om je te helpen. Ons team heeft de ervaring en kennis om je te helpen met alles wat je nodig hebt bij het verzorgen van je domein. Daarnaast bieden we je ook een gratis domein diagnose dienst.

SSL Certificaten met Flexahosting

SSL certificaten zijn een essentieel onderdeel van je hosting. De meeste bedrijven hebben een SSL certificaat nodig om ervoor te zorgen dat hun gegevens vertrouwelijk zijn. Je wilt ook dat je klanten weten dat hun persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn op jouw website.
Bij Flexahosting krijg je gratis SSL certificaten voor je domein. We maken gebruik van een 2048 bits encryptie waarmee je alle anconecties met je website versleutelt. We gebruiken ook verscheidene veilingmechanismen waarmee je je website kunt laten beveiligen.
SSL certificaten zijn niet alleen nuttig voor het beveiligen van je website, maar ze zullen ook je ranking in zoekmachines verhogen. Wanneer zoekmachines zoeken, staan sommige websites hoger in de resultaten als ze een SSL certificaat hebben. Onze SSL certificaten worden direct geactiveerd zodra je je domein bij ons hebt.
We bieden ook uitgebreide Documenten aan met onze SSL certificaten. Je krijgt ook 24/7 technische ondersteuning als je een problem hebt met het installeren of updaten van je SSL certificaat. Onze service team kan je helpen met het installeren van je SSL certificaat op je website.
Je kunt ook kiezen voor een Extended Validation (EV) SSL certifiecaat. EV SSL certificaten bieden een hoger niveau aan bedrijfsbeveiliging. EV SSL certificaten zorgen ervoor dat het domein wordt geverifieerd, waardoor je bezoekers weten dat hun persoonlijke gegevens veilig zijn.
De beveiliging van je website is essentieel als je online zaken wilt doen. Met Flexahosting krijg je een betrouwbare oplossing aangeboden tegen een betaalbare prijs. Of je nu het SSL certificaat voor je website nodig hebt, of je wilt een Extended Validation SSL certificaat, ons team kan je helpen bij al je beveiligingsbehoeften.

De kracht van hosting met Flexahosting

Als je een website hebt, moet je hosting hebben om deze goed te laten draaien. Bij Flexahosting bieden we je hostingpakketten aan die aangepast zijn aan je behoeften en budget. Je hebt verschillende opties met onze dienst, van budget hosting tot volledig aangepaste hosting pakketten.
Onze hostingdiensten zijn ontworpen om kosten te verlagen zonder in te boeten aan functionaliteit. We bieden onbeperkte bandbreedte en een up time garantie van 99,9%, zodat je er zeker van kunt zijn dat je websites altijd snel zullen laden en optimaal presteren.
Onze servers zijn ook voorzien van de nieuwste hardware en technologieën. Al onze servers zijn uitgerust met verschillende veiligheidsmaatregelen en groeien mee met je hostingbehoeften. Tijdens periodes met een hogere belasting kan je website gemakkelijk de extra verkeer aan.
Als je hosting bij Flexahosting regelt, krijg je ook toegang tot het gratis Flexahosting control panel. Met dit control panel kun je gemakkelijk je website beheren. Je kunt ook binnen een paar minuten een bureau of een content management systeem installeren.
Ook krijg je bij Flexahosting een aantal gratis tools voor je website, waaronder een website builder, verschillende templates, een e mail verzendsysteem en zelfs je eigen ticket systeem.
Je krijgt ook een 24/7 diensten support team bij Flexahosting. Ons team staat klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt, van het verzorgen van je domein tot het installeren van je SSL certificaat. Onze service team kan je ook helpen bij het instellen van je website, of je nu net begint of al wat ervaring hebt.

Oplossingen voor elk budget bij Flexahosting

Heb je problemen met je hosting en heb je op zoek naar een goede en betaalbare oplossing? Bij Flexahosting bieden we u het beste van beide werelden. We bieden hostingpakketten aan die zijn aangepast aan je budget en behoeften.
We hebben verschillende hostingpakketten en tarieven waaruit je kunt kiezen. Je kunt bij ons hosting krijgen voor zelfs minder dan 1 euro per maand. We bieden ook volledig aangepaste servers aan voor zware toepassingen.
Je hebt ook de optie om hosting met ons te delen, waarmee je kunt besparen op de hostingkosten. We hebben meerdere shared hosting plannen waarmee je meer vrijheid krijgt bij het bepalen van je hostingbehoeften.
Je kunt ook altijd rekenen op een uitstekende klantenservice bij Flexahosting. We staan klaar om je te helpen bij alles wat je nodig hebt. Als je een problem hebt met je hosting, of je hebt vragen over je domein, onhe team staat klaar om je vragen te beantwoorden.
Kortom, met Flexahosting krijg je de beste hosting oplossingen tegen de betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een budget hosting oplossing, of je zoekt naar een volledig aangepaste hosting voor je bedrijf, wij kunnen je helpen met al je hosting behoeften.

Website Ontwikkeling met Flexahosting

Als je een website wilt maken, moet je begrijpen hoe het web ontwikkeling werkt. Flexahosting biedt verschillende website ontwikkelingsdiensten aan waar je uit kunt kiezen, inclusief e commerce plannen en andere website ontwikkeling opties.
Ons team staat klaar om u te helpen bij het creëren van een website of

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen
De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

De meest kosteneffectieve manier om hosting te regelen