Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Gratis SSL certificaat

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Gratis wordpress installatie

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

14 dagen backups

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Geen contracten – Geen verrassingen

Geniet van gemakkelijk Vue.js hosten met onze service van Flexahosting! Bespaar geld met onze goedkope webhosting voor slechts 1 euro per maand als je een jaar tevoren betaald. En registreer nu een domeinnaam .nl of .be voor maar 1 euro het eerste jaar! U hoeft geen verplichtingen of verrassingen te verwachten bij Flexahosting. Zoeken naar goedkope webhosting? Koop je domein voor 1 euro? Zoek je een 1 klik installer? Registreer je domein voor 1 euro? Flexahosting heeft dit allemaal.

Bij Flexahosting krijgt u de beste formule voor al uw webhosting, ongeacht waar u naar op zoek bent. Met onze uitgebreide Webhosting zijn we in staat uw website krachtig en stabiel in de lucht te houden zonder uw budget te overschrijden.

U kunt profiteren van schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, cPanel-beheer, basisbeveiliging, firewalls, malware-scans en DDoS-bescherming. Al onze hostingdiensten worden ondersteund door een 24/7 klantenservice, kennisbank en live chat, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw websites.

Voor meer informatie of om een account aan te maken bij Flexahosting kunt u een bezoek brengen aan onze website. We zijn 27 uur per dag beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden en uw website te laten slagen. U kunt op ons vertrouwen om u te helpen uw website maken en online houden zoals u wilt.

Maak vandaag nog uw webhostingaccount aan met Flexahosting en verwen jezelf met makkelijk Vue.js hosten! Pas de beste technologieën toe om uw website te laten werken zoals u wilt. Premium-snelheid, maximale prestaties en een hoge beveiliging. Waar wacht je nog op? Ga naar Flexahosting.com en begin vandaag met uw hostingaccount!

Shared Hosting

U kunt tussen verschillende hostingplannen kiezen bij Flexahosting. Onze Shared Hosting is het meest geschikt voor starters en kleine websites. Met de Shared Hosting van Flexahosting kunt u profiteren van uitstekende uptime, een veilig SSL-certificaat en onze krachtige 1-klik installer. Zet met een klik uw site online met onze Script-installer, waarmee u binnen enkele minuten een blog, forum of CMS kunt opzetten.

Met onze Shared Hosting kunt u ook gemakkelijk MySQL-databases aanmaken. U kunt zelfs databases voor verschillende projecten op één server maken. U kunt kiezen uit verschillende database-engines. We hebben verschillende PHP-versies en ondersteunen technologieën zoals Apache, Nginx, Cloudflare en meer.

Uw site wordt ook beschermd tegen DDoS-aanvallen met onze avant-garde-beveiligingstechnologieën. Met onze Shared Hosting heeft u ook de mogelijkheid om een gratis Whois-privacy-record te installeren. Ons Firewall-filter zal uw website beschermen tegen malafide online activiteiten en scripts.

Flexahosting heeft betrouwbare Shared Hostingoplossingen voor kleine en middelgrote websites. Behoed uw website en ga vandaag nog voor Shared Hosting met Flexahosting! Onze webhosting-tools en klantenondersteuning maken het snel, gemakkelijk en veilig om een ​​website te hosten.

VPS Hosting

Als uw website meer verkeer genereert en u klaar bent voor een meer veeleisende hosting, zoek dan niet verder dan de Flexahosting VPS-hosting. Met de VPS-hosting krijgt u veel meer controle over uw website, zowel qua hosting als aanpassingsmogelijkheden. Met VPS-hosting bent u vrij om alle toepassingen en krachtige scripts te installeren die u nodig heeft voor uw website.

Met VPS-hosting maakt u gebruik van een virtueel privé-netwerk voor meer beveiligingsmogelijkheden, snellere prestaties en een hogere betrouwbaarheid. Onze VPS-hosting-servers zijn volledig geoptimaliseerd voor het hosten van hoogverkeerssites en omvatten verschillende uitstekende functionaliteiten die vaak niet worden aangeboden bij standaard shared-hosting.

Flexahosting is een toonaangevende VPS-hostingservice die vele extra mogelijkheden biedt aan uw website, zoals een snellere en betere dataopslag die uw website nog meer prestaties geeft. Verder kunt u een onbeperkt aantal domeinnamen aan uw account toevoegen om meerdere websites te hosten. En u kunt zelfs meer control panel-instances toevoegen om nog meer websites te hosten.

Als u voor een meer veeleisende hosting gaat, zorg er dan voor dat u een betrouwbare VPS-hosting kiest. Flessahosting is een betrouwbaar VPS-hostingbedrijf dat dezelfde eenvoudige stappen volgt om u te helpen bij het hosten van uw site.

Flexahosting geeft u de mogelijkheid om uw web hosting verder aan te passen en te upgraden om aan uw behoeften te voldoen. Ga vandaag nog voor VPS-hosting bij Flexahosting en geniet van meer prestaties, meer controle en krachtige hosting.

Dedicated Hosting

Als u van plan bent een website te maken met extreem veel verkeer en veeleisende toepassingen, streef dan resource-intensief gebruik na met Dedicated Hosting. Met de Dedicated Hosting-plannen van Flexahosting is er geen deling van de serverressourcen. U heeft toegang tot een hele server voor zichzelf. De server is volledig beveiligd en geconfigureerd om uw websites te hosten.

Met Dedicated Hosting hebt u heel veel controle. Flexahosting stelt u in staat hun Dedicated Hosting SpamExperts-aan te zetten. Breng uw website-prestaties naar het maximale door Flexahostings Dedicated Hosting te gebruiken. U hebt de mogelijkheid om uw server aan te passen volgens uw prestatieniveau. Het is ook mogelijk om het type prestatie te kiezen dat u nodig heeft, waaronder RAM-schijf, processor, dataverkeer en dataopslag.

U krijgt ook waar voor uw geld met Flexahostings Dedicated Hosting. Uw prijs hangt af van elk serverelement en het type gebruik dat u selecteert. U kunt kiezen uit verschillende Dedicated Hosting-oplossingen en al deze beschikken over hoogwaardige functionaliteiten om uw website te laten gedijen.

Krijg alles uit uw website met Dedicated Hosting van Flexahosting! We leggen nooit beperkingen op aan uw online prestaties en upgraden onze Dedicated Hosting met nieuwe technologieën. Laat zien wat uw website kan doen met Dedicated Hosting van Flexahosting.

Cloud Hosting

Geen server? Geen probleem! Flexahostings Cloud Hosting combineert de vrijheid van VPS-hosting met een extra laag betrouwbaarheid en schaalbaarheid. Onze Cloud Hosting is krachtig en veelzijdig, waardoor websites zich in de cloud met hoge prestaties kunnen vestigen.

We bieden ook verschillende niveaus van Cloud Hosting, waardoor u het juiste niveau van flexibiliteit en prestaties kunt kiezen dat bij u past. U kunt kiezen uit verschillende configuratie-instellingen voor servers, waaronder beheer, ondersteuning, software en netwerklaag.

U kunt profiteren van meer betrouwbaarheid, flexibiliteit en veiligheid met onze Cloud Hosting. We bieden ook superieure service met professionals die 24 uur per dag beheerde toepassingen ondersteunen. Verhoog uw prestaties met hoogwaardige cloudhosting.

Cloud Hosting van Flexahosting is een schat voor ontwikkelaars. Uw sites kunnen binnen enkele minuten worden ingesteld in het centrum van het web. Met onze hosting-oplossingen bent u altijd voorzien van de beste gebruikerservaring.

Ervaar ons krachtige Cloud Hosting-platform met onze opties voor het beheer van toepassingen. Cloud Hosting bij Flexahosting is geschikt voor alle maten en elk budget. Word nu een Flexahosting-klant en gebruik onze cloudhosting-oplossingen om uw website naar het volgende niveau te brengen.

Reseller Hosting

Reseller Hosting is een andere optie als je graag websites wilt hosten voor andere bedrijven. Met Reseller Hosting hebt u de mogelijkheid om als een hostingbedrijf te werken door hostingdiensten te verkopen aan andere bedrijven. Flexahosting is een bekende Reseller Hostingservice met tal van krachtige opties voor het beheer van toepassingen.

We bieden Reseller Hosting-plannen voor hosting, domeinnamen, e-commerce en meer. Met onze Reseller Hosting-oplossingen kunt u profiteren van schijfruimte, bandbreedte, e-maildiensten, SSL-certificaten, dataopslag en meer. U hebt ook veel controle over de hostingdiensten. Van volledige beheerde hosting tot zelfbeheerde hosting.

Onze Reseller Hosting wordt ook ondersteund door een 24/7 klantenservice, kortunitenbank en live chat om u te helpen bij al uw reseller hosting-vragen. Verder bieden we een gratis cPanel-installatie aan met onze Reseller Hosting-oplossingen. U kunt ook profiteren van gratis website-migratie, waardoor het verhuizen naar Flexahosting zo simpel mogelijk wordt.

Wilt u deel uitmaken van de hostingwereld? Word dan vandaag nog Flexahosting-partner door onze Reseller Hosting-oplossingen te g

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!
Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Geniet van Gemakkelijk Vue.js Hosten Met Onze Service!