Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Gratis SSL certificaat

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Gratis wordpress installatie

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

14 dagen backups

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hoofdgedacht:
Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting van Flexahosting!

Bouw een online community waar leden met elkaar deel kunnen uitmaken en in gesprek gaan met My Little Forum Hosting van Flexahosting! Geniet van betrouwbare webhosting met basiskenmerken die u kunnen helpen bij het bouwen van uw online netwerk. Met flexibele opties en prijzen biedt Flexahosting verschillende hostingpakketten aan om de specifieke vereisten van elke klant te voldoen.

Start met duurzame ingebouwde oplossingen voor het hosten van websites, zoals PHP, MySQL, Apache en Nginx. Bied uw klanten de gemakkelijke SSD-schijfruimte, een 99,9% uptime-garantie en redundantie van gegevens, waardoor de hostingprestaties worden verhoogd. Bescherm uw sites met avant-garde beveiligingsmaatregelen, waaronder firewall, malware scan, DDoS-bescherming, 30 dagen back-ups en Flexahostings klantenservice. Met eenvoudig te installeren 1 klik aanpassingen, kunt u verschillende toepassingen, zoals VirtueMart of Magento, aan uw website toevoegen.

Krijg een domeinnaam en start de registratie van een .nl- of .be-domeinnaam met een korting van 1 euro voor het eerste jaar. Selecteer een hostingpakket en kijk rond naar verschillende opties bij het goedkoopste webhostingbedrijf. Met lage prijzen en kosteneffectieve oplossingen, kan Flexahosting u helpen bij het creëren van een winstgevende online community. Bovendien krijgt u 24/7 klantenservice, een kennisbank voor technische handreikingen en kunt u LIVE chatten met experts.

Wees pro-actief bij het bouwen van uw online projecten en community en kies Flexahosting, een betrouwbare en veilige provider. Verhoog de vertrouwelijkheid met een SSL-certificaat en controleer domeinbeschikbaarheid met WHOIS. Vergroot uw bezoekersaantallen door te registreren voor SEO-optimalisatie en verhoog uw omzet met een krachtige webshop. De betaalbare en betrouwbare hostingpakketten worden ondersteund door 24/7 klantenservice en technische expertise. Zo weet u zeker dat u altijd exact kunt krijgen wat u nodig hebt om uw projecten tot leven te brengen!

Waarom wacht u nog? Geniet van uw eigen online community met Flexahostings My Little Forum Hosting! Vergeet niet uw domeinnaam te activeren voor het eerste jaar met korting van 1 euro!

Flexibelheid

Flexahostings flexibele oplossingen staan garant voor uw hostingbehoeften. Richt de specifieke functies van uw website in met behulp van verschillende serverprogrammas, waaronder PHP, MySQL, Apache en Nginx. U kunt ook verschillende toepassingen installeren met 1 klik, zoals VirtueMart of Magento. Met veel betaalbare hostingpakketten krijgt u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende opties om uw projecten tot leven te brengen!

Kies een hostingpakket voor een website of een meerverzonapplicatie, wat nodig is om uw gewenste resultaten te bereiken. U kunt ook verschillende extra opties activeren, zoals SSL-certificaat, gegevensredundantie, redundantie, 99,9 % uptime-garantie, firewallbeveiliging en malware-scans. Neem alle juiste stappen om een veilige en betrouwbare online oplossing te creëren!

Meer informatie krijgen? Lees Flexahostings veelgestelde vragen, of raadpleeg de kennisbank voor technische handreikingen. U kunt ook een klantenservice zoeken en met experts chatten om te ontdekken wat voor u het beste is. Waarom wacht u nog? Kies voor uw online projecten voor Flexahosting!

Goedkope Prijzen

Verwelkomt klanten met goedkope webhosting, op maat gemaakte pakketten en domeinnaamregistratie voor dat kersverse domein. Krijg een looptijd van 1 jaar en betaal slechts 1 euro voor vastgelegde domeinnamen, zoals .nl- of .be-domeinnaam. Bespaar geld en registreer uw domein voordat het vervalt!

Flexahosting biedt betrouwbare hostingoplossingen tegen lage prijzen, wat een scherp afgewerkte webomgeving creëert voor al uw belangrijke online projecten. Met deze kosteneffectieve aanbieding kunt u de beschikbaarheid en functionaliteit van uw website verhogen met betrouwbare hostingpakketten.

Of u nu een nieuwe website maakt, back-ups wilt maken om de bestaande te beschermen of gegevens wilt opslaan op een SSD-schijfruimte, Flexahostings hostingoplossingen bevatten alles wat u nodig hebt. Kies voor de hostingoplossingen waarvoor u bereid bent te betalen en krijg voordelen voor zakelijke, blog, e-commerce of andere investeringen. Zo goedkoop is hosting nooit geweest!

Gemakkelijk Te Gebruiken

Maak gebruik van krachtige, geïntegreerde oplossingen voor e-commerceplatforms terwijl u er zeker van bent dat het usstate-of-the-art-beveiligingsmaatregelen heeft. Ontmoet bezoekers met eenvoudig te gebruiken 1 klik installers en verhoog de vertrouwelijkheid met een SSL-certificaat. U kunt ook controleren of uw domein nog beschikbaar is om zoekwoorden te registreren met WHOIS.

Gebruik onze hostingpakketten en optimaliseer uw SEO-ranking met onze veelzijdige hulpmiddelen. Verhoog uw websitebezoekersaantallen met onze hosted SEO-oplossingen en bespaar geld met betaalbare webhostingservice. Activeer een webshop en vergroot uw omzet door de goedkeuring van online betalingsgateways.

Maak uw website met gemak direct beschikbaar met onze toegankelijke installers, klik 1 keer en laat de basisvoorwaarden van uw hostingaccount beheren, zoals domeinen, e-mailadressen, databases en toegankelijkheidsinstellingen. Geniet van moeiteloze upgrades met behulp van onze stapsgewijze installers en richt de specifieke kenmerken van uw website in met de cPanel.

Meer weten? Neem contact op met Flexahostings technici voor speciale ondersteuning voor uw site. Zo weet u zeker dat uw website altijd goed is afgestemd en dergelijke. Vergeet niet om ook te profiteren van de kostenvoordelen bij het kiezen voor Flexahosting!

24/7 Ondersteuning

Met webhosting van Flexahosting kunt u zich verzekeren van professionele ondersteuning om uw website veilig en op tijd te laten draaien. Met 24/7 klantenservice en technische expertise heeft u genoeg tijd om alle taken voltooien en klanten content te houden. Krijg technische ondersteuning, zo veel als u nodig hebt, waaronder controle op malware, SSL-certificering, back-ups, tracking op besturingssystemen, serverprogrammas en professionele troubleshooting voor technische problemen.

Krijg toegang tot de Kennisbank voor technische handreikingen, of u kunt chatten met een Flexahosting-expert voor standaard of, hoogstwaarschijnlijk, snelle oplossingen voor uw hostingproblemen. Krijg beveiligingsupdates, technische berichtgeving, applicatie-upgrades en complete veiligheidsbescherming, zodat klanten kunnen vertrouwen op de veiligheid van hun websites.

Nogmaals, waarom wacht u nog? Geniet van de voordelen van Flexahostings My Little Forum Hosting en begin met het bouwen van een business of online community waar u trots op kunt zijn! Drink het laatste randje koffie en nogmaals, vergeet niet om uw domeinnaam te activeren voor het eerste jaar met korting van 1 euro!

Hoge Prestaties

Flexahosting biedt betrouwbare hostingverschaffers en eenvoudig te gebruiken oplossingen om uw website of online projecten tot leven te brengen. Maak gebruik van de betrouwbare SSD-schijfruimte om websites versneld te hosten, maar ook om gegevens op te slaan of back-ups op te maken. Bovendien wordt uw hostingprestatie verhoogd met een 99,9% uptime-garantie en gegevensredundantie.

Bedrijven, particulieren of teams kunnen waarvoor ze kiezen de juiste vereisten instellen met behulp van verschillende hostingpakketten. Kies, voeg toe en verwijder al uw online projecten, en gelijk met de hostingdiensten en de software die je eigen bent in online zaken. Profiteren van betrouwbare, stabiele en geavanceerde beveiligingsmaatregelen voor uw gegevens.

Kies vervolgens een hostingpakket, ga aan de slag en profiteer van de hoogwaardige hostingtechnologie. Geniet van de snelste gegevensoverdracht, betrouwbare back-ups en een hoge prestatiedienst met ondersteuning voor basisaccountinstellingen, zoals domeinbeheer, e-mailadressen, databases en add-ons. Krijg de beste deal en maximaal profijt met Flexahostings hosting services.

Een laatste keer: waarom wacht u nog? U hoeft gebruik te maken van Flexahostings My Little Forum om uw website of onlineprojecten aanvraag te starten met 24/7 ondersteuning. Vergeet niet uw domeinnaam te registeren voor korting van 1 euro voor het eerste jaar!

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!
Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Geniet van je eigen Online Community met My Little Forum Hosting!