Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English ENGeniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

Gratis SSL certificaat

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

Gratis wordpress installatie

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

14 dagen backups

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Flexahosting biedt je toegewijde hosting met TomatoCart. Geniet van snelle uitvoering en optimale veiligheid om jouw resourceverzoeken en gegevens te beheren. U kunt kiezen uit verschillende hosting-opslagmogelijkheden, inclusief gedeelde hosting, VPS-hosting, toegewijde hosting, cloud-hosting en reseller-hosting. Met de hosting-oplossingen van Flexahost naar keuze, kun je jouw webpaginas maken en beheren, webcrawlers laten inspecteren en jouw DNS-records beheren. Het platform biedt u ook alles wat u nodig heeft om veilige verbindingen te maken met websites, zoals het gebruik van firewalls, malware-scans en DDoS-bescherming.

Beleef eenvoudig en snel de voordelen van meerdere toepassingen. U kunt nieuwe webpaginas maken en eenvoudig bewerken met behulp van cPanel, waarmee u eenvoudig uw databases, domeinnamen, webhosting, e-mail en andere functies kunt beheren. TomatoCart biedt u ook alle technologieën die u nodig heeft, zoals PHP, MySQL, Apache, Nginx en meer. U kunt ook uw backend-processen verbeteren met behulp van innovatieve mogelijkheden.

Bepaal welke hostingoplossing het meest geschikt is voor uw webapplicatie. Kies bijvoorbeeld voor gedeelde hosting als je geen specifieke hostingvereisten hebt. Het is ideaal voor de middelgrote website en kost slechts een fractie van de kosten in vergelijking met andere hostingplannen. VPS-hosting is ook een goede optie als je volwaardige toegang tot je virtuele machine nodig hebt om meerdere websites te beheren. Dedicated hosting is geschikt voor grote websites met zware belastingen, waarbij alle recources beschikbaar zijn voor een enkele gebruiker.

Met Flexahost kun je ook de domeinnaamennamen voor je website kopen voor een lage prijs. Of je nu een .nl- of .be-domeinnaam nodig hebt, of een ander domeinnaam extensie, je kunt jouw domeinnaam domeinnaam nemen met slechts een klik op de knop. U krijgt ook eenmalig korting op de domeinregistratie voor het eerste jaar.

Het enige wat u hoeft te doen is uw domeinnaam te kiezen en te registreren en u kunt direct profiteren van de hostingoplossingen van Flexahost. U kunt meteen beginnen met het gebruik van de nieuwe Cloud Hosting-oplossing, die ervoor zorgt dat uw website videos, afbeeldingen, dataverkeer en andere bestanden snel en eenvoudig kunt beheren. U krijgt ook gratis dagelijkse backups voor 30 dagen. Vergeet ook niet dat uw domeinnaam met een Whois-privacyservice wordt beschermd voor meer veiligheid.

Met Flexahost krijgt u ook 24/7 klantenservice en een kennisbank om u te helpen bij het beheren van uw website. U kunt ook met ons chatten via de live chat. Kom vandaag nog naar Flexahost en geniet van onze solide webhostingservices tegen betaalbare prijzen.

Goedkoop webhosting

Met Flexahost kun je webhosting oplossingen krijgen voor slechts 1 euro. Je krijgt alle basisfuncties zoals schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, back-ups, cPanel beheer, PHP, MySQL, Apache, Nginx beveiliging, firewall, malware scan, DDoS-bescherming, en meer. Het is een betrouwbare hosting-omgeving met stabiele systemen die 24/7 technische ondersteuning bieden voor klanten. Alles is ontworpen om je verantwoordelijkheden gemakkelijk te maken. Gebruik de nieuwe cloud-oplossing en zie je website groeien.

Krijg ook meer op je website met de 1-klik-installer. Je kunt WordPress, Joomla, Magento, PrestaShop, OpenCart en vele andere contentmanagement- en webshopsystemen binnen enkele minuten maken. Alle applicaties zijn vooraf geïnstalleerd en u kunt snel beginnen met de installatie van uw site. Geniet van de ultieme functies met de webhosting oplossingen van Flexahost.

Ga ook voor een domeinnaam als je een website hebt. Met Flexahost kun je een .nl- of .be-domeinnaam kopen voor maar 1 euro voor het eerste jaar. Ga je gang en je krijgt ook je eigen e-mailadres gekoppeld aan jouw domeinnaam. Versterk je online aanwezigheid met behulp van een professionele domeinnaam met meer veiligheid en betrouwbaarheid.

Krijg meer voordeel met Flexahost. Met de zoekwoorden zoals Goedkope webhosting, 1 euro, domeinnaam kopen, 1 klik installeren, domeinnaam registreren, hosting website, webhosting vergelijken, cloud hosting, webhosting Nederland, webhosting Belgie , backups 30 dagen , Whois , webshop krijg je meer aandacht voor jouw website op zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing en anderen.

Schijfruimte en bandbreedte

Als je kiest voor Flexahost webhosting, krijg je onbeperkte schijfruimte en bandbreedte voor al je domeinnamen. Met de schijfruimte kun je makkelijk bestanden, media-inhoud en database-inhoud opslaan. Met de bandbreedte kun je gemakkelijk meer bezoekers op je website verwelkomen. Je krijgt ook de mogelijkheid om je database te monitoren met MySQL-monitoring, zodat je de resultaten kunt vergelijken met de voorgaande resultaten.

Voeg ook het SSL-certificaat toe aan je website. Het is een must voor elke website om de bezoekers te beschermen tegen methodes voor identiteitsdiefstal. Met het beveiligingscertificaat kun je snel betalingsverkeer verwerken en bezoekers informatie verzamelen die via je website lopen. Krijg geen paal met Flexahost SSL-certificaat en maak je website veiliger voor je klanten.

Houd ook de back-up klaar voor noodgevallen. Als je hosting een probleem heeft, kun je je website-mappenstructuren eenvoudig herstellen met back-up. Als je met Flexahost gaat, krijg je automatisch dagelijkse back-ups voor de laatste 30 dagen opgeslagen. Je kunt ook van tijd tot tijd back-ups maken voor een zekere voortdurendheid van je website.

Beheer

Met Flexahost krijg je een krachtig beheersysteem met cPanel. Het is gebaseerd op web-applicatie-registratie en afgestemd op de verschillende behoeften van de website. Met cPanel kun je gemakkelijk je domeinnamen, webhosting, e-mail en andere functies beheren. Je krijgt ook de mogelijkheid om scripts te installeren met slechts enkele muisklikken. Gebruik de cPanel om het maken en beheren van websites gemakkelijk te maken.

Het platform biedt ook geavanceerde beheertools aan. Met het Flexahost-platform kun je snel en eenvoudig programmas installeren en je database maken. Daarnaast kun je ook verschillende webtoepassingen installeren, zoals blogs, forum, gallerijen en vele andere. De beheeropties zijn onbeperkt met het Flexahost platforms, waardoor je ook geavanceerde prosessoren kunt uitvoeren, waaronder WordPress-instellingen, HTML-sites, e-commerce webapplicaties en veel meer.

Technologieën

Krijg ook de laatste versie aan technologieën op je website. Met Flexahost kun je PHP, MySQL, Apache, Nginx en andere vereiste technologieën installeren om je website uit te voeren. Je krijgt ook een platform om scripts makkelijk te beheren met behulp van DirectAdmin. Je krijgt ook verschillende versies van php, zoals php5, php7, php8 en andere nieuwe versies om je webapplicatie gemakkelijk te maken.

Flexahost biedt ook flexibele serverparameters. Je kunt je server beter afstemmen op jouw applicatievereisten. Je kunt ook de serverconfiguratieinstellingen wijzigen, zoals de configuratiebestanden, HTTPS-redirects en andere beheerinstellingen. Daarnaast kun je ook de servers implements server side caching-technologieën, zoals Redis, Varnish en Memcached om de prestaties te verhogen.

Beveiliging

Wees gerust, omdat je website veilig is met Flexahost. Het platform biedt beveiligingsmaatregelen, waaronder firewall, malware-scan, DDoS-bescherming en andere. De beveiligingsmaatregelen worden uitgevoerd om gegevensdiefstal te voorkomen en elke website te beschermen tegen geautomatiseerde aanvallen. U kunt ook de toegangsgegevens voor uw websites beheren met Flexahost-hulpprogrammas, zodat gebruikers hun websites kunnen beveiligen tegen kwaadwillend hackers.

Daarnaast biedt u ook de mogelijkheid om uw domeinnaam te beveiligen met Whois-privacy. Uw domeinnaaminformatie blijft verborgen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over identiteitsdiefstal. U kunt ook de beveiligingsinstellingen voor uw website bijwerken met behulp van gecertificeerde beveiligingssoftware, die je website verder beschermt.

Ondersteuning

Mis geen technische ondersteuning met Flexahost. U kunt contact opnemen met de klantenondersteuning via telefoon, e-mail of live chat. U krijgt ook een kennisbank met verschillende hostingoplossingen en andere extra producten om u te helpen bij het gebruik van serverproducten. Plus, profiteren van 24/7 klantenservice voor het beheer van uw hostingaccount.

Kom vandaag nog naar Flexahost en geniet van hun goede hostingoplossingen tegen betaalbare prijzen. Verplaats je website naar Flexahost en geniet van geweldige functies, hoge klantenservice, beveiligingskenmerken, technische ondersteuning en andere voordelen.

Wat zou je nog meer willen? Krijg de webplatformoplossingen van Flexahost vanaf vandaag en kan uw bedrijf een voorsprong nemen op de concurrentie. Krijg ook uw persoonlijke domeinnaam met veiligheidsbescherming en geniet van hostingoplossingen met meer servicelevel

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>
<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

<h1>Geniet van Toegewijde Hosting met TomatoCart!</h1>