Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Gratis SSL certificaat

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Gratis wordpress installatie

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

14 dagen backups

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Probeer Prado Hosting – Betrouwbare Ondersteuning en Superieure Prestaties!

Waarom zou je voor Prado Hosting kiezen? Kies voor Prado Hosting en je kunt rekenen op betrouwbare ondersteuning en superieure prestaties. Geniet van een uitgebreide verscheidenheid aan hostingoplossingen, waaronder gedeelde hosting, VPS (virtual private server) hosting, dedicated hosting, cloud hosting en reseller hosting. Dus, waar wacht je nog op? Verken Prado Hosting om je website te hosten en je hoofd boven het maaiveld te houden!

Neem contact met ons op voor verschillende hostingoplossingen, van 1 euro, om een instant professionele website te bouwen. We hebben een dergelijk betaalbaar webhostingpakket waarmee je je website in no-time voor een lage prijs laat hosten. Het domein is het eerste jaar maar 1 euro. Dit bespaart je geld en tijd, dus waarom zoek je nog verder? Doe het alleen met Prado Hosting.

Als je kiest voor Prado Hosting, heb je direct toegang tot talloze hosting opties. Kies uit verschillende schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaten, back-ups, management paneel en technologieën, waaronder PHP, MySQL, Apache en Nginx. Ook heb je toegang tot beveiliging, zoals firewall, malware-scan, DDos-bescherming. Krijg meer waar voor je geld met Prado Hosting!

Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar. We kunnen je bijstaan met al je vragen of problemen. Probeer Prado Hosting en je zult nooit meer om te hosten hoeven te zoeken. Bovendien kun je de hosting aanschaffen door middel van onze verfijnde kennisbank, livechat, e-mail en telefoonnummer. Kies hier voor Prado Hosting, want de support is geweldig.

Gebruik gewoon onze one-click installer om gemakkelijk en snel CMS-pakketten te installeren. Kijk niet meer naar de dure opties, want met Prado Hosting krijg je alles wat je nodig hebt voor een lage prijs. We hebben kortingen op VPS-hosting, gEL2688977. Bovendien krijg je een gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket. Geen eenmalige tarieven voor domeinnaam en webhosting meer, want die heb je al met Prado Hosting.

Soorten Webhosting

Probeer Prado Hosting en geniet van onze verscheidenheid aan hostingoplossingen. Of je nu op zoek bent naar een shared hostingoplossing, VPS (Virtual Private Server) hosting, dedicated hosting, cloud hosting of reseller hosting, we hebben ze allemaal! Onze hostingpakketten hebben alles wat je nodig hebt, of je nu een starter bent of een bedrijf dat online wil gaan. Prado Hosting biedt de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Onze shared hostingoplossingen zijn een enorme krachtpatser en een perfecte keuze voor starters. Dit pakket biedt de schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, BE2233459 en back-ups waar je naar op zoek bent. Met gedeelde hosting krijg je de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Je kunt ook kiezen voor VPS-hosting, waardoor je een virtuele machine huurt. Dit is een goede optie als je een meer geavanceerde applicatie op je hostingbedrijf nodig hebt. Het biedt ook veel meer controle, prestaties, schijfruimte en bandbreedte. Als je meer nodig hebt, kun je ook kiezen voor dedicated hosting, die de meest krachtige hostingoptie is. Er is veel schijfruimte en bandbreedte. Bovendien is de performance hoger dan met andere hostingoplossingen.

Ten slotte heb je de keuze om cloud hosting te proberen. Je krijgt toegang tot een aantal servers die gezamenlijk je website hosten. Dit betekent dat de prestaties van de website nog nooit beter zijn geweest. Daarnaast kun je met reseller hosting school maken met je website. Hiermee kun je je eigen hosting bedrijf beginnen, met alleen maar het aanbieden van hostingservices.

Kenmerken van Webhosting

Als je Prado Hosting gebruikt, krijg je onmiddellijk toegang tot de beste functionaliteiten in webhosting, waaronder schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, back-ups, cPanel-beheer, technologieën, firewalls, malware-scan, DDoS-bescherming. Naast dat je kunt kiezen uit verschillende hosting pakketten, kunnen we je ook helpen bij het kiezen van de juiste pakketten die voldoen aan je websitebehoeften. Gebruik de pakketvergelijkingspagina om de beste webhosting te vinden om je website te hosten.

We hebben ook schijfruimte en bandbreedte. Schijfruimte stelt je in staat om bestanden op te slaan op je server, zoals webpaginas, tekstbestanden, beelden en videos. Bandbreedte is wat je hebt om het aantal verzoeken te verwerken wanneer mensen je website bezoeken. Afhankelijk van de hostingpakketten die je kiest, zal de hoeveelheid schijfruimte en bandbreedte variëren. Kies voor een hostingpakket dat aan je verwachtingen voldoet en beantwoordt aan de behoeften van je website.

Je hostingpakket zal ook de uptime bieden, wat het gedeelte van de tijd is dat je website online is. Het is belangrijk om een hoge uptime te hebben, zodat je website altijd bereikbaar is voor bezoekers. Prado Hosting biedt een gegarandeerde uptime van 99,9%, waardoor je website altijd online is.

Als je SEO-verkeer naar je website wil trekken of wil voorkomen dat je website wordt gehackt, heb je een SSL-certificaat nodig. Met Prado Hosting krijg je een gratis SSL-certificaat met elke hostingoplossing. SSL laat de bezoekers weten dat je website veilig is en hen zal beschermen tegen cyberaanvallen.

We hebben ook back-ups, die de gegevens die je op je hostingbedrijf opslaat veiligstellen. Niet alleen krijg je 30 dagen back-ups, je krijgt ook een whois privacyprotocol zodat je je gegevens kunt beschermen. Beveilig je website en gebruik Prado Hosting.

Beheer

Voor wie gewend is aan cPanel, bieden we de stabiele en betrouwbare cPanel-bediening. Het enige wat je hoeft te doen is je in te loggen en je krijgt toegang tot tal van tools voor het beheer en onderhoud van je website. Je krijgt ook een livechatimplementatie, met de mogelijkheid om met een toegewezen klantenservicemedewerker te praten wanneer je vragen of problemen hebt.

Met cPanel krijg je toegang tot alle hostinginstellingen die je nodig hebt om je website professioneel te laten lopen. Je kunt mailaccounts maken, databases maken, beveiligingsregels instellen, plugins installeren, WordPress installeren, back-ups maken, gebruikers toevoegen en bestanden beheren.

Het beste is dat het gebruik van cPanel beveiligd is met SLL-encryptie, wat inhoudt dat gegevens niet kunnen worden gestolen. Het zal niet alleen je website beschermen tegen cyberaanvallen, maar ook tegen hackers en malware. Kies voor Prado Hosting en profiteer van de meest betrouwbare hostingoplossing.

Technologieën

Last but not least, Prado Hosting biedt ook toegang tot technologieën, waaronder PHP, MySQL, Apache en Nginx. Als je gebruik maakt van deze technologieën, kun je de prestaties en functionaliteit van je website verbeteren. Met PHP kun je dynamische webpaginas maken en met MySQL kun je een database- en gebruikservaring maken. Apache stelt je ook in staat om websitebestanden te beheren en Nginx stelt je in staat om snel webverkeer op te vangen.

We bieden ook de optie om de serverconfiguratie aan te passen aan je specifieke behoeften. Met de juiste optimale instellingen kun je de prestaties van je website verbeteren en krijg je de best mogelijke prestaties uit de server. Verken Prado Hosting en verken de verschillende technologieën. We bieden alles wat je nodig hebt om een mooie, professionele website op te zetten.

Beveiliging

Als je aan je website werkt, is het belangrijk om deze te beveiligen tegen hackers en malware. Met Prado Hosting heb je toegang tot beveiliging, zoals firewall, malware scan en DDoS-bescherming. De firewall beveiligt je website met gemak tegen cyberaanvallen en malware. De malware scan houdt malware tegen op je website, die schadelijke software kan installeren waarmee je gegevens kunt stelen. DDoS-bescherming kan elke mogelijke aanval van buitenaf pareren.

We bieden ook een websitebeveiligingschecker. Met de websitebeveiligingschecker kun je al je bestanden controleren op de aanwezigheid van malware en bugs. Het scant elk bestand en kan kwaadaardige bestanden opsporen en uit je website verwijderen. Gebruik de websitebeveiligingschecker en geniet van een malwarevrije website.

Naast malware- en beveiligingsfuncties bieden we ook een 24/7-klantenservice om je te helpen met je problemen. We kunnen je vragen beantwoorden of je helpen bij het installeren van plugins en het oplossen van technische problemen. Neem contact met ons op en laat de klantenservice je helpen met al je vragen, problemen of helpen bij het maken van een website. Probeer Prado Hosting vandaag nog, want we hebben geweldige klantenservice.

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren
Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Grote kortingen op VPS Hosting Gratis SSL-certificaat met elk hostingpakket Eenmalige kosten voor domeinnaam en webhosting One-click installer, gemakkelijk CMS-pakketten te installeren