Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Het gemak van WebMail Lite Hosting

Het gemak van WebMail Lite Hosting

Gratis SSL certificaat

Het gemak van WebMail Lite Hosting

Gratis wordpress installatie

Het gemak van WebMail Lite Hosting

14 dagen backups

Het gemak van WebMail Lite Hosting

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Flexahosting biedt goedkope webhosting met een grote selectie van functies en tools om je website te laten draaien op een optimale prestatie. We geloven sterk in het gemak van onze webhosting Lite hosting services. Onze klanten krijgen een degelijke en gecertificeerde hostingoplossing en een brede waaier aan premiumkenmerken die worden tegen betaalbare prijzen aangeboden. Daarnaast krijgen onze klanten een verlengingsteun op elk moment.

Het gemak van WebMail Lite Hosting: De perfecte oplossing voor uw Online Bedrijf!

Met behulp van webhosting Lite Hosting bieden we u een gebruiksvriendelijke oplossing voor uw bedrijf dat met weinig moeite wordt geïnstalleerd en beheerd. We leggen de nadruk op het creëren van een gebruikersvriendelijke ervaring voor onze klanten. Met onze webhosting service kunnen klanten hun website snel instellen en eenvoudig beheren, zonder technische kennis of startkosten.
Webhosting Lite Hosting biedt veel voordelen aan bedrijven en gebruikers die een eenvoudige, betaalbare en veelzijdige oplossing nodig hebben. Er is geen technische kennis nodig bij het configureren van de oplossing. Bovendien bieden we 24/7 klantenservice, waardoor problemen snel kunnen worden opgelost. Onze oplossing voor webhosting Lite Hosting stelt bedrijven in staat om een betere online aanwezigheid te hebben, sneller te reageren op verzoeken, it-systemen te beheren en meer.
Met Webhosting Lite Hosting krijgt u verschillende functies en tools, waaronder: 1 klik installatiesoftware, gratis SSL-certificaat, Whois-bescherming, domeinbescherming, beveiligingsscanner, malwarebescherming, firewalls en meer. We bieden ook instellingen aan met behulp van de bekroonde cPanel. Het is een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor het beheren van uw bedrijf.
Met Webhosting Lite Hosting surf je veilig door het web met een breed scala aan beveiligingsmethoden. Uw website wordt beschermd tegen DDoS-aanvallen en krijgt regelmatig beveiligingsupdates. Bovendien krijgt u een SSL-certificaat met 24/7 monitoring.

Goedkope Webhosting

Met webhosting Lite Hosting kunnen bedrijven eenvoudig gebruik maken van onze goedkope webhosting services en tegelijkertijd profiteren van de hoge prestaties. We bieden gebonden prijzen aan voor hosting voor een breed scala aan websites. U kunt bij ons voor alleen een euro aan webhosting beginnen!
Bij webhosting met Lite hosting bieden we niet alleen goedkope hosting mogelijkheden, maar ook domeinnaamservice. U kunt een domeinnaam registreren voor uw bedrijf of product. Als u nog geen domeinnaam hebt, kunnen we u bijstaan ​​met de beste mogelijkheden binnen uw budget. Onze domeinnaam registratie service biedt .nl en .be domeinnamen aan tegen betaalbare prijzen.

Hoe te beginnen?

U kunt eenvoudig beginnen met het gebruik van Webhosting Lite Hosting door naar onze website te gaan en de betaling in te stellen. We bieden verschillende betaalmogelijkheden zoals creditcard, PayPal, Amazon Pay, iDEAL, SEPA bankoverschrijvingen en meer.
Om de installatie te voltooien, heeft u alleen toegang tot onze 1 klik installatie, waarmee u aan de slag kunt gaan met het deployen van uw website. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u uw website succesvol installeren. U kunt er ook voor kiezen om onze klantenservice te raadplegen. Ons klantenteam staat u graag te woord.

Een breed scala aan geweldige functies en tools

Webhosting Lite Hosting biedt een breed scala aan geweldige functies en tools. U kunt bijvoorbeeld al uw websites beheren met behulp van ons cPanel-uitrolsysteem. Met cPanel kunt u gemakkelijk toegang krijgen tot de beheeromgeving van uw websites. U kunt ook gebruikmaken van onze krachtige back-upomgeving.
We bieden ook een enterprise-class email oplossing, waarmee u e-maildiensten kunt beheren op enterprise-niveau. Deze e-mail services ondersteunen POP3, IMAP, SMTP en meer. Onze e-mailomgeving biedt een hoge mate van beveiliging voor uw mail-communicatie.
Onze webhosting service biedt ook een eenvoudige web-builder, waarmee u websites kunt bouwen die oogstrelend ogen en voldoen aan alle industrienormen. Onze web-builder bevat een breed scala aan professionele templates, dus u kunt gemakkelijk een aantrekkelijke en professionele website maken.

Premium Support

Met Webhosting Lite Hosting krijgt u ook toegang tot onze 24/7 klantenondersteuning. Ons klantenteam staat klaar om u te voorzien van de beste service en support. We helpen u bij problemen met het installeren, configuratie, beveiliging, optimisering en meer. Ons team staat u graag te woord met klantgerichte service.
Als u liever een zelfstudie doet, kunt u ook gebruikmaken van onze uitgebreide kennisbank. Hier kunt u antwoorden vinden op veelgestelde vragen en problemen zoeken die u tegenkomt bij de configuratie van uw website.

Meer voordelen

Met Webhosting Lite Hosting worden een aantal extra voordelen meegeleverd. Als laatste maar niet de minste, bieden we 30 dagen back-up aan, zodat u uw gegevens kunt opslaan en herstellen als er problemen optreden. We bieden ook kortlopende acties aan gebruikers, zodat ze profiteren van kortingen op de bestelde webhosting services.
Wees dan ook vandaag nog een klant van ons en begin met het maken van uw website. Krijg toegang tot de beste hosting-oplossingen en start met het verhogen van uw online aanwezigheid. Kies voor Webhosting Lite Hosting voor al uw hostingbehoeften en krijg toegang tot alle voordelen.

SSL-Certificaat

Met onze webhosting Lite Hosting services hebben we een aantal voordelen die we vaak bieden, waaronder een gratis SSL-certificaat. SSL (Secure Sockets Layer) is een krachtige encryptietechnologie die de gegevens die worden verzonden tussen de webserver en de browser versleutelt.
SSL-certificaat verhoogt de beveiliging en omzet van uw website en biedt een manier voor bezoekers om hun vertrouwen te winnen. Ons SSL-certificaat omvat een installatie-service om het certificaat in te stellen, dagelijks beheer, bewaking en updates voor de beste beveiliging.

Firewall & Malware Scan

Webhosting Lite Hosting biedt ook een uitgebreide firewall- en malware scanomgeving. Onze firewall beveiliging filtert alle verkeer naar uw website en filtert en blokkeert alle verkeer dat mogelijk een bedreiging vormt.
Bovendien bieden we ook een veilige softwareomgeving aan waarmee je je website kunt scannen op malware. We bieden een volledig functionele malware scanner die 24/7 actief is op uw website. U krijgt ook een gedetailleerd rapport waarin alle potentiële bedreigingen worden aangegeven.

Back-ups voor 30 dagen

Met onze webhosting Lite Hosting kunt u ook gebruik maken van onze 30 dagen back-up oplossing. Met deze oplossing kunt u uw gegevens automatisch back-uppen en herstellen. U kunt de back-up gemakkelijk configureren en uw gegevens direct downloaden.
We bieden ook manuele back-up aan om onvoorziene problemen op te lossen. Als er problemen optreden met de automatische back-up, kunt u gebruikmaken van de manuele back-up om het probleem te verhelpen.

Whois Bescherming

Webhosting Lite Hosting biedt ook whois-bescherming voor uw website. Met whois bescherming zal uw privacy worden gerespecteerd en uw persoonlijke gegevens zullen worden beschermd.
Whois-bescherming biedt veel voordelen, met inbegrip van anonimiteit, identiteitsbescherming en uitgebreide gegevensbescherming. U kunt uw persoonlijke gegevens veilig houden door te voorkomen dat ze publiek worden gedeeld.

Klantenservice 24/7

Bij webhosting Lite Hosting bieden we ook 24/7 klantenservice. Onze klanten krijgen de best mogelijke service en ondersteuning. Ons klantenteam staat klaar om al uw problemen op te lossen.
We bieden ook een uitgebreide online kennisbank, waarmee u antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen. U kunt ook direct contact met ons opnemen als u een urgent probleem heeft. Ons team staat u graag te woord met klantgerichte service.

Het gemak van WebMail Lite Hosting
Het gemak van WebMail Lite Hosting

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Het gemak van WebMail Lite Hosting

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Het gemak van WebMail Lite Hosting

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Het gemak van WebMail Lite Hosting

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Het gemak van WebMail Lite Hosting

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Het gemak van WebMail Lite Hosting