Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Gratis SSL certificaat

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Gratis wordpress installatie

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

14 dagen backups

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket?

Hoe Installeer ik een Hosting pakket?

Heeft u een website en zou u willen dat deze toegankelijk is voor het grote publiek? U moet uw website dan hosten. Om dit te doen moet u een hosting pakket kiezen en installeren. In dit artikel helpen we u om uw hostingpakket te installeren. We zullen ook een aantal tips geven over hoe u de beste hosting voor uw website kunt kiezen.

Flexahosting biedt een breed scala aan hosting pakketten tegen betaalbare prijzen. U heeft hier de keuze uit verschillende hosting diensten zoals shared hosting, VPS hosting en cloud hosting. Er is een hostingpakket uit dat perfect is voor ieders behoeften. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw bedrijf of website is, er is een hostingpakket dat is aangepast aan uw behoeften.

Het installeren van een hosting pakket bij Flexahosting is snel en eenvoudig. Als eerst kiest u de hostingpakket. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van hosting pakketten om tegen betaalbare kosten. Bij ieder pakket staan de functies en technische details duidelijk weergegeven, hierdoor kunt u gemakkelijk zien wat het beste pakket is voor uw behoeften. Als u het juiste hosting pakket heeft gevonden gaat u met de volgende stap.

Vervolgens kunt u een domeinnaam kiezen. De domeinnaam hebt u nodig om uw website te hosten. Bij Flexahosting hebt u de keuze uit verschillende Top Level Domains zoals .nl, .com, .net, .org en meer. Hierdoor kunt u zeker zijn dat u de juiste domeinnaam voor uw website kiest. Eens u uw domeinnaam heeft gekozen kan het registreren van de domeinnaam direct beginnen.

Nu dat uw domeinnaam geregistreerd is, kan uw worden gehost. Bij Flexahosting is hosting voor 1 euro per maand beschikbaar. Hiervoor ben je verzekerd van een betrouwbare hosting voor uw website, met e mail diensten, webhosting, ssl certificaten en nog veel meer. Uw website zal 24/7 bereikbaar zijn voor uw bezoekers en u hebt de flexibiliteit om te upgraden als uw website meer verkeer krijgt.

Of u nu op zoek bent naar de beste, betaalbare of goedkope website hosting, Flexahosting heeft het allemaal. Voor 1 euro hebt u al hosting voor uw website. Met al deze functies, bent u verzekerd van de beste hosting voor uw website.

Weebsite Hosting

Website hosting is een belangrijke stap in het creëren van een online identiteit. U kan moeilijk opvallen op het internet als uw website niet optimaal wordt gehost en u een traag en onbetrouwbaar platform heeft. Waarom is hosting zo belangrijk? Webhosting zorgt ervoor dat uw website altijd toegankelijk en up to date is.

De beste hosting dienst zorgt ervoor dat het bestanden van uw website veilig en snel worden opgeslagen. Als u op zoek bent naar een betrouwbare hostingprovider raden we u aan om te kijken naar een host die extra services biedt. Flexahosting biedt bijvoorbeeld hosting pakketten met VPS hosting, zodat u extra opslagruimte hebt en meer controle over de hosting van uw website.

Het is ook belangrijk om te kijken naar andere essentiële functies zoals e mail hosting, SSL certificaten en website bouw mogelijkheden. Zo bent u er zeker van dat u de beste diensten krijgt en een consistente ervaring voor uw bezoekers. Bij Flexahosting bieden we al deze functies in al voor lage kosten

Elke website heeft een verschillende hostingbehoeften. Als u een website heeft waar veel bezoekers op komen kan hosting met VPS een goede keuze zijn. VPS hosting geeft u een meer flexibele opslagruimte, waardoor u meer bezoekers tegelijkertijd kunt verwerken. Als u een WordPress website heeft, is shared hosting een betere optie omdat het meer betaalbaar is en WordPress al klaar staat om te installeren.

Domain registeren

Om de website van uw bedrijf of organisatie online te zetten hebt u een domeinnaam nodig. Registreer uw domeinnaam bij een registrar zoals Flexahosting. Een registrar is een bedrijf dat domeinnamen registreert voor mensen, organisaties of bedrijven. Een goede registrar zorgt ervoor dat u direct uw domeinnaam kunt beginnen registreren.

Bij Flexahosting heeft u de keuze uit veel Top Level Domains zoals .nl, .com, .net, .org en meer. Hierdoor kunt u de gewenste domeinnaam kiezen en de beste hosting pakket selecteren. U kunt ook uw domeinnaam verlengen als deze bijna verloopt. Zorg ervoor dat uw domeinnaam altijd up to date is.

Een ander voordeel van Flexahosting is dat wij een naamserverwijziging voor uw domeinnaam kunnen uitvoeren. Met deze service is het mogelijk om uw domeinnaam te verplaatsen naar een andere hosting provider. U kunt hiermee gemakkelijk uw domeinnaam verplaatsten naar Flexahosting, als u graag uw ervaring wilt verbeteren.

Uw website is het gezicht van uw bedrijf, daarom is het belangrijk dat u een beveiligde domeinnaam kiest. Zo bent u er zeker van dat uw bezoekers uw website gemakkelijk kunnen vinden. Kies de beste domeinnaam voor optimaal succes op het internet en verhoog de zichtbaarheid van uw bedrijf met een domeinnaam die bij uw bedrijf past.

Email Hosting

Een professioneel e mailadres geeft uw bedrijf een betrouwbare identiteit. Flexahosting biedt u email hosting die is aangepast aan de behoeften van uw bedrijf. Zorg ervoor dat uw e mailadres altijd bereikbaar is en uitwisselbare informatie is veilig. Zit uw website bij ons, dan heeft u onbeperkt e mailaccounts voor uw bedrijf.

De e mailomgeving bij Flexahosting is gemakkelijk te gebruiken en biedt veel opties. U kunt gemakkelijk de beveiliging van uw e mailaccount aanpassen. Verder heeft u de keuze uit verschillende tools en extra’s zoals cacheservers, back upservices, antivirus software en meer. Al deze opties zorgen ervoor dat uw informatie veilig is.

Flexahosting zorgt ervoor dat het gemakkelijk is voor iedereen om de configuratie en beheer van uw e mailadressen uit te voeren. Heb je bijvoorbeeld meerdere e mailaccounts? Geen probleem, met onze gemakkelijke interface kunt u gemakkelijk meerdere accounts beheren. U kunt ook gemakkelijk de beperkingen aan uw e mailaccount aanpassen of uitbreiden.

Voor elk lid van uw bedrijf is een professioneel e mailadres belangrijk. Bij Flexahosting hebt u de keuze uit een breed aanbod van e mailhosting diensten. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat uw e mail veilig en privé blijft. U kunt ook een backupexporteren van uw e mailaccounts. Hiermee is het mogelijk om een back up te maken van uw bestanden en deze te exporteren naar uw computer.

SSL Certificaten

SSL certificaten bieden u een extra stuk veiligheid, zo weet u zeker dat uw website veilig en privé is voor de bezoekers. Een SSL certificaat zorgt ervoor dat alle data die naar en van de website worden verzonden versleuteld zijn. Als uw website ook online betalingen aanneemt is een SSL certificaat een must. Uw bezoekers zullen door het beveiligde certificaat hun vertrouwen in uw bedrijf kunnen vergroten. Bij Flexahosting heeft u de keuze uit verschillende SSL certificaten voor elk budget of gebruik.

Het installeren van een SSL certificaat is eenvoudig. Nadat u het gewenste certificaat heeft gekozen kan u dit installeren. Het activeren van een SSL certificaat gaat meestal pas na de verificatie van uw domeinnaam. Daarna krijgt u de instellingen die u moet toepassen om het certificaat te activeren. Het SSL certificaat is direct van kracht op uw website als deze actief is gemaakt.

Flexahosting biedt ook extended validation SSL certificaten voor bedrijven die meer online beveiliging willen. Een EV SSL certificaat zorgt ervoor dat de identiteit van uw website wordt geverifieerd door middel van een derde partij. Hierdoor kunnen uw klanten zich verzekeren dat uw bedrijf legitiem is.

Met al deze functies en opties bent u er zeker van dat uw bedrijf wordt beschermd tegen online dreigingen. Kies voor een SSL certificaat dat beschermt uw bedrijf en de informatie die uw bezoekers en klanten verzenden. U hoeft alleen nog maar het juiste SSL certificaat te kiezen. Bij Flexahosting hebt u de keuze uit verschillende SSL certificaten.

Website Bouwers

Er zijn veel opties als het gaat om het maken van een website. Met een website builder maken ze gemakkelijk een website zonder dat je kennis van HTML nodig hebt. Bij Flexahosting heeft u de keuze uit veel verschillende websitebouwers om uw eigen website te maken. We bieden ook installatiehulp voor WordPress, zodat u snel aan de slag kunt.

De websitebouwer is een geweldig hulpmiddel om uw website te maken. U kunt leren hoe u website elementen toevoegt zoals banners, afbeeldingen, video’s en meer. Als u een professionele website wild maken is er de mogelijkheid om naar behoeften een website te bouwen. Met een website builder kunt u ook html codes toevoegen.

Als u met WordPress werkt, is het nog

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket
Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hoe Installeer ik een Hosting Pakket