Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Gratis SSL certificaat

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Gratis wordpress installatie

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

14 dagen backups

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hosten: blijf up to date met de meest recente ontwikkelingen

Hosten: Blijf Up to Date met de Meest Recent Ontwikkelingen

Als u eenmaal op de website van Flexahosting bent, begrijpt u direct waarom de diensten zo onmisbaar zijn voor elke organisatie. Onze diensten zijn goedkoop, betrouwbaar en bieden extra goede beveiliging. We zorgen ervoor dat uw website draait, zelfs als er drukke toestroom is. De technologie die wij aanbieden, wordt steeds geavanceerder en wij bieden al het beste.
We leggen de lat hoog voor kwaliteit en vernieuwingen, zodat wij de meest recente ontwikkelingen op hosting gebied voor u kunnen borgen.

Flexahosting biedt een breed scala aan webhostingservices en registratie domeinen. U kunt op elk moment bij ons terecht voor hosting voor uw websites, of het nu voor een blog, een portfolio of een e commerce website is. U kunt de beste hulpmiddelen gebruiken om beelden, HTML bestanden, inhoud en andere data te hosten. Onze hostingomgeving en ondersteuning zijn allemaal op de hoogte van de modernste technologieën. Met onze hosting bieden we u de mogelijkheid om kosteneffectief te hosten en te genieten van een krachtig platform voor perfecte websites.

Of u nu een .nl of .com domeinnaam wilt kopen, of een domein naar uw specifieke behoeften wilt laten genereren. Krijg de beste registratiediensten voor uw domein en geef het een persoonlijk tintje. Met extra functies zoals analyse en monitoring, extra hostingomgeving, spam en paddenstoelprobleemoplossing, malware en beveiligingscontrole, kunt u genieten van een veilig en sterk platform. Flexahosting is brancheleider met betrekking tot hosting en domeinregistratie in Europa. Als het gaat om 1 euro hosting per maand, hebben wij een uitstekend product dat optimaal binnen uw budget past.

WordPress hosting is een goede service die eenvoudig te gebruiken is en een ideale keuze is voor startups. Met onze extra functies zoals analyse en monitoring, extra hostingomgeving, spam en paddenstoelprobleemoplossing, malware en beveiligingscontrole, kunt u uitblinken in elk aspect van hosting. Met onze hosting is alles inbegrepen; een SSL certificaat, meerdere domeinnaamregistraties, unlimited storage en mobiele compatible website. U kunt ook rekenen op 24/7 klantenondersteuning en technische ondersteuning. Dit betekent dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om zonder zorgen een website te lopen en te hosten.

Met Flexahosting blijft u altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Onze Dedicated Hosting option packs in met zorg het eenvoudigste platform dat u nodig heeft voor uw website.
Onze database hosting, WebApp hosting en slimme bronoptimalisatie helpen u om een betere gebruikerservaring te verkrijgen. U kunt meer informatie krijgen over elk van de diensten die wij aanbieden, bijvoorbeeld welke producten we aanbieden en hoe dit uw bedrijf kan helpen. Als antwoord op het luide verzoek van klanten, hebben we een verscheidenheid aan met een knipoog samengestelde hostingpakketten geleverd. We hebben ons verbeterd en ons best gedaan om de vereisten van onze klanten te begrijpen. Bovendien hebben we de beste webhosting gecombineerd met een SSL beveiligingscertificaat.

Bij Flexahosting verzorgen we hosting tot in de perfecte details. Ons team bestaat uit toegewijde professionals die altijd klaar staan om de service die we aanbieden te verhogen. Zoek het beste voor uw website en blijf up to date met de meest recente ontwikkelingen die uw website bieden. We zijn ons er steeds meer van bewust dat u bepaalde hostingbehoeften heeft, u kunt computerservers kopen met de beste prestaties en technologie, samen met gratis domeinregistratie.

Extra Webhostingservices

De technologische ontwikkelingen in de branche van webhosting blijven ons verwonderen. Flexahosting biedt een breed scala aan extra webhostingservices aan die u helpen om uw website te maken en te hosten zonder vertraging. We bieden websiteontwerp, SEO service, analyse, monitoring, malwareprobleemoplossing, email en beveiligingsoplossingen. We bieden ook verantwoordelijkheidsdekking voor contentbeheer waarmee u websites beheren en bewerken, zodat uw website meer succesvol zal zijn en er meer bezoekers zullen komen.

Tegenwoordig is veiligheid van websites en domeinen van cruciaal belang voor bedrijven en startups. Selecteer veiligheidsoplossingen zoals back up, DDos beveiliging, gecontroleerd wachtwoordbeheer en emailscanning. Als u dit heeft gedaan, kunt u uw website bereiken binnen een internetomgeving die veilig is en dat is essentieel voor de reputatie van uw website.
Als u geïnteresseerd bent in webhostingservices kunt u ook ook updatemachines, hosted oplossingen voor online backups, e mailoplossingen en cablerouting nemen. Deze oplossingen geven u een krachtig platform, ook al bent u nieuw in hosting en registratiediensten.

Onze hardware en software zijn bijzonder krachtig en bieden een superieure prestatie. Als u voor onze webhosting kiest, ervaren expert adviseurs het door u gekozen plan en verifiëren of de site compatibel is met onze server. Niet alleen dat, maar elke klant heeft de voordelen van een veilig en versleuteld platform met onze DDos bescherming. We verbeteren de proactieve bescherming met accurate detectie en alertmethoden, die worden geïntroduceerd om ervoor te zorgen dat uw website veilig blijft.

De Beste Domains met de Laagste Prijzenniveaus

Met Flexahosting kunt u kiezen uit meerdere domeinnaamregistratieservices en extensies. Met onze gebruiksvriendelijke gereedschappen en extensies die we aanbieden bij de registratie van domeinnamen, kunt u domeinnamen kopen en verkopen. U kunt ook lage kosten domeinnamen kopen voor uw website, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Met onze extra diensten kunt u een domeinnaam kopen en verkopen, ook al heeft u een beperkt budget.

Als uw bedrijf of organisatie verhuist, of uw domeinontwikkeling uitbreiden of uw taalconfiguratie wijzigen, dan is Flexahosting een perfecte bron voor toegang tot de beste domeinen. Met onze kosteneffectieve service en lage prijsregistratiedomeinnamen met een .com uitbreiding, kunt u genieten van een goedkopere hosting met het beste domein voor uw website. Onze experts kunnen u adviseren over domeinregistratiebepalingen, branchevereisten en algemene opties.

U kunt ook onze nieuwe DNS registratiediensten gebruiken om domeinnamen te zoeken en te verzamelen. We hebben een verscheidenheid aan opties voor gebruikers met een beperkt budget, omdat we nieuwe domeinen voor een lager tarief aanbieden. We hebben een verscheidenheid aan opties voor uw domeinnaamregistratie, waaronder meerdere uitbreidingsoptie. U kunt ook nieuwe domeinen kopen met onze extensies of upgrade optie.

24/7 Support met Online Helplines

Als u vragen heeft, of als u ondersteuning nodig heeft bij het maken van een bestelling of het gebruik van onze services, Flexahosting is er altijd voor u. We streven altijd naar perfectie en leveren topkwaliteit voor klantenstevredenheid. We bieden 24×7 live chat ondersteuning, email ondersteuning en hulplijnen. We hebben gecertificeerde technische experts om u te helpen bij het creëren van een website en het hosten ervan en om uw domeinnaam registratie te beheren.

Flexahosting biedt u ook een krachtige e mailoplossing met betrekking tot communicatie en transfer van data. U kunt e mailaankopen, overdrachten, invoer, oplossingen en beheer in één pakket kiezen. We bieden u ook een krachtige lagering met dynamische prestaties. We bieden database oplossingen, meervoudige backupoptimalisatie, flexibele schaalbaarheid, beveiligingsvereisten en andere verwanten, zodat u zonder zorgen kunt hosten met onze cloudhostingmagic.

Bedrijfsoplossingen met Volledige Backups

Met bedrijfsoplossingen hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheren van gegevens. We hebben vele opties om uw bedrijf te helpen uw gegevens te beschermen, waaronder back up, DDos beveiliging, bestandsbeheer, gecontroleerd wachtwoordbeheer en emailscanning. Als u een van deze oplossingen selecteert, kunt u profiteren van een veilige omgeving en kunt u websites beheren waarmee uw bedrijf geprezen wordt.

Gebruik onze flexibele prijsplannen om de beste hosting en domeinregistratie te krijgen. We bieden ook lage kostenoplossingen voor bedrijfseigenaren die de beste websiteoplossing willen krijgen. Elke oplossing met negen maanden of meer abonnement biedt ook controle over alle gegevens met het Dashboard.
U kunt ook profiteren van onze veilige SSL certificaten. onze SSL oplossingen helpen u om uw website te beschermen met betrouwbare en effectieve encryptiemogelijkheden tegen lekken van aanvallen. We bieden ook een snelle scan en controlesysteem om de prestatie van uw website te verbeteren en elke verdachte gegevensactiviteit onder controle te houden.

Premium Service met Prijsgarantie

Met Flexahosting service krijgt u een betrouwbare en veilige hosting met krachtige servers. We bieden de beste pri

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen
Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosten blijf uptodate met de meest recente ontwikkelingen