Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hosten De Macht achter het Internet

Hosten De Macht achter het Internet

Gratis SSL certificaat

Hosten De Macht achter het Internet

Gratis wordpress installatie

Hosten De Macht achter het Internet

14 dagen backups

Hosten De Macht achter het Internet

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →Hosten: De Macht achter het Internet

Weten wat hosten precies is? Geloof het of niet, het hosten van een website kan net zo krachtig zijn als het kopen van een domeinnaam. Het hosten is vergelijkbaar met het huren van een woonhuis, en als je de beste hosting krijgt, kun je met vertrouwen deze woning kopen en de eeuwigheid maken. Hosten is een belangrijk onderdeel van het online succes van iedereen, vooral van je bedrijf. Daarom kan het dienovereenkomstige belang hebben om een eigen host te kiezen. Onze organisatie, Flexahosting, levert hostingdiensten en registreert domeinnamen als registrar. Wij zijn een betrouwbare naam op hosting gebied.

Het is belangrijk om de kwaliteit van je hosting te kennen als je een website maakt, omdat goede hosting een soepel draaiende website kan garanderen. Met onze betrouwbare en voordelige hostingdiensten, kun je je website vlot laten draaien, je domein tegen de beste prijs registeren of een krachtig CMS platform implementeren voor wordpress, zonder dat je iemand nodig hebt om dit te doen. Onze hosting bevat alle functionaliteiten die je nodig hebt om je websiteproject te lanceren.

Onze hosting heeft 24/7 beveiliging en ondersteuning via e mail. De kosten zijn betaalbaar en, met kortingen, onze hosting voor 1 euro per maand. Bovendien kunnen onze klanten een .nl of .com domeinnamen registreren voor minder dan 1 euro. Als extra service kunnen we ook professionele mailpakketten, backupservices en een SSL certificaat aanbieden. Als je behoefte hebt aan een hosting met superieure prestaties, is Flexahosting de beste oplossing.

Wees niet verrast als je merkt dat er net zo veel valkuilen zijn als voordelen bij het kiezen van een hostingprovider. Bij Flexahosting zorgen we ervoor dat je het beste krijgt. Kies voor de betrouwbare en voordelige hosting provider voor iedereen. Onze hostingdiensten maken het makkelijker om te zien waarom wij de beste provider zijn.

Onze solide hosting infrastructuur garandeert de stabiliteit van je website. Met onze hostingdiensten kun je uiteraard je website maken, het onderhouden en beheren. Kom en ontdek zelf de kracht achter Flexahosting, de provider die je de mogelijkheid biedt om je website op te bouwen met alle bestaande functionaliteiten.

Je bent onderdeel van Flexahosting, en als je meer wilt weten over hosten en domeinnamen, neem dan contact met ons op. Verkoop de diensten van Flexahosting en geniet van de beste hosting in de markt. Samen maken we dat project tot een succes.

FAQ

1. Wat is hosten?
Hosten is het proces waarbij je een server of website hostingservice gebruikt om je website op internet toegankelijk te maken.

2. Waarom is hosten belangrijk?
Hosting is een geweldig hulpmiddel als je een website wilt ontwikkelen of beginnen met het verkopen van producten en diensten op het internet. Het is belangrijk voor het draaiende houden en onderhouden van de website.

3. Wat is Flexahosting?
Flexahosting is een hosting bedrijf dat hostingdiensten levert en domeinnamen registreert als registrar.

4. Wat biedt Flexahosting?
Flexahosting biedt klanten de mogelijkheid om een website, domeinnaam of een e mailservice te registreren, een krachtig CMS platform te gebruiken en back upservices te activeren. Bovendien bieden we SSL certificaten, mailpakketten en hostingdiensten voor 1 euro per maand.

5. Wat is de beste hostingprovider?
Flexahosting staat bekend als een betrouwbare hostingprovider met superieure prestaties. Met onze voordelige hostingdiensten kunnen klanten hun websiteproject lanceren of een domein registreren voor minder dan 1 euro.

WordPress Hosting

WordPress is een van de meest populaire CMS systemen en met de Flexahosting WordPress hosting krijgt u de kracht die u nodig heeft om een goed draaiende website te maken. U kunt de stapsgewijze WordPress installatie aanpassen en klaarzetten zonder de hulp van een webontwikkelaar. Met de WordPress hosting van Flexahosting heeft u toegang tot tal van opmerkelijke functies. U kunt ook uw CMS upgraden naar de laatste WordPress versie en plugins installeren.

Met onze WordPress hosting kunt u eenvoudig blogging tools toevoegen aan uw website. Met zo’n WordPress installatie voltooit u uw blog in een paar klikken, inclusief een responsieve thema. U kunt ook een van de verschillende WordPress thema’s selecteren en aanhangige plugins configureren. Onze WordPress hosting maakt het makkelijk voor u om een blog bij te houden, u kunt hierbij ook uw domeinnamen vermelden in uw blog. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om de kosten, want zelfs de diensten van Flexahosting zijn betaalbaar.

Met WordPress hosting kunt u bijna elk type website maken, dus het is een uitstekende keuze voor lange termijn hosting. U kunt een aantal plugins toevoegen om de mogelijkheden te vergroten en waardevolle content posten die relevant is voor uw bedrijf. U kunt ook surfers aanmoedigen om een actie te nemen met behulp van uw blog. Onze WordPress hosting heeft daarnaast ook een gebruiksvriendelijke interface en eenvoudig te gebruiken back up tools.

Server Hosting

Server hosting is een zeer krachtig hulpmiddel als u de prestaties en de betrouwbaarheid van uw website wilt verhogen. Met onze server hosting bieden wij verschillende diensten aan, waaronder VPS, Cloud, en Dedicated hosting. De meeste soorten hosting zijn goed genoeg voor kleine websites, maar als u een groot bedrijf wilt runnen, heeft u krachtigere hosting nodig.

Onze server hosting is ideaal voor mensen die meer controle willen over hun hostingomgeving. Met onze sterke server hosting, kunnen websites gebouwd met 3d partij applicaties, zoals Magento, of waarvoor grote databases vereist zijn, eenvoudig worden gehost. U kunt ons team bereiken om al uw server hostingvragen te beantwoorden. Wij kunnen u de beste service en hoogwaardige hostingoplossingen bieden.

Met de Dedicated server hosting bij Flexahosting zijn er ook veel opties waaruit u kunt kiezen ” de servers die passen bij uw bedrijf. U kunt onze servers beheren met behulp van cPanel of Plesk, zodat u de controle over het gebruik van uw server krijgt. Met onze server hosting heeft u toegang tot verschillende functionaliteiten, zoals schaalbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid. We kunnen ook backup services of administrateur ondersteuning bieden.

Beheer uw bedrijf met onze server hosting. Bovendien bieden wij is uitgebreide script installatie, enz. Met de professionele hostingoplossingen van Flexahosting bent u goed uitgerust om uw bedrijf naar het volgende niveau te tillen. Kom en zoek de ervaring die je zoekt bij Flexahosting en percepteer de kracht achter uw server hosting.

Email Hosting

Bij het opzetten van een website zijn er veel hosting keuzes beschikbaar. Maar een van de meest onderschatte maar belangrijke aspecten is de e mailhosting. Met Flexahosting kunt u de professionele email hosting krijgen die u nodig heeft om te kunnen communiceren met klanten. Of u nu een email service zoekt voor uw persoonlijk gebruik of om met uw personeel te communiceren, met onze email hosting krijgt u wat u nodig heeft.

Onze email hosting dienst kennen geen limieten op het aantal mailboxes en biedt toegang tot verschillende webmailclient applicaties. U kunt ook toegang krijgen tot toonaangevende communicatie instrumenten zoals videoconferenties, instant messaging en meer. U kunt de professionele email hosting van Flexahosting gebruiken om alle communicatie aspecten van uw bedrijf te beheren.

Professionele email hosting bij Flexahosting biedt ook veel voordelen. U kunt mailfilters toevoegen om spam te blokkeren bijvoorbeeld. Onze email hosting kent ook back up services, waardoor u uw gegevens goed kunt uitvoeren en bewaken tegen verlies. Met onze email hosting kunt u een professionele reputatie creëren voor uw bedrijf, en met onze spamvrije service kunt u communicatie uitwisselen met potentiële klanten.

Met onze professionele e mailhosting krijgt u de controle over uw mailaccounts. U kunt managers toevoegen voor elk toegangsniveau met popup pagina’s, subdomeinen en meer. Daarnaast zijn onze e mailhosting tarieven betaalbaar en voldoen aan ieders behoeften. Neem snel contact met ons op om te weten welke e mail hosting oplossing het beste bij uw bedrijf past.

SSL certificaat

Het kopen van een SSL certificaat is een van de vele geweldige opties die bezoekers kunnen gebruiken om hun websites veilig te houden. Met een SSL certificaat kunt u bezoekers overtuigen van de betrouwbaarheid en authenticiteit van de website. Daarom is het belangrijk om een SSL certificaat te krijgen voor uw website.

Flexahosting biedt goedkope SSL certificaten van diverse A merken. Onze SSL certificaten bevatten bekende A merken zoals Symantec, Thawte, GeoTrust, RapidSSL en DigiCert. Bovendien kunt u de beste SSL certificaten krijgen voor uw website. We kunnen ook SSL certificaat installatie, dagelijkse back ups en controle van uw geïnstalleerde certificaten verzorg

Hosten De Macht achter het Internet
Hosten De Macht achter het Internet

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hosten De Macht achter het Internet

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hosten De Macht achter het Internet

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosten De Macht achter het Internet

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosten De Macht achter het Internet

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosten De Macht achter het Internet