Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Gratis SSL certificaat

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Gratis wordpress installatie

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

14 dagen backups

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hosting: De Sleutel Tot Uw Succes!

Hosting: De Sleutel Tot Uw Succes!

Flexahosting is jouw partner op het gebied van hostingdiensten en het registreren van domeinnamen als registrar. Als onderdeel van ons bedrijf kun je de beste hostingdiensten in de markt aanbieden, zodat je klanten de baanbrekende technologie en uitstekende service krijgen waar ze op vertrouwen. Je bent er om klanten te voorzien van alle informatie die ze nodig hebben om hun hosting services te kopen en goed te gebruiken. Met onze kwaliteit hostingdiensten ben je in staat om een ​​verschil te maken voor je klanten. Om ervoor te zorgen dat klanten veilig ervaren, bieden wij onze eenvoudige gebruikersinterface met gebruikersondersteuning.

Voor verschillende behoeften bieden we verschillende oplossingen met onze hostingdiensten van standaardhosting tot geavanceerd, met technische expertise, toegang tot uitgebreide domeinnamen. Het starten of uitbreiden van een succesvol bedrijf begint bij het krijgen van de juiste hostingdienst. Dat is waar Flexahosting in beeld komt; Hiermee krijg je toegang tot een uitstekende hostingdienst die de beste ervaring in online zaken biedt, dankzij onze kwaliteit, stabiliteit, betrouwbaarheid en service.

Wij bieden onze klanten betrouwbare hostingdiensten tegen de meest betaalbare prijs. Voor slechts 1 euro per maand, je krijgt een krachtige hostingdienst die het beste regelnetwerk biedt en help je jouw bedrijf lanceren en groeien. Je kunt deze hosting ook krijgen met het beste mailboxpakket, Uitgebreide website ontwikkeling, Gratis SSL certificaten, WordPress service, en talloze andere oplossingen die jouw bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Met behulp van onze domeinregistratiediensten kun je snel en makkelijk een unieke domeinnaam voor jouw bedrijf krijgen. Wij als registrar, hebben toegang tot meer dan 1.000 extensies om uit te kiezen. Of het nu gaat om .nl, .com, .org, .xyz, .online met de beste ervaring registreren we domeinnamen voor iedere klant.

Met Flexahosting heb je toegang tot de beste webhosting, domeinregistraties en e maildiensten. We hebben een team van deskundige professionals die erop toezien dat jouw bedrijf goed is gehost. Wij houden ook de controle bij het leveren van eenvoudige, betaalbare en beste hostingoplossingen voor iedereen, waar je je ook bevindt in de wereld.

Op onze website staan 5 veelgestelde vragen (FAQ) met de bijbehorende antwoorden over het artikel: Hosting: De Sleutel Tot Uw Succes.

Webhosting

Webhosting is de basis waarmee je een website online kunt zetten. Met Flexahosting krijg je betrouwbare hostingdiensten met beste prestaties, stabiliteit en afhankelijkheid tegen de meest betaalbare prijs ” slechts 1 euro per maand. Onze diensten bieden uitstekende toegang tot een verscheidenheid aan hostingoplossingen zoals standaardhosting, geavanceerde hosting en technische expertise.

Als je de perfecte hosting oplossing voor je website zoekt, moet je bij Flexahosting zijn. Met onze kwaliteit hostingdiensten kun je je bedrijf naar het volgende niveau tillen en de beste hosting servicetechnieken in de markt aanbieden. We zorgen ervoor dat klanten altijd toegang hebben tot wereldklasse webhosting services met een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Bovendien bieden we onze klanten gebruiksvriendelijke interface en gebruikersondersteuning.

Ons hostingplatform biedt je toegang tot niet alleen hosting, maar ook toegang tot een verscheidenheid aan domeinnaamextensies zoals .nl, .com, .org, .xyz, .online. Wij hebben ook alles in één mailboxpakket dat onze klanten helpt om hun e mail te beheren, met alle mogelijkheden die ze nodig hebben.

Je kunt je website ook bedienen met WordPress service. Onze hostingoplossingen laten je toe om je website te maken, beheren en upgraden met een enkele klik. We bieden ook gratis SSL certificaten aan voor krachtige beveiliging van de website. Met behulp van SSL certificaat kunnen websites hun informatie veilig over het netwerk versturen en verwerken.

Snelle & Eenvoudige Domeinregistratie

Als je een website wilt lanceren, dan is het belangrijk om een ​​unieke domeinnaam te hebben. Voor verschillende bedrijfsbehoeften hebben wij verschillende domeinnaamextensies om uit te kiezen. Wij als registrar hebben de toegang tot meer dan 1.000 domeinnaamextensies om uit te kiezen.

Met Flexahosting kunt je snel en eenvoudig een domeinnaam krijgen, en een unieke naam voor je bedrijf creëren. Je krijgt ook toegang tot verscheidene hostingoplossingen, inclusief e maildiensten en WordPress service. We bieden de beste bescherming voor je domeinnaam met onze robuuste beveiligingsservice. U kunt de best mogelijke ervaring hebben tijdens het kopen, beheren en verhuizen van domeinnamen bij Flexahosting.

Onze eenvoudige gebruikersinterface en gebruikersondersteuning helpen je stap voor stap je domeinnaam te registreren. We kunnen je ook helpen met het verhuizen van je domeinnaam van een andere registrar naar Flexahosting om te profiteren van onze voordelen. Als je een domeinnaam nodig hebt voor je bedrijf, dan helpt Flexahosting je het perfecte domein te krijgen.

Email Hosting

De beste e maildiensten zijn een essentieel onderdeel voor elk bedrijf. Wij bieden alle mogelijke e maildiensten om de beste ervaring te bieden. Met onze mailboxpakketten krijgen klanten toegang tot alles wat ze nodig hebben voor het verzenden en ontvangen van e mails. We bieden verschillende mailboxopties, zoals standaard mailbox, uitgebreide mailbox en business mailbox.

Met behulp van onze krachtige e mailhosting krijgen klanten toegang tot de beste e maildiensten met uitstekende prestaties en afhankelijkheid. Met behulp van onze service kunnen klanten e mailberichten verzenden en ontvangen met onze betaalbare en krachtige e mailplatformen. Onze business mailoplossingen bieden ook een uitgebreide set tools zoals webmail, spamfilter, gesprekszaal, autoresponder, en SMTP.

We leveren robuuste, veilige en eenvoudige e maildiensten om een ​​maximale veiligheid en flexibiliteit te waarborgen. Onze business mailoplossingen helpen je om je e mail krachtig en veilig te verzenden en ontvangen, met optimale prestaties. Onze geavanceerde e mailhosting biedt klanten toegang tot de beste toepassingen en diensten, zoals mailbeheer, mailconfiguratie en mailarchivering.

SSL certificaten

SSL certificaten bieden krachtig beveiliging voor websites, met versleuteling van informatie die over het netwerk wordt verstuurd en verwerkt. SSL certificaten zijn nodig als het gaat om het uitwisselen van gegevens op het web, zoals invoer van bankgegevens of andere gevoelige informatie. Met behulp van onze SSL certificaten krijgen klanten toegang tot een krachtig beveiligingspakket voor hun websites.

Flexahosting biedt onze klanten gratis SSL certificaten met onze hosting oplossingen. Neem deel aan onze hostingoplossing en krijg toegang tot de beste SSL certificaten voor je websites. U kunt er ook voor kiezen om een ​​premium SSL certificaat aan te schaffen, waarmee je meer beveiliging voor je website krijgt. Met behulp van onze service kunnen klanten stappen nemen om hun websites te beveiligen.

Neem deel aan onze hostingoplossing en krijg toegang tot de beste SSL certificaten. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het installeren van het SSL certificaat en het verbeteren van je beveiliging. Wij bieden 24/7 gebruikersondersteuning om te helpen bij het installeren van de SSL certificaten. Met behulp van het SSL certificaat kunnen websites hun informatie veilig over het netwerk versturen en verwerken.

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes
Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting De Sleutel Tot Uw Succes