Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hosting Laat Uw Business Groeien

Hosting Laat Uw Business Groeien

Gratis SSL certificaat

Hosting Laat Uw Business Groeien

Gratis wordpress installatie

Hosting Laat Uw Business Groeien

14 dagen backups

Hosting Laat Uw Business Groeien

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hosting: Laat Uw Business Groeien!

Hosting: Laat Uw Business Groeien!

Bij Flexahosting hebben wij een breed aanbod aan opties als het gaat om webhosting. Of u nu een geavanceerde website wil hosten voor uw kleine bedrijf of u op zoek bent naar een oplossing voor uw groot bedrijf, wij staan klaar om u te helpen. Bij Flexahosting hebben we betaalbare oplossingen die uw bedrijf een voorsprong geven. U kunt bij ons kiezen uit shared, VPS, en dedicated hosting, die allemaal verschillende niveaus van prestaties en functies hebben.

Daarnaast kunt u bij ons ook domeinnamen kopen. Of u nu een .nl , .com , .net , .org of een ander TLD ‘domeinnaam’ zoekt, wij kunnen u helpen om de perfecte domeinnaam te vinden. Wij bieden ook e maildiensten aan, waarmee u e mailadressen kunt maken met uw eigen domeinnaam. We bieden ook de optie om uw website te voorzien van SSL certificaten, wat uw website een extra stukje beveiliging geeft.

Bij Flexahosting is kwaliteit onze top prioriteit. We bieden onze klanten een betrouwbare hostingoplossing met uitstekende uptime en prestaties. We hebben toegang tot de laatste technologieën en tools, waarmee we onze klanten de best mogelijke ervaringen kunnen bieden. Onze diensten zijn betaalbaar en met onze verschillende betaalopties kunnen we er voor zorgen dat u kunt genieten van onze hosting oplossingen voor een heel betaalbare prijs.

We begrijpen dat techniek soms een uitdaging kan zijn. Dus als u support nodig heeft, staat ons team altijd klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw website up and running is. Onze vriendelijke klantenservicemedewerkers staan ​​altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen die u tegenkomt op te lossen.

Met Flexahosting krijgt u de mogelijkheid om uw bedrijf verder te ontwikkelen met behulp van onze hosting oplossingen. Wij bieden hoogwaardige, betrouwbare en betaalbare oplossingen voor al uw hostingbehoeften. Kies Flexahosting en maak uw zakelijke doelen waar.

De Beste Webhostingservices aanbieden

Bij Flexahosting hebben we een breed scala aan hosting oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven. We bieden verschillende webhosting services, waaronder shared, VPS en dedicated hosting. Met shared hosting krijgt u een krachtige oplossing voor een betaalbare prijs. VPS hosting biedt flexibiliteit voor grotere websites, en dedicated hosting is ideaal als u behoefte heeft aan meer prestaties en veel meer controle. Met Flexahosting kunt u de juiste hostingoplossing kiezen om uw website te laten groeien.

We hebben ook een heleboel tools om u te helpen bij het bouwen van uw website. WordPress hosting is perfect voor bloggers en kleine bedrijven die een eenvoudig CMS nodig hebben. We hebben ook een website builder waarmee je met slechts een paar klikken een mooie website kunt maken. Ons doel? Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf snel een succes wordt. En met onze hosting oplossingen kunnen we deze doelen gemakkelijk bereiken.

Bij Flexahosting staat kwaliteit bovenaan. We leveren alleen de beste diensten en staan altijd klaar om u te helpen. Onze medewerkers staan ​​altijd klaar om u te helpen met al uw behoeften. We bieden ook 24/7 technische ondersteuning, zodat uw website up and running blijft.

Met Flexahosting kunt u de juiste hostingservices kiezen voor uw bedrijf. We bieden een verscheidenheid aan hosting oplossingen voor zowel kleine als grote bedrijven. Onze services zijn betaalbaar en we bieden verschillende betaalopties. Kies voor Flexahosting en maak uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Domeinnamen kopen en Registreren

Wil je een eigen domeinnaam? Met Flexahosting kun je eenvoudig een domeinnaam kopen en registreren. We bieden verschillende TLD’s, waaronder .com, .net, .org en nog veel meer. Je kunt je domeinnaam vervolgens gebruiken voor bijvoorbeeld e mail en e commerce. Onze ervaren domeinnaam experts staan ​​altijd klaar om u te helpen bij het vinden, kopen en registreren van een domeinnaam.

Daarnaast bieden we ook e maildiensten met uw eigen domeinnaam. Met onze e maildiensten kunt u eenvoudig e mailadressen maken en professioneel overkomen. We bieden ook SSL certificaten aan om uw website extra beveiliging te geven. Met Flexahosting heeft u alles wat u nodig heeft voor een professionele, veilige en eenvoudig te beheren online aanwezigheid.

We begrijpen dat techniek soms een uitdaging kan zijn. Daarom staat ons team altijd klaar om u te helpen bij eventuele domeinnaamproblemen. We hebben ook 24/7 technische ondersteuning zodat u problemen snel kunt laten oplossen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat uw domeinnaam een succes wordt.

Met Flexahosting heeft u een one stop shop voor al uw hostingbehoeften. Als u op zoek bent naar een domeinnaam of een hostingoplossing, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden betaalbare en betrouwbare hostingoplossingen om u te helpen uw bedrijf verder te ontwikkelen. Neem contact met ons op en laat uw business groeien.

Design en Ontwikkeling van Uw Websites

Met Flexahosting kunt u bovendien uw websites ontwerpen en ontwikkelen. We hebben een heleboel tools die u kunt gebruiken bij het bouwen van uw website. Of u nu een eenvoudige blog of een dynamische e commerce website nodig heeft, we kunnen u helpen bij het maken van de juiste website.

WordPress hosting is ideaal voor bloggers en kleine bedrijven die op zoek zijn naar een open source website oplossing. We bieden ook een website builder waarmee u met slechts een paar klikken een mooie website kunt maken. Of u nu een blog, galerij, portfolio of een andere website nodig heeft, met onze tools heeft u alles wat u nodig heeft om uw eigen website te maken.

We hebben ook een team van ontwikkelaars die u kunnen helpen bij het ontwerpen en bouwen van uw website. Ons team van deskundige ontwikkelaars biedt verschillende oplossingen, waaronder het ontwerpen van themes en plug ins, het bouwen van een CMS systeem en het coderen van websites. We bieden 24/7 technische ondersteuning, zodat uw website altijd actueel blijft.

Met Flexahosting kunt u uw eigen website maken. We bieden een heleboel tools, zodat u kunt genieten van een eenvoudig te beheren website. Ons team staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen en bouwen van uw website. Kies Flexahosting en maak de website waar u altijd van gedroomd heeft.

Bespaar Tijd en Geld met onze Plannen

Met Flexahosting kunt u uw hostingkosten verlagen. We bieden tal van plannen met verschillende opties om uw budget te besparen. We hebben plannen met variabele kosten, waarmee u met uw budget mee kunt gaan. Onze plannen zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan uw omstandigheden.

We bieden ook betaalopties waarmee u uw hostingkosten kunt verlagen. U kunt ervoor kiezen om maandelijks of jaarlijks te betalen. U kunt ook kiezen voor een plan voor meerdere maanden of een levenslange oplossing die u lange tijd geld kan besparen. Onze plannen zijn ontworpen om zo veel mogelijk kosten te besparen, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw website.

We bieden ook discountcodes en speciale aanbiedingen voor onze trouwe klanten. Met behulp van onze codes kunt u geld besparen op onze hosting plannen en domeinnamen. We hebben ook een aantal doeltreffende campagnes en acties waarmee uw bedrijf geld kunt besparen op hosting en domeinnamen.

Met Flexahosting kunt u tijd en geld besparen. We bieden tal van plannen met variabele kosten, zodat u het beste plan kunt kiezen voor uw budget. We hebben ook een aantal discountcodes, aanbiedingen en campagnes, waarmee u uw hostingkosten kunt verlagen. Kies voor Flexahosting en begin vandaag nog met besparen.

Snelle en Veilige Services

Flexahosting biedt snelle en veilige hostingdiensten. We begrijpen dat uw website snel, betrouwbaar en veilig moet zijn. Daarom gebruiken we de nieuwste technologieën en tools die uw website een voorsprong geven. We hebben toegang tot de laatste tools, waarmee we onze klanten een snel, betrouwbaar en veilig platform kunnen bieden.

We bieden ook automatische back ups voor uw website. Onze back ups werken in real time, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw website up to date blijft. We gebruiken ook versleutelingstechnologie om uw website te beveiligen. Met Flexahosting kunt u er zeker van zijn dat uw website veilig en betrouwbaar blijft.

We hebben ook 24/7 technische ondersteuning, zodat u problemen kunt laten oplossen zonder dat u naar de telefoon hoeft te grijpen.

Hosting Laat Uw Business Groeien
Hosting Laat Uw Business Groeien

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hosting Laat Uw Business Groeien

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hosting Laat Uw Business Groeien

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting Laat Uw Business Groeien

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting Laat Uw Business Groeien

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting Laat Uw Business Groeien