Hosting voor Beginners Een Handleiding

Hosting voor Beginners Een Handleiding

Gratis SSL certificaat

Hosting voor Beginners Een Handleiding

Gratis wordpress installatie

Hosting voor Beginners Een Handleiding

14 dagen backups

Hosting voor Beginners Een Handleiding

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hosting voor Beginners: Een Handleiding

Welkom bij Flexahosting! Als je jezelf net begint te verdiepen in hosting en je voelt je een beetje overweldigd door je opties, dan is deze handleiding geschreven om je te helpen begrijpen wat hosting is, en wat je precies moet doen om jouw website op het web te hosten.
Hosting is het fundament van elke website. Zonder hosting kan je geen website gebruiken. Hosting is een plek waar je de bestanden van je website opslaat, zodat ze op het internet toegankelijk zijn. Hosting kost geld, maar bij Flexahosting zijn wij er van overtuigd dat de waarde die gewonnen wordteenvoudigweg geweldig is. In dit artikel gaan we je uitleggen wat hosting precies is, en hoe je de juiste keuzes kunt maken voor jouw websites.
Met Flexahosting krijg je de beste, betaalbare hosting die er bestaat. Onze hosting is goedkoop en je websites zullen vlekkeloos werken door de server technologie met hoge prestaties.
Om te beginnen met onze hosting diensten, je moet eerst een domeinnaam registreren. We registreren domeinnamen zoals .nl en .com tegen een betaalbaar tarief van 1 euro per maand. Met behulp van de registratie kun je je website bereiken via het internet.
Vervolgens is het belangrijk om de hostingruimte te kiezen. We bieden verschillende pakketten die zijn afgestemd op de grootte van je website. Het is hier belangrijk om de beperkingen van je pakket te begrijpen zodat je precies je hostingfouten kunt voorkomen.
Je website heeft ook een emailadres nodig voor succes. Wij verzorgen ook emailservices voor je website, die je kunt gebruiken om mail en berichten te sturen en te ontvangen.
Daarnaast bieden we ook hosting oplossingen voor websites op WordPress, waarmee je je website kunt maken en beheren met WordPress. Je krijgt ook SSL certificering die je toestaat dat je websites zorgeloos kan bezoeken.
Daarnaast verschaft Flexahosting een complete controle over uw website door onze beveiligde back end. Met behulp van onze beveiligingsmaatregelen krijg je de best mogelijke bescherming tegen online bedreigingen.
We bezorgen je ook klantenservice waarmee je al je technische problemen kunt oplossen of als je vragen hebt over hosting en hun diensten.

Wat Bouw Ik?

Als je eenmaal bent begonnen met het bouwen van je website, dan is het van cruciaal belang om het juiste platform te kiezen. Afhankelijk van de functionaliteit en inhoud van je website, zou je een grondig onderzoek moeten doen naar het platform dat het best bij je past. Sommige websites worden gebruikt voor blogs, anderen voor ecommerce of het maken van een portfolio.
Met Flexahosting krijg je verschillende mogelijkheden voor website bouw. We hebben WordPress, Magento, Joomla, Drupal, HTML, PrestaShop, en andere CMS oplossingen. We hebben ook verschillende hostingoplossingen met verschillende functies.
We hebben ook de optie om een website te bouwen met behulp van onze eenvoudig te gebruiken websitebouwer. De Flexahosting websitebouwer is een drag and drop platform dat je in staat stelt om je website te bouwen, organiseren en publiceren op het web met slechts enkele muisklikken.
De Flexahosting websitebouwer geeft je ook de mogelijkheid om je website te beheren. Je kunt gemakkelijk pagina’s toevoegen, wijzigingen toepassen op je website zoals muziek, video’s, afbeeldingen en tekst. Je krijgt ook HTML bewerkingsopties waarmee je je website kunt aanpassen en stijlregels toepassen.
Als je meer geavanceerde functies voor je website wilt hebben, biedt Flexahosting API integratie voor tal van services, zoals betalingsgateways, e mail marketing, beveiligingsoplossingen en vele anderen.
We bieden ook gratis sjablonen. Met onze eenvoudig te gebruiken sjablonen kun je een professioneel en prachtig ogende website bouwen die er goed uitziet en laadt zoals een professionele website.
We bieden ook gratis plugins en modules voor je website om de functionaliteit te verbeteren. Hierdoor kun je je website zoals je wilt aanpassen.

Wat Doet Hosting?

Als je eenmaal begint met het hosten van je website, heb je een goede hosting nodig. Met een ideale hosting oplossing kun je eenvoudig je website gebruiken en je bezoekers blijven.
Een hostingoplossing bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder serverruimte, bandbreedte, schijfruimte, technische ondersteuning, versnelde servers, veiligheid, lage latency en andere technische zaken.
Flexahosting biedt alle complete hosting oplossingen waarmee je je website maximaal kunt benutten, inclusief voorwaarden voor veiligheid, betrouwbaarheid, hoge prestaties en goede technische ondersteuning.
Onze hostingoplossing helpt je ook om meer geld te verdienen met je website, omdat onze hosting pakketten zijn ontworpen om meer websiteverkeer te verwerken zonder problemen.
Daarnaast verschaft Flexahosting de best mogelijke beveiligingsopties voor je website. Met behulp van een beveiligingsplan en certificering zoals SSL kun je je websites / inhoud van internetdreigingen beschermen.
Met onze kwaliteit hosting oplossingen krijg je ook het beste autonomie in je hostingomgeving. Je krijgt de vrijheid om te implementeren wat je wilt, is dat het geautomatiseerde installatiehulpprogramma of een eigen besturingssysteem, u krijgt alles wat je nodig heeft om je website veilig te hosten en naar het volgende niveau te tillen.

Wat Moet ik Nu Doen?

Nu je wat meer weet over websitehosting, is het belangrijk om de juiste hostingoplossing te vinden die je nodig hebt. Flexahosting biedt de beste hosting oplossingen en verschillende pakketten die je zou moeten uitproberen om de beste optie voor je website te vinden.
Onze pakketten zijn ontworpen om de hostingbehoeften van verschillende websites te vervullen. We bieden pakketten voor iedereen van starters tot professionals.
De Flexahosting helpdesk helpt je bij alle hostingvragen of verbindingen die je hebt gemaakt. Daarnaast kunnen we je helpen bij het kiezen van het juiste hostingpakket, de juiste sjablonen, plugins of wat dan ook.
Je kunt ook de beoordelingen op onze website lezen, waarin mensen hun ervaringen met ons delen. Als je meer bent geïnteresseerd in het kiezen van de juiste hosting, kun je ook onze blog lezen en de informatie lezen die we hebben verstrekt over hosting en hun diensten.
Mocht je er ook aan twijfelen of je hosting oplossing toegepast wordt op jouw website, dan is Flexahosting er om je te helpen. Je kunt onze hostingoplossing gewoon gratis uitproberen en je kunt onze professionals vragen houden bij het instellen van je website.

Hoe Krijg ik Flexahosting?

Het is eenvoudig om Flexahosting te gebruiken. Volg gewoon de volgende stappen om je domeinnaam te registreren en hosting uit te voeren.
Stap 1: Koop je domeinnaam. Krijg jij 1 euro domeinnaam en registreer het zodat je een website kunt maken.
Stap 2: Kies je hostingpakket. Kies de juiste hosting oplossing die geschikt is voor jouw website, en begin met het afrekenen.
Stap 3: Verbind je domeinnaam met Flexahosting. Verbind je domeinnaam met je hosting oplossing, zodat je je website kunt hosten.
Stap 4: Upload je bestanden en installeer WordPress. Upload je bestanden en installeer WordPress.
Stap 5: Promoot je website. Nu dat je je website hebt, moet je deze promoten om meer bezoekers naar je website te trekken.

Browserondersteuning

Zodra je je website bouwt met Flexahosting, moet je naar de verschillende browsers kijken waarmee je de website kunt bekijken. Als je de website op verschillende browsers wilt bezoeken, moet je er zeker van zijn dat deze op alle browsers goed werkt.
Flexahosting heeft ondersteuning voor alle populaire browsers, zoals Chrome, Firefox, Safari, Edge en Internet Explorer. We bieden je ook een krachtig ogende website met flexibiliteit en compatibiliteit tussen het platform en de browsers.
Omdat we de juiste technologieën implementeren, kun je er zeker van zijn dat je website er hetzelfde uitziet en op alle browsers goed werkt.
Daarnaast hebben we ook specifieke oplossingen voor mobiele browsers, waarmee je precies kunt controleren hoe je website eruitziet en er daadwerkelijk werkt als je hem bezoekt op een mobiele apparaat.

FAQ

Q. Wat is hosting precies?

A. Hosting is een plek waar je de bestanden van je website opslaat, zodat ze op het internet toegankelijk zijn. Hosting bestaat uit serverruimte, bandbreedte, schijfruimte, technische ondersteuning, versnelde servers, veiligheid, lage latency en andere technische zaken.

Q. Wat is de kost van hosting bij Flexahosting?

A. Met Flexahosting krijg je de beste, betaalbare hosting die er bestaat. Onze hosting is goedkoop en je websites zullen vlekkeloos werken door de server technologie met hoge prestaties. We registreren domeinnamen zoals .nl en .com tegen een betaalbaar tarief van 1 euro per maand.

Q. Wat voor maatregelen heeft Flexahosting voor beveiliging?

A. Flexahosting verschaft de best mogelijke beveiligingsopties voor je website. Met behulp van een beveiligingsplan en certificering zoals SSL kun je je websites / inhoud van internetdreigingen beschermen.

Q. Heeft Flexahosting ondersteuning voor verschillende browsers?

A. Ja, we bieden ondersteuning voor alle populaire browsers, zoals Chrome, Firefox, Safari, Edge en Internet Explorer.

Q. Heeft Flexahosting hostingoplossingen voor WordPress?

A.

Hosting voor Beginners Een Handleiding
Hosting voor Beginners Een Handleiding

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hosting voor Beginners Een Handleiding

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hosting voor Beginners Een Handleiding

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor Beginners Een Handleiding

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor Beginners Een Handleiding

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor Beginners Een Handleiding