Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Gratis SSL certificaat

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Gratis wordpress installatie

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

14 dagen backups

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →Hosting voor elk budget: met dit in gedachten

Hosten is een essentiële stap voor wat betreft entertainment, marketing en bedrijfsbehoeftes. Bij Flexahosting krijg je hiervoor hoogwaardige hosting met effectieve prijzen. Met deze droomdienst heb je een ongeëvenaarde optie voor het hosten van je website. Of je nu net begint of al een ervaren professionele hoster bent, we vinden hier bij Flexahosting altijd een optie die het beste bij jou past.

Flexahosting biedt verschillende oplossingen voor elk budget, waardoor iedereen gebruik kan maken van onze uitgebreide services. We hebben verschillende planopties met verschillende mogelijkheden die ons in staat stellen om te voldoen aan je hostingbehoefte.

Hosten met Flexahosting stelt je in staat om een keuze te maken die voldoet aan je vereisten en budget. Onze meest populaire optie is hosting vanaf 1 euro per maand, waarbij je al kunt genieten van onze vele functies. Maar je kunt ook een aangepast plan kiezen als je hebt wat meer nodig.

Bovendien regelen wij ook alles wat je nodig hebt voor het hosten en regelen van je domainnaam. Met ons kun je eenvoudig .nl, .com of andere domeinen kopen en kiezen tussen meer dan 500 extensies om je website een unieke identiteit te geven.

Daarnaast hebben we een verscheidenheid aan betaalmethodes, waaronder creditcards, PayPal en Bitcoin. Je kunt er ook voor kiezen om je hosting abonnement te betalen met meerdere kleine stukken waarmee je het betaalproces kunt vergemakkelijken, wat vooral handig is wanneer je niet genoeg geld hebt om het volledige bedrag te betalen.

Kom vandaag nog naar Flexahosting en je zult zien dat wij hostingdiensten bieden tegen een zeer betaalbare prijs, zodat je de beste hostingplan kunt kopen die past bij je budget. We bieden jou de beste ervaring, met een uitstekende service waarmee je het maximale uit je hosting kan halen.

Hoe voorkom je hosting downtime?

Hosting downtime is het vreselijke moment waarop je websites of services, door omstandigheden te danken, niet meer toegankelijk zijn. Dit kan ervoor zorgen dat je bedrijfsactiviteiten worden verstoord en je verliest zowel inkomsten als klanten. Gelukkig is er een aantal manieren waarmee u kunt voorkomen dat dit gebeurt als u kiest voor hosting door Flexahosting.

We gebruiken onze unieke redundantieoplossing, wat betekent dat er meerdere back up servers zijn om de maximale uptime te garanderen. Als er problemen zijn met een bepaalde server, schakelt de software automatisch over naar een andere server om problemen te voorkomen en het systeem te stabiliseren.

Om hosting downtime verder te voorkomen hebben we technici 24 uur per dag klaarstaan. Deze technici kunnen je direct helpen met probleemoplossing of informatie geven over de stappen die u moet nemen om downtime in de toekomst te voorkomen.

Verder biedt Flexahosting een garantie op de uptime van 99%. Als de uptime van onze services lager is dan de aangegeven 99%, wordt de klanten vergeven van verdere kosten of er wordt een korting op zijn of haar volgende factuur gegeven, afhankelijk van deze voorwaarden.

Met Flexahosting kun je er zeker van zijn dat je website of service altijd toegankelijk is. We gebruiken verschillende geavanceerde technieken om hosting downtime te voorkomen, zodat je kunt genieten van een stabiele hostingervaring.

Hoe registreer je een domeinnaam?

Een domeinnaam is het adres van je website en het is de eerste stap in het bouwen van een website. Flexahosting maakt het gemakkelijk om een domeinnaam te registreren met onze registrar service. Met ons kun je eenvoudig .nl, .com, of andere extensies kopen en kiezen tussen meer dan 500 extensies om je website een unieke identiteit te geven.

Allereerst moet je een domeinnaam kiezen die bij je bedrijf past. Kies vervolgens de domeinnaam die past bij je bedrijfsnaam, met veel extensies indien mogelijk. Afhankelijk van uw doelen kunt u kiezen voor .com, .hk of andere extensies.

Nadat u besloten heeft welke domeinnaam het beste bij u past, krijgt u toegang tot onze extensieve registrarservice, waar u online de domeinnaam kunt kopen. U hoeft alleen maar uw e mailadres, naam en adres op te geven en een betaalmethode te selecteren. Als u klaar bent, kunt u de domeinnaam onmiddellijk kopen.

De registrarservice is een veel voorkomende dienst bij veel webhostingbedrijven, maar Flexahosting biedt de beste service, zowel in prijs als kwaliteit. We bieden ook een gratis emailadres voor elke aangekochte domeinnaam. Voor een lage prijs heb je dus een naam, waarmee je een fantastische website creëert.

Wij helpen je bij het selecteren en registreren van je domeinnaam. We zijn een betrouwbare partner met een uitstekende service en we staan klaar om je te helpen bij het maken van je website.

Hoe koop je een hostingplan met Flexahosting?

Als je de domeinnaam hebt geregistreerd, kun je een hostingplan kopen, wat de volgende stap is om je website online stellen. Bij Flexahosting kun je het perfecte hostingplan kiezen dat bij je past, aangezien we gespecialiseerde hosting plannen, waaronder goedkope hosting, WordPress hosting, VPS hosting, en cloud hosting, aanbieden.

We hebben verschillende plannen met verschillende mogelijkheden om de juiste functies te kunnen selecteren die voldoen aan jouw vereisten en budget. Onze meest populaire optie is hosting vanaf 1 euro per maand, waarbij je al kunt genieten van onze vele functies.

Als je een hostingplan koopt, krijg je ook een gratis domeinnaamregistratie. Je hebt ook de mogelijkheid om je hostingplan te betalen met meerdere kleine stukken, waarmee je het betaalproces kunt vergemakkelijken wanneer je niet genoeg geld hebt om het volledige bedrag te betalen.

Met Flexahosting kun je er ook zeker van zijn dat je gegevens en websites veilig zijn. Onze topklasse beveiligingssystemen waarborgen een betrouwbaar, veilig en goed beveiligd milieu.. Onze hosting diensten zijn voorzien van SSL certificeringen die uw data en websites beveiligen met een hoog niveau van beveiliging.

Kom vandaag nog bij Flexahosting en krijg de beste hostingervaring met onze betaalbaarste, beste plannen. We staan ​​altijd klaar om je te helpen bij het kopen van een hostingplan dat bij je past.

Hoe installeer je WordPress op Flexahosting?

Flexahosting biedt ook WordPress hosting. Met WordPress Hosting bieden we speciale functies, zoals vereenvoudigde installatie, gratis back ups, en een speciale panel waarmee je je WordPress sites kunt beheren.

Met Flexahosting heb je het absolute gemak bij het installeren van WordPress. We hebben een eenvoudige, eenklik installatie waarmee je vrijwel direct kunt beginnen met WordPress. U kunt ook een aantal andere populaire scripts installeren met onze eenvoudige installatiewizards.

Ons WordPress hostingsysteem heeft ook veel functies om je website optimaal te beveiligen. Er is een beveiligingssoftware opgenomen tegen phishing en andere cybersecurity gevaren, evenals een SSL certificaat om je website te beveiligen. Daarnaast kun je ook regelmatig automatische back ups plannen en je WordPress website afmelden wanneer je niet meteen wilt controleren.

Met onze WordPress hosting krijg je ook gratis thema’s, plugins en verschillende bewerkingsmogelijkheden die WordPress makkelijker en aantrekkelijker maken. Ook zit er een gratis websitebuilder inbegrepen, waarmee je een website kunt maken met alleen enkele muisklikken.

Kom vandaag nog naar Flexahosting en je zult zien dat het installeren van WordPress erg eenvoudig en gemakkelijk is. We helpen je bij het maken, beheren en beveiligen van je WordPress site.

Waarom Flexahosting kiezen voor webhosting?

Als je op zoek bent naar webhosting, dan is Flexahosting het beste bedrijf om te kiezen. We hebben verschillende hosting plannen aan de beste prijzen. Onze plannen zijn zo toegankelijk dat je kunt kiezen voor de hosting die bij je past, of het nou een klein bedrijf is of een grote website.

We bieden ook een uitgebreid scala aan diensten, zoals domeinnaamregistratie, SSL certificering, website bouwers, e mailhosting en WordPress gehosting, waar je veel voordelen uit kunt halen. Ons ongeëvenaarde servicepakket, onze lage prijzen en de vele functionaliteiten maken van Flexahosting dé beste oplossing als het gaat om hosting.

We hebben ook specialisten die 24 uur per dag klaar staan om je te helpen bij technisch ondersteuning. Onze deskundigen kunnen je helpen met het installeren van WordPress, het oplossen van storingen en het adviseren van het beste hostingplan.

Daarnaast hebben we uitstekende uptime cijfers, beveiligingssystemen en infrastructuur. We bieden ook flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor je hostingplan makkelijk kunt upgraden of aanpassen in geval van veranderde vereisten.

Kom vandaag nog naar Flexahosting

Hosting voor elk budget met dit in gedachten
Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor elk budget met dit in gedachten

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor elk budget met dit in gedachten