Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Gratis SSL certificaat

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Gratis wordpress installatie

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

14 dagen backups

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Hosting voor websites die zich onderscheidenvan de concurrentie

Klanten voor je bedrijf te vinden en je klantenbehoud te verhogen is van cruciaal belang. Flexahosting biedt hosting diensten en domeinnaam registraties die jouw bedrijf de mogelijkheid geven om te groeien en te laten groeien. Of je nu een kleine of middelgrote website hebt, wij zorgen ervoor dat jouw website er meer professioneel uitziet. Flexahosting maakt het mogelijk om je website om te toveren in een trots visitekaartje waarmee je jezelf gemakkelijk onderscheidt van anderen.

Onze hosting voor websites maakt het mogelijk om websites eenvoudig te hosten vanaf één plaats met extra snelle prestaties, betere beveiliging en aangepaste services. Neem bijvoorbeeld WordPress hosting. Hiermee kunt u nog meer rendement halen uit uw website. Er zijn veel opties waar je uit kunt kiezen om jouw website een waardevolle uitstraling te geven, waaronder WordPress, Joomla, Drupal, Magento en andere populaire platformen.

Bovendien is elke hostingpakket voorzien van de nieuwste technologieën zodat je uw website beheert met de nieuwste technologieën. Van drag and drop webbuilding tot het optimaliseren van de websitesnelheidsscore. Het kan allemaal. Als hoogste prioriteit staan bij Flexahosting de beveiliging en het op tijd verstrekken van updates.

Daarnaast worden al onze hostingdiensten aangeboden tegen betaalbare prijzen en worden 24/7 ondersteund door een professioneel team. Wanneer je met Flexahosting samenwerkt, heb je een team dat je bijstaat bij elke stap. Ook leveren wij certificaten aan om je website extra beveiliging te geven. Deze certificaten zorgen ervoor dat jij je klanten kunt laten betalen met behulp van een veilige verbinding.

Als je voor Flexahosting kiest voor je website kom je in aanmerking voor de meest flexibele hostingoplossingen. Onze pakketten kunnen volledig aan jouw behoeften worden aangepast, waardoor je jouw website een gepersonaliseerde look kunt geven. Je hebt de vrijheid om je website te hosten met verschillende softwarepakketten en je hebt ook toegang tot de nieuwste technologieën. Daarnaast krijg je bij Flexahosting ook je eigen .nl of .com domeinnaam op hetzelfde pakket tegen betaalbare prijzen.

Kortom, als je de beste kwaliteit krijgt voor de beste prijs, dan kies je voor Flexahosting. Ontdek wat ons hostingplatform voor jouw bedrijf kan doen. Kies voor hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie met onze betrouwbare, snelle, betaalbare en beveiligde oplossingen.

Volgende stappen na het kiezen van hosting voor websites

Nu je weet dat Flexahosting jouw bedrijf kan helpen jouw website om te toveren in een ’trots visitekaartje’, moet je weten dat er meer stappen nodig zijn. Als je je website een professionele look wilt geven, dan moet je er zeker van zijn dat het juiste hostingpakket gekozen is. Bepaal eerst welke diensten je nodig hebt, welke technologieën en welke andere opties. U kunt daarvoor ook onze ondersteuning raadplegen.

Vervolgens hebt u de vrijheid om de vorm, de grootte en de aanpassingen aan onze hostingoplossingen aan te passen zodat deze voldoen aan uw specifieke behoeften. U hebt de mogelijkheid om servers voor korte of lange periodes te bestellen om uw hostingdiensten up to date te houden. Daarnaast kunt u een aantal extra opties toevoegen voor betere prestaties, zoals mail servers en vele andere toepassingen.

Natuurlijk heb je ook een domeinnaam nodig. Neem de tijd om een naam uit te zoeken die je uniek, herkenbaar en makkelijk te onthouden maakt. Bovendien moet je bepalen welke extensie je wilt, .nl of .com. Vele domeinnamen zijn al in gebruik, ook als je een extraatje wilt, kun je vaak kiezen voor unieke domeinnamen die meestal goedkoper zijn. Flexahosting kan je helpen met het uitkiezen van de naam die het beste bij jouw bedrijf past

Terwijl je druk bent met het bestellen van je hosting en domeinnaam, moet je ook bedenken welke e mailadressen je nodig hebt. Vergeet ook niet dat betere beveiliging extra certificaten mogelijk maakt. Hiermee zorg je er voor dat jij je klanten kunt laten betalen met behulp van een veilige verbinding. Wij bieden meerdere SSL certificaten aan zoals het StartSSL certificaat.

Het is aan jou om de stappen te zetten om je website een professionele look te geven. Kies daarvoor Flexahosting voor hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie, van .nl of .com domeinnaam registratie tot waardevolle e mail diensten tot veilige certificaten.

Nog meer voordelen van hosting voor websites

Met de juiste hosting is je website in staat om stappen te zetten naar een beter presterende, veiligere en professionele uitstraling. Daarnaast zijn er meer voordelen die je behaalt met hosting voor websites van Flexahosting.

Ten eerste krijgt je bij ons website hoger rankings in de zoekmachines. Dat komt omdat je kunt profiteren van extra snelle prestaties. Door perfect hoge laadtijden voor je website, is het makkelijker voor zoekmachines om je website te indexeren. Dit zorgt voor een betere SEO en SEO resultaten. Dit is een geweldig voordeel voor je bedrijf.

Daarnaast bieden wij Cloud hosting, waardoor u overal in de wereld, op elk apparaat, toegang hebt tot je website. Juist omdat de bestanden online opgeslagen worden, betekend dit dat je overal vanaf kunt werken. Flexibiliteit is heel belangrijk om bij te blijven.

Vervolgens kun je met cPanel letterlijk de vrijheid hebben je eigen website te beheren. Met cPanel maakt Flexahosting het zo makkelijk mogelijk dat het voor iedereen gemakkelijk te gebruiken is. Geen gevolg meer met massa’s complexe stappen om je website te beheren. Met cPanel regelt alles voor je.

Tot slot kan het koppelen van social media kanalen ervoor zorgen dat je bedrijf langer door je klanten bezocht wordt. Maak het gemakkelijk voor je bezoekers om je social media kanalen te bezoeken en ze met een simpele druk op de knop te koppelen aan je website. Zo maak je kans om meer leads en verkoop te genereren voor je bedrijf.

Voor wie interessant?

Flexahosting is interessant voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een betere hostingoplossing. Ook voor bedrijven die net beginnen is het een goede keuze. De hostingdiensten van Flexahosting gaan perfect samen met de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven. Ook voor organisaties of bedrijven die webinhoud willen tonen aan een breder publiek.

Zo of je nu een snelle website wilt bouwen, meer opslagruimte nodig hebt of gebruik wilt maken van onze professionele e mail hosting, bij Flexahosting hebben we het allemaal in huis. De hostingdiensten van Flexahosting kunnen volledig aan de behoeften van jouw bedrijf worden aangepast, waardoor je een professionele website krijgt die goed presteert in zoekmachines en op verschillende apparaten.

Als je op zoek bent naar hosting voor je website om je te onderscheiden van je concurrenten, kies dan voor Flexahosting. Bij ons krijg je de beste prestaties tegen betaalbare prijzen. Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek wat Flexahosting voor jouw website kan doen.

FAQ

Wat zijn de voordelen van hosting met Flexahosting?
Flexahosting biedt betrouwbare, snelle, betaalbare en beveiligde hostingoplossingen. U krijgt toegang tot de nieuwste technologieen en certificaten voor extra beveiliging. Daarnaast geniet je ook van hoge laadtijden, optimale prestaties en e mail hosting.

Hoe kies ik de beste domeinnaam voor mijn website?
De domeinnaam is de verzamelnaam voor alle informatie op je website. Kies daarom een domeinnaam die je uniek en herkenbaar maakt en makkelijk te onthouden is. Kijk goed welke extensies je gaat kiezen, bijvoorbeeld .nl of .com. Bovendien kun je ook een unieke domeinnaam overwegen, wat vaak goedkoper is. Flexahosting kan je helpen met het uitkiezen van de naam die het beste bij jouw bedrijf past.

Is er e mail hosting beschikbaar?
Ja, bij Flexahosting heb je de mogelijkheid om professionele e mail hosting te bestellen. Je kunt hiermee kiezen voor de meest flexibele en krachtige e mail hostingoplossingen die verkrijgbaar zijn. Met onze e mail hosting heb je alle tools in eigen handen om de meest professionele e mail campagnes uit te voeren.

Hoe kunnen mijn klanten een veilige berekening uitvoeren?
Flexahosting levert certificaten aan om je website extra beveiliging te geven. Met deze certificaten zorg je ervoor dat jij je klanten kunt laten betalen met behulp van een veilige verbinding. Wij bieden meerdere SSL certificaten aan zoals het StartSSL certificaat.

Worden er backups gedaan?
Ja, Flexahosting maakt back ups van je server op regelmatige basis. Met deze back ups kunnen we je gegevens overzetten naar een ander hosting platform of server. Daarnaast kun je ook je eigen back ups maken, zodat je de gegevens veilig kunt

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie
Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hosting voor websites die zich onderscheiden van de concurrentie