Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Gratis SSL certificaat

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Gratis wordpress installatie

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

14 dagen backups

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Hostingmogelijkheden: Weet wat je kiest

Hostingmogelijkheden: Weet wat je Kiest

Je bent op zoek naar een hostingoplossing voor je website? Dan weet je als geen ander dat er een grote keuze is aan verschillende aanbieders. Maar waar kies je voor en wat voor hosting heb je zoal nodig? In deze blog lees je er meer over.

MetFlexahosting heb je alles wat je nodig hebt om je website online te zetten. Of je nu de meest krachtige hostingoplossing zoekt of gewoon een basishostingtarief, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden betaalbare, goed uitgeruste webhostingomgeving met een breed scala aan opties aan. Je krijgt precies wat je nodig hebt, ongeacht je type website of het budget waarmee je moet werken.

MetFlexahosting ben je verzekerd van professionele hostingdiensten, uitstekende service en de beste hostingoplossing. We bieden eenvoudige hosting voor zowel WordPress als HTML websites. We hebben ook verschillende domeinnaamregistratie en SSL diensten voor een scherpe prijs. En voor het maken van je website en het aanmaken van accounts hebben we ook verschillende makkelijke tools beschikbaar.

Niets is zo belangrijk als een betrouwbare hosting. Daarom bieden we een uptimegarantie die er voor zorgt dat je website altijd bereikbaar is. Dit betekend dat je alleen kwaliteit krijgt bij Flexahosting. Bovendien bieden we ook een klantenondersteuningservice waar je 24/7 mee kan bellen als je er zelf niet uitkomt met je technische vragen.

De veiligheid van je website is bij ons ook in goede handen. We bieden een aantal verschillende oplossingen om je website te beveiligingen, zoals SSL certificaten en automatische back uptools. Zo ben je altijd verzekerd van optimale veiligheid voor je website.

Weet je nu al dat je klant bij Flexahosting wilt worden? Aarzel dan niet en schrijf je direct in. Neem een kijkje in onze portfolio en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Als je dan twijfelt over de mogelijkheden neem gerust contact met ons op en we geven je graag meer informatie over onze beste hostingdiensten en registrar.

Website Hosting

Website hosting is een basisbenodigdheid als je een website wilt laten draaien. Je hebt een hostingoplossing nodig waarmee je je website kunt hosten en waarmee je je website kunt beheren en onderhouden. Flexahosting biedt verschillende hostingoplossingen aan die je het best bij je website kunt laten passen.

Bij ons heb je keuze uit wordpress hosting, HTML hosting, e commerce hosting, shared hosting en VPS hostingdiensten. Wat je tegoed komt, hangt af van wat je nodig hebt om je website netjes te laten draaien. Zoek je een solide platform met goede hostingkwaliteit? Of heb je meer geavanceerde hostingdiensten nodig? Wij zorgen ervoor dat je alles wat je nodig hebt krijgt, precies zoals jij het wilt.

Veel gebruikers kiezen voor shared hosting omdat dit een betaalbare, goed uitgeruste hostingoplossing biedt. Je krijgt een stabiele omgeving voor je website, en met de verschillende softwarepakketten die worden aangeboden heb je veel opties om je hostingomgeving te beheren. Voor e commerce en geavanceerde hostingdiensten bieden we ook VPS hostingoplossingen aan om je website te laten draaien.

Al onze hostingdiensten bieden uitstekende prestaties en perfecte stabiliteit. Je krijgt bij ons het beste van het beste. Neem even de tijd om te kijken wat je voor website hosting nodig hebt en we zullen je met liefde helpen de perfecte omgeving te vinden.

Domeinnaamregistratie

Als je een website wilt hosten heb je ook een domeinnaam nodig. Een domeinnaam is je unieke adres op het web om je website te bereiken. Als je je website wilt laten hosten bij Flexahosting heeft je ook een domeinnaam nodig om je website aan te sluiten. Daarom bieden wij ook domeinnaamregistratiediensten aan.

Je krijgt bij ons toegang tot alle veelgebruikte domeinextensies zoals .nl en .com. Je kunt ook kiezen uit vele andere domeinextensies als je wilt. We helpen je graag met het vinden van een geschikte domeinnaam door je verschillende opties te laten zien. Kies de perfecte domeinnaam uit en maak je website uniek met Flexahosting.

Het registreren van je domeinnaam is bij ons een eenvoudige klus en ook nog betaalbaar. Je krijgt al een domeinnaam voor meer dan 1 euro per maand. Met onze klantenondersteuningservice krijg je ook meteen hulp als je een domeinnaam wilt selecteren of registreren. De domeinnaamregistratie is bij ons snel en eenvoudig, zodat je snel klaar bent met je website.

SSL Certificaten

Wil je je website en je bedrijf beveiligen en professionele kracht geven? Dat kan met een SSL certificaat. Een SSL certificaat is een laag kostbaar en geruststellend element dat je website beveiligt. We bieden verschillende versies van SSL certificaten aan om de veiligheid van je website te verbeteren.

Het installeren van een SSL certificaat kan je website een sterkere reputatie geven en respectabeler maken voor bezoekers en klanten. Het laat zien dat je een serieus bedrijf bent en dat je veiligheidsmaatregelen hebt voor je website. SSL certificaten zijn tegenwoordig een must als je veiligheid op het web wilt verbeteren. Neem daarom gerust contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Bij Flexahosting krijg je een verscheidenheid aan SSL certificaten die passen bij verschillende hostingdiensten en behoeften. We hebben er eentje die perfecte voor jouw huidige hostingomgeving past. We zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt voor je SSL certificaat en dat je hiermee je website beveiligd.

Hosting Tools

Als je een website nodig hebt heb je vaak ook extra tools nodig om je website te beheren en te onderhouden. We hebben verscheidenheid aan hostingtools die je website helpen te laten bloeien. Je kunt er allerlei handige beheertaken mee uitvoeren en je website vanuit de achtergrond beheren.

Deze tools zorgen ervoor dat je veel van je tijd kunt besparen en je website gemakkelijker kunt beheren. We bieden krachtige tools aan waarmee je eenvoudig accounts aan kunt maken, websitebestanden kunt installeren en wijzigingen aan kunt brengen. Kortom, als je met Flexahosting meedoet, heb je toegang tot alle tools waarmee je je website kunt beheren.

Voorbereiding is de sleutel als je een website wilt starten. Maar gelukkig bieden onze tools je de hulp die je nodig hebt om je website draaiende te houden. Onze gebruiksvriendelijke tools zijn gemakkelijk te gebruiken, en je kunt ze meteen na het aansluiten van je website gebruiken. We zorgen dat ze je helpen om je website draaiende te houden en dat je vanuit de achtergrond je hostingomgeving kunt beheren.

Klantenondersteuning

We willen je natuurlijk goed van dienst zijn. Daarom bieden wij een uitstekende service en klantenondersteuning aan. Je kunt ons 24/7 contacteren als je technische vragen hebt. We zijn altijd bereikbaar en staan klaar om je vragen te beantwoorden. Bij ons krijgt je altijd een antwoord op al je vragen.

Het is belangrijk je te weten dat je bij ons altijd hulp krijgt als je er zelf niet uitkomt. Ook als je meer informatie over onze hostingdiensten verlangt geven we je met liefde meer uitleg en kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op als je iets moet weten.

Ook als je nog twijfelt over wat je met Flexahosting tegoed hebt aarzel dan niet om je vragen te stellen. We staan voor je klaar om je te helpen met je hostingomgeving, domeinnaamregistratie en andere hostingdiensten. Je kunt ons in contacten treden via telefoon of mail en we zullen je graag helpen met alles wat je wilt weten.

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest
Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hostingmogelijkheden Weet wat je kiest