Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Gratis SSL certificaat

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Gratis wordpress installatie

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

14 dagen backups

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Kies uit 5 verschillende soorten webhosting

Geef Uw Real Estate Business Extra Impact Met Onze Oplossingen

Flexahosting biedt u een robuuste oplossing voor uw vastgoedbedrijf met de beste webhosting-oplossingen, tech-ondersteuning en domeinnaamregistratie. Of je nu een persoonlijke website, een bedrijfsmatige website of gewoon een blog wilt, onze toonaangevende hosting-oplossingen zullen je zeker overtuigen. Van gedeelde hosting tot webwinkelhosting, van domeinregistraties tot backups, van een uptime-garantie tot een SSL-certificaat Flexahosting heeft alles voor je real estate website.

Goedkope webhosting, domeinregistratie inclusief, 1 klik-installer en zelfs 30 dagen backups behoren tot onze vele voordelen. Kies uit 5 verschillende webhostingcategorieën en kies jouw ideale hosting-oplossing. Koop jouw erkende domeinnaam voor slechts 1 euro voor .nl en .be-domeinnamen het eerste jaar! Wij bieden het beste van hosting en domeinnamen aan.

Gebruik onze klantgerichte service om u te helpen bij het zoeken naar een webhosting-succes. Onze support valt zelfs 24/7 bij je aan! Of je nu een technisch specifieke vraag hebt over je webhostingbestanden of je zoekt naar specifieke informatie over een doeminnamen, onze Technische Afdeling staat klaar zodat jij op je best bent. Met behulp van het cPanel heb je een volledige controle over je bestanden, databases en mappen. Onze realtime rechten beveiliging en malware-scanning zorgen voor een gegarandeerde veiligheid voor jouw zakelijke website. Krijg toegang en beheer verschillende webtoepassingen met onze 1-klik installer. Ga voor gemak met onze flexibele schaalbare oplossingen.

Stop met zoeken naar jouw ideale webhosting-oplossing en laat uw business springen met Flexahosting. Probeer nú onze hostingdiensten!

Get Onze Oplossingen Voor Uw Real Estate Bedrijf

U wilt de perfecte webhosting-oplossingen voor uw real estate bedrijf? Flexahosting biedt u de beste oplossing. Met een mix van hosting-oplossingen met technische ondersteuning, veiligheid, gebruiksgemak en duidelijke tarieven geeft uw bedrijf een extra dimensie. Of je nu een klein bedrijf of een persoon bent, wij bieden de beste webhostingoplossingen.

Flexahosting biedt 5 categorieën webhosting, waaronder Shared Hosting, VPS Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting en Reseller Hosting. U kiest uit de beste technologieën zoals PHP, MySQL, Apache, Nginx en meer. Onze veiligheidsmaatregelen, zoals Firewalls, Malware Scan en DDoS-beveiliging, zorgen ervoor dat uw gegevens en bestanden veilig zijn. Ons uptime-percentage is redelijk te noemen, wat betekent dat uw website 24/7 online en zichtbaar is voor uw klanten.

Kies uit duizenden domeinnamen die alleen bij Flexahosting beschikbaar zijn, waaronder .nl en .be. Erkende domeinnamen kopen met behulp van onze hostingplannen is ook een internationale optie. Ook kunnen gebruikers met behulp van een 1-klik-installer direct worden geïnstalleerd met veel Web-toepassingen waaronder WordPress. Ook bieden wij een SSL-certificaat security om je te helpen je klanten de beste beveiliging te bieden tegen frauduleuze transacties.

Onze klantenservice is 24/7 toegankelijk en is bereid antwoord te geven op elke vraag betreffende uw hosting of domeinnamen. Of je nu op zoek bent naar informatie over hosting en veiligheid of technische ondersteuning, ons technisch ondersteuningsteam staat 24/7 klaar. Met Flexahosting krijg je 30 dagen backups om al je website-data te behouden.

Kortom, met Flexahosting krijgt u toegang tot de meest geavanceerde webhosting-oplossingen en technische ondersteuning om te voorzien in uw real estate bedrijf. Neem vandaag contact met ons op en voel de optimaal hostingexperience.

Verstevig Uw Web Hosting Capaciteiten Met Onze Oplossingen

Flexahosting biedt verschillende webhosting-oplossingen aan die zorgen voor een extra dimensie aan het versterken van je real estate business. Of je nu een bedrijfswebsite hebt of een blog, Flexahosting stelt je in staat met behulp van technische ondersteuning, domeinregistratie, uptime-garantie, backups, maar het belangrijkste, betrouwbare webhosting.

Geen tijd verspild aan het zoeken naar betrouwbare webhosting? Flexahosting biedt goedkope webhosting die geschikt is voor ieders budget. Met een aantal klikken is hiermee het installeren van webtoepassingen zoals WordPress mogelijk. Of je nu op zoek bent naar erkenning met een SSL-certificaat of het vereisen van 30 dagen backups, de oplossingen van Flexahosting zijn er om je webhostingervaring te verrijken.

Bij Flexahosting gaat het om service en ondersteuning. De klantgerichte service maakt het zoeken naar een webhostingsucces gemakkelijker. Onze technicians staan altijd klaar om te helpen bij het zoeken naar technische informatie of bij elke vraag over domeinnamen. Probeer onze hostingdiensten gratis en ontdek het gemak.

Ga voor een eenvoudige, toonaangevende oplossing en versterk uw web hosting capaciteiten met Flexahosting. Uw real estate bedrijf verdient de beste oplossing, dus probeer onze hostingdiensten en laat uw business overtuigend zijn.

Krijg De Beste Hosting-Oplossingen Voor Uw Real Estate Site

Real estate website is een zeer belangrijk onderdeel van zakelijke successen. Flexahosting biedt u de beste hostingoplossingen voor uw website, met technische ondersteuning, veiligheid en gemak. Of je nu een nieuwe website koppelt of een bestaande website verhuisd, webhosting bij Flexahosting is de beste keuze voor jouw hosting behoeften.

U kunt met behulp van 5 webhosting categorieën beginnen met het bouwen van uw website. Shared, VPS, Dedicated, Cloud en Reseller Hosting zijn enkele van de hosting opties die bij Flexahosting beschikbaar zijn. Of je geavanceerde technologieën zoekt, zoals PHP, MySQL, Apache en Nginx, of je de veiligheid van je bestanden wilt garanderen, wij staan klaar met de beste webhosting-oplossingen.

Kies uit veel erkende domeinnamen, waaronder .nl en .be. Koop jouw domeinnamen met slechts 1 euro voor .nl en .be-domeinnamen.Geef uw website meer kracht met onze 1-klik installer die toegang geeft tot verschillende webtoepassingen. Met een uptime van 99,9% en een SSL-certificaat om te waarborgen dat je verkeer beschermd is tegen frauduleuze transacties, kan je klanten vertrouwen op hun veiligheid.

Maak het meeste uit je hostingzeventen met onze klantgerichte service 24/7! Of je nu technische ondersteuning wilt of je domeinnamen wilt veranderen, onze Technische Afdeling staat klaar om je te helpen. Eenmalige back-ups van je website-data worden hierbij ook gegarandeerd.

Kies vandaag nog voor Flexahosting en voeg toe naar een hogere dimensie met onze hostingoplossingen. Probeer nu onze hostingdiensten en begin met het bouwen van jouw eigen website.

Krijg Uw Real Estate Website Klaar Met Onze Oplossingen

Bouw je real estate website nu met behulp van onze hostingoplossingen van Flexahosting. Of je nu een startende ondernemer bent, een klein bedrijf of een groeiende real-estate onderneming, Flexahosting stelt u in staat om te zoeken naar technische ondersteuning, domeinregistratie, uptime-garantie, veiligheid en betrouwbare hosting.

Kies uit 5 verschillende webhostingcategorieën, met verschillende toekomstgerichte behoeften. Koop enkele domeinnamen om je website meer erkenning te geven. Bovendien kunnen gebruikers hun website gemakkelijk installeren met behulp van een 1-klik-installer, waaronder WordPress. Geef je visie meer kracht met een SSL-certificaat om je bezoekers een extra veiligheid te bieden.

Laat onze technische ondersteuning je helpen bij het zoeken naar een webhostingsucces. Onze service 24/7 staat klaar om te antwoorden op vragen over hosting, domeinnamen, veiligheid of technische ondersteuning. Wij bieden ook 30 dagen backups om al je website-data te behouden. Krijg toegang tot de beste webhostingoplossingen met behulp van ons cPanel, waarmee het beheer en de bestandsstructuur worden hersteld.

Dus waarom zou je wachten met de lancering van je real estate website? Krijg de beste hostingoplossingen met Flexahosting. Uw business verdient de beste hosting, ga vandaag nog aan het werk met onze ondersteuning en maak van je website de beste.

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!
Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Hou je Real Estate Hosting Open Met Onze Oplossingen!