Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Gratis SSL certificaat

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Gratis wordpress installatie

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

14 dagen backups

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Kies voor pH7CMS hosting en profiteer van de voordelen die dit platform biedt. Ontdek als bedrijf een effectief, betrouwbaar en kosteneffectief alternatief om uw online activiteiten te ondersteunen. Met pH7CMS krijgt u alle tools die u nodig heeft om uw bedrijf online te laten groeien. Van websitebouwer tot back-up, domainnaamregistratie tot geavanceerde hostingpakketten, met pH7CMS heeft u alles binnen handbereik.

Bij Flexahosting kunt u terecht voor goedkope webhosting pakketten en domeinnaam registratie. Bij keuze voor onze webehosting pakketten, krijgt u een complete controle over de website, door de cPanel beheeromgeving. U kunt ook onze kant en klare server oplossingen koppelen aan uw hosting plan. Kies voor VPS of Dedicated hosting voor betrouwbare prestaties wanneer uw website veel verkeer verwerkt.

Bovendien krijgt u bij Flexahosting bij alle webhosting pakketten veel aanvullende functies. U krijgt schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, back-ups, technologieën als php, mysql, apache en nginx, firewall, malware scan en DDoS-bescherming. Ons hosting platform is bedoeld om prestaties te leveren. U krijgt 24/7 ondersteuning van ons klantenservice, kennisbank en live chat.

Kies voor een hostingpakket van Flexahosting en krijg webhosting voor 1 euro. Domeinnaam .nl en .be het eerste jaar ook 1 euro. Uw domeinnaam krijgt bij ons meer waarde. Registreer uw domeinnaam inclusief een basispakket. U kunt domainnaam kopen goedkoper en eenvoudiger met een 1-klik-installer.Het beheer van uw domeinen en websites ligt in uw handen.

Let bij uw keuze voor webhosting ook op de services die included zijn bij elk pakket. Naast domeinnaam registratie bieden wij cookies-certificaten, e-mail accounts en kant en klare webshop. Ook back-ups 30 dagen staat standaard bij al onze hostingbeheer pakketten. Bent u op zoek naar wieis informatie? Bij ons krijgt u een online tool waarmee u de wieis-gegevens eenvoudig raadpleegt.

Shared Hosting

Kies voor Shared Hosting als u op zoek bent naar een voordelige oplossing voor uw online activiteiten. Shared Hosting bij Flexahosting is betrouwbaar, stabil en flexibel. U kunt de schijvenruimte en bandbreedte naar behoefte uitbreiden. Bij onze Shared Hosting krijgt u een kant en klare setup om uw website of applicatie te lanceren. U heeft de keuze uit meerdere diensten met vaste prijzen.

U krijgt bij shared hoosting een volledig beheerde oplossing. Ons beheeringspakket omvat onderhoud en patches, back-ups en monitoring. Ook op technisch gebied staan wij voor u klaar. U krijgt bij ons ondersteuning bij webserverbeheer en databases. U kunt bij ons rekenen op een PHP-compatibele omgeving. Daarnaast is onze Shared Hosting schaalbaar wanneer uw website groeit.

Als u kiest voor Shared Hosting bij Flexahosting krijgt u een uitgebreide set webhosting functies. U krijgt diskruimte, bandbreedte en uptime die u getrouw websites of applicaties beheert. Ons hosting platform is volledig beveiligd met een firewall, malware scan en DDoS-bescherming. Wij bieden ook een gratis SSL-certificaat voor het eerste jaar.

Bij Flexahosting bent u verzekerd van kwaliteit en krijgt u 24/7 ondersteuning via onze klantenservice, kennisbank en live chat. U krijgt bij ons ook een garantie op een uptime van 99,9%. Maak gebruik van onze voorbeeldpakketten of toets ons voor een maatwerk offerte.

VPS Hosting

Kies voor VPS Hosting als u behoefte heeft aan betrouwbare prestaties als uw website veel verkeer verwerkt. VPS Hosting biedt u gegarandeerde schaalbaarheid en veel flexibiliteit met betrekking tot hosted systeemresources. Als u een stabieme omgeving en betrouwbaarheid zoekt, dan is VPS Hosting de meest geschikte keuze.

Bij Flexahosting is VPS Hosting uitgerust met de modernste technologieën. U krijgt bij ons alleen kwalitatief hoogwaardige infrastructuur. Wanneer u een VPS-server besteld bij ons, krijgt u een behuizing met meerdere CPU-cores, RAM en schijfruimte. U kunt de resources naar wens upgraden. Ons platform biedt veel performance voor weinig kosten.

Bovendien geeft VPS Hosting u als bedrijf controle over uw platform en de omgevingsinstellingen. U heeft toegang tot alle serverfiles en kunt zelf websites beheren. Een VPS biedt u een eigen virtueel gemaakte server. Uiteraard krijgt u ook een VPS panel met programmeertalen, databasebeheer en hostingoplossingen.

Met onze VPS Hosting krijgt u alle tools om uw bedrijf goed te hosten. U krijgt bij ons veiligheid met firewall, malware scan en DDoS-bescherming en krijgt als bedrijf 24/7 ondersteuning. Ook bij VPS Hosting profiteert u bij ons van een uptime van 99,9%. Schroom niet en stel ons je vragen. We helpen u graag.

Dedicated Hosting

Kies voor Dedicated Hosting als u de kracht en prestaties van uw omgeving op top niveau wilt houden. Dedicated Hosting bij Flexahosting biedt krachtige servers die vol zijn uitgerust met de beste hardware en software. U heeft met Dedicated Hosting alle resources en flexibiliteit die u zoekt. Hosting met een compleet management ​​pakket in eigen handen.

Bij Dedicated Hosting profiteert u van krachtige hardware en flexibele software The server hardware is uitgerust met SSD- en SATA-discs met multitouchtechnologie. U krijgt bij ons uitgeruste servers van standaard 2 tot 4 CPU-cores, 8 tot 64 GB RAM en schijfruimte van 1 TB tot 4 TB. Als u de serverresources upgradet krijgt u eveneens meer bandbreedte.

Kracht en veiligheid zijn de meest prominente kenmerken bij Dedicated Hosting. De hardware bestaat uit een extreme kracht en schaalbaarheid. U krijgt een volledig beveiligde omgeving met een firewall, malware scan en DDoS-bescherming. Ook voor Dedicated Hosting krijgt u 24/7 support en een garantie van 99,9% uptime.

Bij Dedicated Hosting krijgt u een kant en klare server oplossing. Bestel een Dedicated server bij Flexahosting met een ongeëvenaard dedicated hosting beheer. Bij ons kunt u hostingpakketten volledig naar wens aanpassen. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie of een maatwerk offerte.

Cloud Hosting

Kies voor Cloud Hosting als u behoefte heeft aan schaalbaarheid met hoge prestaties en uitgebreide beveiliging. Cloud Hosting is de beste oplossing als u een betrouwbare omgeving wil die kan schalen met uw bedrijfsgroei. Bij Flexahosting krijgt u betrouwbare infrastructuur en krijgt u toegang tot geavanceerde technologieën. U bouwt uw cloudhosting platform met behulp van onze solide hardware en software.

Cloud Hosting bij Flexahosting is een sterk skalerende en flexibele hostingoplossing. Uw website wordt uitgevoerd op een cluster of netwerk servers. Alle resources worden verdeeld onder de servers binnen de clusters en worden gedeeld onder gebruikte websites en applicaties. Dit biedt u een robuust hostingplatform met maximaal prestaties.

Cloud Hosting bij ons is ook een veilige oplossing. Uw website is voorzien van een firewall, malware scan en DDoS-bescherming. In geval van een defecte server worden hulpbronnen automatisch gedistribueerd naar een andere server en blinkt uw website uit in prestaties. Ook bij Cloud Hosting krijgt u 24/7 klantondersteuning.

Cloud Hosting bij Flexahosting biedt u als bedrijf een betrouwbare basis voor flexibel opschalen. Bovendien kunt u een bedrijfspand selecteren voor uw website want Cloud Hosting kan worden gebruikt voor meerdere locaties. Zoekt u een cloudhostingoplossing? Neem contact met ons op en we helpen u verder.

Reseller Hosting

Kies voor Reseller Hosting als u als bedrijf hostingoplossingen aanbiedt aan klanten. Met Reseller Hosting kunt u op uw beurt uw klanten voorzien van een kosteneffectieve hostingoplossing met een compleet beheer. Bij Flexahosting krijgt u de kans om zelf uw hostingplatform op te zetten op alle gebieden.

Met Reseller Hosting profiteert u van alle voordelen van de Shared Hosting. U kunt schijfruimte, bandbreedte en uptime uitbreiden naar wens. U krijgt bij ons uitgebreide beheermogelijkheden en instellingen die u zelf kunt beheren. U kunt met Reseller Hosting ook instellingen voor gebruikers beheren en oplossingen serveren aan specifieke klanten.

Bovendien krijgt u als gebruiker bij ons alle vereiste software en tools. U krijgt bij Reseller Hosting bij een firewall en malware scan voor veiligheid. En een DDoS-bescherming voor extra veiligheid. Daarnaast is de hostingoplossing voorzien van uitgebreid klantondersteuning en een uptime van 99,9%.

Kies voor Reseller Hosting bij Flexahosting. Profiteer van het complete beheerpakket en de kant en klare installaties. U kunt resellerpakketten volledig naar wens aanpassen. Bovendien kunt u profiteren van onze aanbiedingen en resellerhosting peten. Neem contact met ons op en stel ons je vragen.

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!
Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Kies Voor pH7CMS Hosting Voor Jouw Online Succes!