Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Gratis SSL certificaat

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Gratis wordpress installatie

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

14 dagen backups

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Waarom Krijg Jouw Website Gehost met Zsite Hosting?

Als je opzoek bent naar een goedkope, betrouwbare en betrouwbare webhoster, dan is Zsite Hosting is de oplossing! Met hun bekroonde, betrouwbare en kerngezonde webhostingpakketten heb je alles wat je nodig hebt om een perfecte website te hosten. Ze bieden een breed scala aan vermogen en mogelijkheden om je website perfect te laten draaien, alles wat je nodig hebt om een website live te krijgen en te houden.

Dus waarom Zsite Hosting? Hun hostingplannen zijn betaalbaar en flexibel, waardoor je jouw hostingbudget gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw behoeften. Ze bieden een breed scala aan functies en mogelijkheden, waardoor je jouw website kunt hosten zoals jij het wil. Ook bieden ze 24/7 klantenservice, waardoor je altijd de hulp krijgt als je die nodig hebt. En bovenal, met hun bekroonde platform, krijg je toegang tot de nieuwste webtechnologieën.

Begin met jouw website met Zsite Hosting. Krijg een domeinnaam voor slechts ,1 het eerste jaar en krijg webhosting voor slechts ,1 per maand. Gebruik hun 1 klik installatie om in seconds jouw WordPress of Joomla website in te stellen en toegankelijk te maken. Blijf optimaal beveiligd en houd jouw backups tot 30 dagen bij. En met hun state-of-the-art technologieën, waaronder PHP, MySQL, Apache, Nginx en meer, blijf je altijd up to date met de beste webtechnieken op de markt.

Geniet van een website hostingoplossing met elastische schaalbaarheid en krijg de heel beste opties voor hostingplan-aantrekkelijke prijzen. Geniet ook van diverse hostingoplossingen zoals Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server) Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting en Reseller Hosting. Ook krijg je schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, firewall, malware scan, DDoS-beschermingen en meer.

Krijg jouw website gehost met Zsite hosting vandaag nog en geniet van optimale prestaties, betrouwbare beveiliging, klantenondersteuning 24/7 en de beste technologieën. Waarom wacht je? Verkoop de diensten namens Flexahosting en word een van hun tevreden klanten!

Stap 1: Shared Hosting

Voordat je jouw website kunt hosten met Zsite Hosting, moet je eerst je keuze maken voor Shared Hosting. Shared Hosting is de meest betaalbare optie voor de meeste websites. Met Shared Hosting verdeel je vermogen en opslagcapaciteit met anderen op een fysieke webserver. Je geeft anderen toegang tot je serverruimte, wat voorkomt dat je te veel betaalt voor vermogen dat je niet nodig hebt.

Kies een Shared Hostingplan dat aan je behoeften voldoet. Je hebt verschillende opties, zoals Basic, Best Value, Business, Advanced en Premium. De Basic wordt vaak als een goede start gezien en biedt 1 website, 1 database, 10GB schijfruimte, 100GB bandbreedte en 500 domeinen. Met een Advanced of Premium kan je tot 10 websites hosten, tot 50 databases, 50GB schijfruimte, onbeperkte bandbreedte en tot 1000 domeinen. Afhankelijk van je nodig hebt, kies je de plan die bij je past.

Met alle Shared Hosting-pakketten van Zsite krijg je ook een cPanel-beheersysteem. Met dit systeem kun je jouw webserver gemakkelijk beheren. Je krijgt ook toegang tot verschillende FTP- en e-mailadressen, SSL-certificaten, website-back-up, website-statistieken en meer.

Kies Shared Hosting voor jouw eerste website-hostingoptie, en krijg alle vermogen en eigenschappen voor een klein prijsje. Maak gebruik van de beste webtechnologieën en laat jouw website optimaal draaien met Shared Hosting de webserveroplossing van Zsite.

Stap 2: VPS (Virtual Private Server) Hosting

Voor websites die meer vermogen en grotere schijfruimte nodig hebben, kun je een Virtual Private Server (VPS) Hosting overwegen. Met VPS Hosting heb je alle tools voor het hosten van jouw website, met meer flexibiliteit, veelzijdigheid en kracht dan Shared Hosting. Je hebt toegang tot je eigen virtuele server, waarmee je jouw website kunt beheren zoals jij het wil.

Kies een VPS Hostingplan dat aan je behoeften voldoet. De meeste plannen bieden 1 CPU, 4 GB RAM, 50 GB schijfruimte, 500GB bandbreedte, totv 5 websites en 1 domein. Met de meerder VPS-hostingplannen kun je meer websites hosten, grotere schijfruimte, meer RAM, meer CPUs en meer domeinen. Kijk door hun plannen en kies de optie die het beste bij je webhostingbehoeften past.

Met een VPS-hosting pakket van Zsite kun je ook genieten van de meest geavanceerde technologieën, zoals cPanel-beheer, PHP, MySQL, Apache, Nginx en meer. Je krijgt ook 24/7 klantenondersteuning, 30 dagen backups en andere handige tools om jouw website optimaal te laten draaien.

Kies VPS om meer vermogen en meer flexibiliteit op het gebied van website-hosting te krijgen. Kies de beste oplossing voor het perfecte webhostingervaring en maak gebruik van alle technologieën en kracht die Zsite te bieden heeft.

Stap 3: Dedicated Hosting

Voor websites die nog meer vermogen en opslag nodig hebben, is Dedicated Hosting een betere oplossing. Met Dedicated Hosting krijg je toegang tot een volledig toegewijde server, met alle vermogen, schijfruimte en toegang die je nodig hebt. Kies een Dedicated Hosting-plan dat aan je behoeften voldoet.

De meeste Dedicated Hosting-pakketten bieden 2 CPU’s, 4 GB RAM, 80 GB schijfruimte, 1TB bandbreedte, totv 10 websites en onbeperkte domeinen. Met de meerder Dedicated Hosting-plannen kun je meer websites hosten, grotere schijfruimte, meer RAM, meer CPU’s en meer domeinen. Kijk door hun plannen en kies de optie die het beste bij je webhostingbehoeften past.

Met een Dedicated Hosting-pakket van Zsite heb je ook toegang tot de meeste geavanceerde technologieën, zoals cPanel-beheer, PHP, MySQL, Apache, Nginx en meer. Ook krijg je 24/7 klantenondersteuning, 30 dagen backups en andere handige tools om jouw website optimaal te laten draaien.

Kies Dedicated Hosting om meer vermogen, schijfruimte en toegang tot alle vermogen waar je website op moet draaien. Krijg een beveiligde server, ga voor de beste prestaties en ervaring en blijf up to date met de beste webtechnieken die Zsite te bieden heeft.

Stap 4: Cloud Hosting

Als je op zoek bent naar een schaalbare oplossing voor website hosting, dan is Cloud Hosting de oplossing die je zoekt. Cloud Hosting biedt een flexibele, schaalbare en betrouwbare oplossing, waarmee je je website kunt hosten zonder dat je te veel betaalt voor vermogen dat je niet nodig hebt.

Kies een Cloud Hosting-plan dat aan je behoeften voldoet. De meeste Cloud Hosting-pakketten bieden 1 CPU, 2 GB RAM, 50 GB schijfruimte, 1TB bandbreedte, tot 5 websites en 5 domeinen. Met de meerder Cloud Hosting-plannen kun je meer websites hosten, grotere schijfruimte, meer RAM, meer CPU’s en meer domeinen. Kies de optie die het beste bij je webhostingbehoeften past.

Met een Cloud Hosting-pakket van Zsite krijg je ook de beste technologieën, zoals cPanel-beheer, PHP, MySQL, Apache, Nginx en meer. Je krijgt ook toegang tot 24/7 klantenondersteuning, 30 dagen backups en andere handige tools om jouw website optimaal te laten draaien.

Kies Cloud Hosting als je op zoek bent naar flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Krijg het beste van alles wat website hosting te bieden heeft, met een schaalbare oplossing met alle vermogen die je nodig hebt om je website in optimale prestaties en betrouwbaarheid draaien.

Stap 5: Reseller Hosting

Reseller Hosting biedt een uitstekende oplossing voor mensen die websites voor anderen willen hosten. Met Reseller Hosting krijg je toegang tot meerdere servers, je kunt meerdere accounts maken en je krijgt verschillende pakketten naar jouw klanten verkopen.

Kies een Reseller Hosting-plan dat aan je behoeften voldoet. De meeste Reseller Hosting-pakketten bieden 1 CPU, 4 GB RAM, 100 GB schijfruimte, 1TB bandbreedte, tot 50 websites en onbeperkte domeinen. Met de meerder Reseller Hosting-plannen kun je meer websites hosten, grotere schijfruimte, meer RAM, meer CPU’s en meer domeinen. Kies de optie die het beste bij je webhostingbehoeften past.

Met een Reseller Hosting-pakket van Zsite heb je ook toegang tot alle tools die je nodig hebt voor het ontwikkelen en verkopen van websites. Je krijgt ook 24/7 klantenondersteuning, 30 dagen backups en andere handige tools om jouw websites optimaal te laten draaien.

Kies Reseller Hosting als je een webhostingbedrijf wilt opzetten. Krijg de kracht en flexibiliteit die je nodig hebt om websites voor verschillende klanten te hosten en maak gebruik van alle functies, technologieën en klantenondersteuning die Zsite te bieden heeft.

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!
Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Krijg jouw Website Gehost met Zsite Hosting!