Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Gratis SSL certificaat

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Gratis wordpress installatie

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

14 dagen backups

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Maak gebruik van ClipperCMS met Flexahosting

Voor alle websites en webshops zijn er superieure diensten op het gebied van hosting van Flexahosting die ervoor zorgen dat u op een snelle en eenvoudige manier uw website of webshop online kunt zetten afgerond met functionaliteiten die u nodig heeft voor uw bedrijf. Met Flexahosting bent u verzekerd van ​​de hoogste kwaliteit hosting technologieën en diensten, waaronder 24/7 support om u te helpen alle problemen te minimaliseren.

Gebruik de eenvoudige clipperCMS content management systeem software om uw website of webshop te maken. ClipperCMS is ontworpen om te zorgen dat uw website perfect presteert door aangepaste attributen en updates toe te voegen met een duidelijk overzicht van mogelijkheden die uw website toevoegt terwijl het uw leven ook eenvoudiger maakt. Met ClipperCMS wordt het gemakkelijk om in een paar stappen een website of webshop te creëren met geavanceerde functionaliteiten zonder al teveel codes of andere technische bekwaamheden te hoeven aangaan.

Werk met de vele hosting pakketten die Flexahosting biedt. Ja die webshop of website waar je al je tijd voor hebt besteed moet goed, volledig gehost worden. Met behulp van onze hosting pakketten die verschillende schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaten, firewall-beveiliging, malware en DDoS-bescherming omvatten, kunt u ervoor zorgen dat al uw inhoud veilig wordt gehost en perfect draait op uw website.

Met de kortingen op domeinregistratie die Flexahosting biedt, kunt u rekenen op verschillende extensies die variëren van .nl naar .be. Krijg een .nl domeinnaam voor 1 euro in het eerste jaar, wat een fantastische prijs is. En als je nog meer korting wilt, kijk dan naar de kortingen die worden aangeboden met betrekking tot andere domeinextensies.

Gezien de vele voordelen, kortingscodes, hostingdiensten en ClipperCMS waarmee u websites kunt bouwen, bevelen wij u een account aan met Flexahosting aan. De klantenservice is 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met alle andere zaken die u nodig heeft bij het maken van uw website of webshop. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Goedkope Domeinregistratie

Veel bedrijven moeten gebruikmaken van domeinregistratie om hun online bedrijf gezicht te geven. Flexahosting biedt verschillende diensten aan voor domeinregistratie zoals .be en .nl domeinnamen die al vanaf ,1 per jaar kunt gebruiken. Met deze goedkope domeinregistratie kunt u profiteren van andere domeinextensies en al uw websites op zoek zetten. Al deze extensies geven uw website meer kansen op online zichtbaarheid en uw bedrijf zal meer organische resultatenscoren.

Terwijl u kijkt naar de vele voordelen die Flexahosting biedt bij het kiezen van het beste domein, moet u rekening houden met de beveiliging, het aantal bezoekers dat u verwacht, de beschikbare hostingpakketten en wat de registratie voor de klant waard is. Afhankelijk van het doel waarvoor u een domein registreert, kunt u rekenen op een breed scala aan hostingdiensten die Flexahosting biedt.

Met Flexahosting kunt u ervoor zorgen dat uw website heeft zoekmachineoptimalisatie voor die 1 euro in het eerste jaar en vervolgens het volgende jaar rond de ,1 kost. Zo krijgt elke klant de beste deal met de hostingdiensten en domeinregistratie die Flexahosting biedt. Mis deze kans niet!

Bescherm uw websites met SSL-certifcaten voor een betere beveiliging. Deze SSL-certificaten zijn te verkrijgen bij Flexahosting met behulp van het hostingpakket die u kiest voor uw website. Om er zeker van te zijn dat uw websites worden beveiligd met een SSL-certificaat, zou u moeten kijken naar de verschillende hostingpakketten die Flexahosting biedt, waaronder de SSL-certificaten.

Vergeet niet te kijken naar de klantenondersteuning die u nodig heeft wanneer u probeert een domein te kopen met Flexahosting. Elke klant moet dezelfde kwaliteit van ondersteuning verwachten als diegene die u normaal gesproken van een goede webhosting bedrijf zou krijgen. Bij Flexahosting heeft u alles wat u nodig heeft om toegang te krijgen tot de beste klantondersteuning voor uw domeinregistratie.

Websites Bouwen

Maak gebruik van ClipperCMS als een content management systeem software om uw websites of webshops gemakkelijk te maken. Met dit innovatieve systeem kunt u met een paar klikken uw website of webshop creëren met geavanceerde functionaliteiten. U hoeft zich geen zorgen te maken over al teveel codes of technische vaardigheden, want alles wat je nodig hebt is een paar klikken verwijderd om uw websites gemakkelijk en snel te maken.

ClipperCMS maakt het ook gemakkelijk voor voor gebruikers om beschikbare updates toe te voegen met een goed overzicht van de beschikbare attributen van uw website of webshop. Gebruikers kunnen gebruikmaken van de vele opties die zijn ingebouwd in ClipperCMS zoals webontwikkelaar-extensies die het gemakkelijker maken om templates te maken. Met aanpasbare sjablonen en updates kunt u ervoor zorgen dat uw website presteert zoals de bedoeling was.

Daarnaast kunnen gebruikers ook gebruik maken van SEO-gebaseerde attributen om hun ranking verhogen met zoekmachines. Met de verschillende zoekwoorden en meta-tags die u kunt toevoegen, kunt u ervoor zorgen dat zoekmachines uw website gemakkelijk kunnen indexeren en betere resultaten bieden. Met de krachtige SEO-functionaliteit in ClipperCMS kunt u ervoor zorgen dat uw content relevant en waardevol is voor zoekmachines.

Daarnaast kun je ook rekenen op een veilige en stabiele hosting om uw websites of webshops te hosten. Met de laatste beveiligingstechnologieën kunnen gebruikers er zeker van zijn dat hun websites niet worden aangevallen door malware of andere schadelijke activiteiten. En met locaties over de hele wereld, kunt u ervoor zorgen dat uw websites gemakkelijk toegankelijk zijn voor al uw bezoekers.

Bekijk daarom of u deze ClipperCMS-webhostingdiensten wilt gebruiken om uw websites of webshop gemakkelijk en eenvoudig te maken. Dan wordt de hosting naar Flexahosting verzonden waar uw websites 24/7 worden gehost met behulp van de beste hostingdiensten die worden aangeboden door het bedrijf.

Onbeperkte Storagediensten

Het beste aang u als bezoeker mag van plan zijn een website of webshop te maken met Flexahosting, moet je kijken naar de onbeperkte opslagdiensten die het bedrijf biedt. Met onbeperkt opslagruimte kunt u ervoor zorgen dat u al uw videos, afbeeldingen, pdfs en andere bestanden direct opslaat met een gemakkelijk te gebruiken interface. Dit maakt het gemakkelijk voor gebruikers om hun bestanden te organiseren en gemakkelijk te zoeken.

Daarnaast biedt Flexahosting ook onbeperkte bandbreedte aan de gebruikers. Met de unieke technologieën kunt u schakelen tussen verschillende hostingservers die verschillende bandbreedtes aanbieden. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over te weinig bandbreedte. En als u meer bandbreedte wilt, kunt uw bij Flexahosting eenvoudig upgraden naar de server met de meeste bandbreedte om ervoor te zorgen dat u altijd voldoende bandbreedte heeft om uw websites of webshops gemakkelijk te hosten.

Ga naar Flexahosting voor alle hostingdiensten zoals onbeperkte opslagmogelijkheden terwijl u ook kunt krijgen onbeperkte bandbreedte die u kunt gebruiken voor uw bedrijfswebsite of webshop. Met onbeperkte opslagmogelijkheden heeft u alle gelegenheid om al uw inhoud gemakkelijk op te slaan met een enkele klik. Met de unieke technologieën wordt het gemakkelijk om uw bestanden te beheren en optimaal te hosten.

Daarbij biedt Flexahosting ook 24/7 klantondersteuning voor als u problemen heeft of raad nodig heeft bij het hosten van uw website. Of als u een aanvraag heeft voor een hostingpakket, kunt u gemakkelijk contact opnemen met de klantondersteuning om te vragen naar hulp. Of als u meer informatie nodig heeft over hoe u de hostingdiensten kunt gebruiken, kunt u gemakkelijk een bericht sturen of bellen met de klantenservice en alle informatie bekijken die u nodig heeft.

Mis deze kans niet om uw website of webshop gemakkelijk en snel te hosten met Flexahosting. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u kunt starten met het maken en hosten van uw website of webshop met onze unieke hostingdiensten.

Snelle Efficiëntie

Voor bedrijven die op zoek zijn naar de beste hostingbedrijf om hun websites te hosten, bevelen wij u aan om de hostingdiensten van Flexahosting te gebruiken. Met behulp van onze unieke technologieën kunnen gebruikers hun websites serveren met de beste prestaties en snelheid. En met onze serverlocaties wereldwijd kunnen gebruikers hun website makkelijk toegankelijk maken voor hun bezoekers.

Met de hostingdiensten van Flexahosting krijgt elke gebruiker een verscheidenheid aan hostingpakketten met beperkte schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaten en andere functionaliteiten. Zo kunnen gebruikers ervoor zorgen dat alle inhoud op hun website optimaal wordt gehost door de meest bruikbare technologieën te gebruiken die in

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!
Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Maak Hosting Door ClipperCMS Gemakkelijk Met Onze Superieure Diensten!