Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Gratis SSL certificaat

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Gratis wordpress installatie

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

14 dagen backups

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Verkoop de hosting services

WordPress Web Hosting ” Kies voor online succes!

Als ondernemer is het essentieel om je bedrijfsactiviteiten naar een groter publiek te vergroten. En hier heeft WordPress Web Hosting een noodzakelijke rol in, elke dag groter wordende bedrijven duiken op als organisaties uitgaan om de meest geprefereerde hosting oplossing. Maar wat houdt WordPress Precies in?

WordPress webhosting is een zeer betaalbare en flexibele optie voor organisaties van elke grootte. Met WordPress kun je je website snel en eenvoudig hosten, zonder dat je geconfronteerd wordt met technische complexity. Utiliteit van WordPress webhosting is enorm, vooral voor websites met veel bezoekers. Of je nu een bioscoop, een e-commerce bedrijf of een kleine webshop hebt, met WordPress kun je je website optimaal hosten.

Gezien de populatire periode waarin we leven, is het ook essentieel om online te gaan en je toe te leggen op het verlengen van je bereik. Met WordPress hoef je je geen zorgen te maken om het hosten van je website en kun je je volledig richten op je marketingstrategieën. Met WordPress krijg je een beschermde en veilige op serveromgeving en heb je toegang tot uitgebreide applicaties als WordPress, Magento, Drupal en nog veel meer.

Bij Flexahosting draait het allemaal om kwaliteit en service. We beschikken over een team van professionals die je helpen bij het optimaal hosten van je webstie en benodigde services verlenen. Als je WordPress webhosting bij ons aanschaft, krijg je de keuze uit verschillende hostingpakketten die allemaal zijn afgestemd op je budget. Verder bieden we 24/7 online ondersteuning, waarmee de technische kant volledig wordt behandeld door onze experts!

Dus als ondernemer denk je eraan om online te starten? Kies dan voor WordPress Web Hosting bij Flexahosting voor optimaal online succes. Neem nu onze hosting en dominaam services voor slechts ,1. Kom vandaag nog langs en ervaren wat je kunt bereiken met WordPress Webhosting.

Videomogelijkheden

Met WordPress hosting krijg je ook de mogelijkheid om moeiteloos video te streamen. Met WordPress streams je moeiteloos videos op je site e-commerce webpagina of blog. De streaming is ook naadloos, zodat je gebruikers geen onderbrekingen meer ondervinden. Dankzij WordPress heb je toegang tot serveromgevingen waarmee je onbeperkt videos kunt streamen en audio kunt weergeven.

En dat is nog niet alles, met WordPress kun je ook updates of patchs moeiteloos uploaden. Je krijgt het voordeel van de automatische patch-manager voor je website, wat je helpt om up-to-date te blijven met de nieuwste technische developments. Je kunt onbeperkt updates en patchs uploaden op je website, zonder dat je extra kosten hoeft te betalen.

Verder krijg je met WordPress nog eens de voordelen van elastische bandbreedte en veelbetekenende prestaties. Met WordPress blijf je altijd online en heb je zekere uptime, ongeacht hoeveel verkeer er op je website komt. Dus met WordPress krijg je de mogelijkheid om veel traffic te behandelen op je website, voor een veel betere gebruikerservaring.

Met WordPress krijg je ook toegang tot krachtige prestatie-rapporten, waarmee je je website kunt monitoren. Flexahosting heeft een uitgebreide selectie aan prestatie-rapporten die je helpen om na te gaan of je website up-to-date en aantrekkelijk blijft voor je gebruikers.

Kortom, met WordPress webhosting heb je toegang tot een sterk webhostingplatform dat je helpt om een duidelijke online aanwezigheid te creëren. Vergroot je online aanwezigheid en start vandaag nog met WordPress Webhosting bij Flexahosting.

Geavanceerde functionaliteiten

Een van de voordelen van WordPress webhosting is ook dat je kunt genieten van geavanceerde functionaliteiten en services, die je helpen bij het hosten van je website. Met WordPress kun je je website hosten met een multisite-omgeving, waarmee je meerdere domeinen beheert en beheert via één enkele backoffice. Met deze functie kun je snel en eenvoudig wijzigingen doorvoeren op je website, in meerdere talen.

Met WordPress Webhosting heb je ook toegang tot Cloud computing, waarmee je eenvoudig uitgaande verbindingen kunt maken met andere noden op het netwerk. Ook worden alle details beheerd door 1 persoon, zonder de noodzaak om externe bedrijven in te schakelen. Bovendien heb je ook toegang tot gratis SSL-certificaten, waarmee je je website kunt hosten met een eigen domein.

Verder heb je met WordPress ook toegang tot cPanel, waarmee je een website eenvoudig kunt maken. Met cPanel kun je snel en gemakkelijk wijzigingen doorvoeren op je website die je kunt publiceren. Verder heb je ook toegang tot het phpMyAdmin-panel, waarmee je wijzigingen kunt opslaan, beheren, wijzigen en verwijderen.

Met WordPress Webhosting kun je ook gemakkelijk e-mails verzenden en ontvangen. Met WordPress heb je de keuze tussen verschillende typen email-accounts, van POP3 tot IMAP. En al deze amil-accounts kunnen geïntegreerd worden op je smartphone, wat een weids bereik aan gebruikers mogelijk maakt.

Bij Flexahosting krijg je bovendien ook de optie om je hosting naar if you will aan te passen. Je kunt gebruikmaken van onze webdesigner, die je helpt bij het maken van een website, maar je kunt ook al je eigen aanpassingen maken. Op die manier kun je je website precies maken zoals je wilt en de online presentatie verfraaien, voor een betere gebruikerservaring.

Ondersteuning

Als je bij Flexahosting WordPress webhosting aanschaft, krijg je onze 24/7 klantenondersteuning. We bieden een team van professionals die je helpen bij het maken, hosten en beheren van je website. En deze ondersteuning is gratis, bij het aanschaffen van hosting. Zo kun je je websites snel en eenvoudig hosten, zonder dat je geconfronteerd wordt met technische complexity.

Onze klantenservice helpt je ook bij het oplossen van je technische vraagstukken. We bieden een uitgebreid aanbod aan tools en hacks, waarmee je het maximale uit je webhosting kunt halen. Ook bieden we altijd actuele informatie over nieuwe technieken, waarmee je je website kunt upgraden.

Om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft lopen, bieden we ook serverbeheeroptier. Deze optie kun je aanschaffen als je je website grondig wilt reviseren. Onze klantenservice helpt je met het herstellen en optimaliseren van je website, zodat je weer het meeste uit je website kunt halen.

Ook bieden we bij Flexahosting handleidingen aan waarmee je alles over webhosting kunt leren. Onze handleidingen geven je de noodzakelijke informatie over het hosten en beheren van een website, van technische informatie tot de laatste trends in de hostingindustrie.

Kortom, als je bij Flexahosting WordPress Web Hosting aanschaft krijg je een team van professionals op je pad, die je helpen bij het hosten en beheren van je website. Vergroot je online aanwezigheid, ga voor WordPress Web Hosting met Flexahosting voor optimaal online succes.

SSL-certificaten

Met WordPress krijg je ook de optie om SSL-certificaten vrij te maken voor je website. Met een SSL-certificaat kun je je website hosten op een beveiligde serveromgeving, wat ook essentieel is in deze digitale tijd. Met WordPress kun je beveiligd browsen en moeiteloos je content en gegevens opslaan, zonder enige externe beveiligingspakketten te krijgen.

Met WordPress krijg je ook het voordeel dat al je gegevens versleuteld wordt opgeslagen. Dankzij de SSL-encryptie kun je ervoor zorgen dat je gelekte data geen schade kunnen berokkenen, zodat je data is beschermd tegen cyberaanvallen. Ook ervaar je een betere pagelading, zodat je website soepel blijft werken.

Verder kun je ook het vertrouwen van je gebruikers versterken met het geven van een SSL-certificaat. Met een SSL-certificaat kun je je website identificeren als een echte website en betrouwbare bron, wat de gebruikerservaring verbetert.

Kortom met WordPress heb je toegang tot beveiligde serveromgeving en SSL-encryptie die je data en website beschermt tegen kwaadaardige aanvallen. Vergroot je online aanwezigheid en kies voor WordPress Web Hosting bij Flexahosting voor optimaal online succes.

eCommerce

Met een WordPress Webhosting heb je ook toegang tot een eigen e-commerce website. Je krijgt dan toegang

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!
Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ondernemers, kies voor WordPress Web Hosting om online succes te behalen!