Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Gratis SSL certificaat

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Gratis wordpress installatie

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

14 dagen backups

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Ontdeelde hosting: Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Ontdeelde hosting is de populairste manier van webhosting. Het is een hostingsysteem dat uw website één hostingplan gebruikt om te hosten. U krijgt bij deze hosting een team van experts die precies weten hoe ze de best mogelijke hostingoplossing voor uw bedrijf moeten leveren. Uw website heeft dan een betrouwbaar, flexibel en schaalbaar hostingsysteem dat geschikt is voor uw bedrijf. Flexahosting biedt u een breed scala aan ontdeelde hostingoplossingen die krachtig, veilig en betrouwbaar zijn.

Met ontdeelde hosting hoeft u geen gerichte hardware of software aan te schaffen. U hoeft ook geen eigen server te maken en te beheren, omdat uw site van een professioneel datacenter wordt gehost. Datacenter is meestal een extern bedrijf dat alle hardware, software, licenties en beveiligingsinrichtingen kan verzorgen om ervoor te zorgen dat uw site optimaal is voor een betaalbare prijs.

Met ontdeelde hosting kunt u genieten van een hoog klantenserviceniveau, en heeft u geen zorgen over het verlies van klanten in vergelijking met een gedeelde hosting. Met ontdeelde hosting kunt u meer rekeningen gelijktijdig beheren en gebruikers snel toevoegen of verwijderen. U heeft ook toegang tot betere beveiligingsapps en programma’s om uw website te beschermen tegen hackers, malware en virussen.

Met ontdeelde hosting krijgt u ook betere prestaties. Uw website zal sneller laden, minder storingen hebben, en u krijgt ook een betere uptime. Dit alles zorgt ervoor dat uw klanten tevreden zullen zijn met uw site. Deze hosting service biedt ook betrouwbare back up om uw kritieke bestanden te beschermen.

Met Flexahosting kunt u kiezen uit ontdeelde hosting, VPS hosting of toegewijde hosting. Als u een kleine website heeft, biedt ontdeelde hosting een betaalbare optie om te hosten. Als u een grotere website heeft met meer verkeer en verkoop, kunt u kiezen voor VPS hosting. Als uw bedrijf is gebaseerd op een website met veel verkeer, dan is toegewijde hosting de beste optie.

Kortom, ontdeelde hosting is een betaalbare optie om uw website te hosten. Het biedt u snelle en betrouwbare prestaties, een team van experts en veel beveiligingsopties. Als u op zoek bent naar een betaalbare hostingoplossing, is ontdeelde hosting een uitstekende optie om te overwegen.

Hoe ontdeelde hosting werkt

Ontdeelde hosting is een shared hostingdienst waarbij meerdere websites dezelfde server delen. Het hostingsysteem is volledig beheerd en beheert vanuit een centrale Omni server. Deze server is ontworpen om te voldoen aan alle normale hostingbehoeften, waaronder beveiliging, back ups, verkeersmanagement, bandbreedtebeheer, bestandsbeheer en applicatieontwikkeling en ondersteuning.

Ontdeelde hosting is verspreid over verschillende servers. De servers kunnen lokaal of in de cloud zijn. De hosting wordt door een professioneel bedrijf beheerd en installeert alle noodzakelijke software en hardware om uw website te hosten. U kunt websitebestanden uploaden en gebruikers toevoegen en verwijderen met een gemeenschappelijke hostinginterface.

Ontdeelde hosting is ook een schaalbaar systeem. U kunt meer websites hosten wanneer uw bedrijf groeit. U kunt ook extra bandbreedte, geheugen en opslagruimte toevoegen aan uw hostingplan. Hiermee kunt u het aantal sites dat u host verhogen, zonder dat u een nieuw hostingspakket of plan hoeft te kopen.

Meer gebruikers kunnen ook gebruikers controleren. Met een gedeelde hostinginterface kunnen gebruikers toegang krijgen tot bepaalde websites of gelicentieerde software die nodig is om hun taken op te lossen. U kunt ook een geavanceerdere serverconfiguratie maken, waarmee u meer flexibiliteit en controle krijgt over uw webhosting. U kunt ook een aangepaste webontwikkelomgeving creëren met frameworks en tools om uw site te ontwikkelen en te onderhouden.

Waarom je ontdeelde hosting moet gebruiken

Ontdeelde hosting is een goedkope en flexibele hostingoptie die is ontworpen om te voldoen aan kleine bedrijven. Met ontdeelde hosting krijgt u toegang tot de laatste hostingtechnologie en krijgt u een professionele hosting service voor een betaalbare prijs. U krijgt ook een hoog serviceniveau van professionals die uw domeinnaam registreren, uw site hosten en ervoor zorgen dat uw website blijft werken.

Met ontdeelde hosting krijgt u ook voordelen zoals serversharing, dat wil zeggen dat al uw websites op dezelfde server worden gehost. Dit betekent dat u dezelfde hardwarekosten kunt delen met alle gebruikers van uw server wat betekent dat de kosten per client worden verminderd. U kunt ook veel websites hosten met al uw plan met ontdeelde hosting, u kunt websites back uppen en u kunt de status van uw website regelmatig controleren.

Ontdeelde hosting biedt ook veel flexibiliteit. U kunt een website opstarten met weinig investering en vervolgens upgraden wanneer uw website groeit. Met een ontdeeld hostingplan kunt u extra servers toevoegen, uw websites krachtiger maken of extra functies toevoegen aan uw site. U kunt ook extra bescherming krijgen voor uw website met een firewall die viruses, Trojan paarden en andere beveiligingsdiensten beveiligt.

Ontdeelde hosting is ook betrouwbaar en schaalbaar. Het hostingsysteem zal uw website het hele jaar door beschermen. Het hostingbedrijf voert regelmatige back ups uit om ervoor te zorgen dat uw site bestanden beschermd zijn. Met een ontdeeld hostingplan kunt u gemakkelijk de hoeveelheid geheugen, opslagruimte en bandbreedte verhogen wanneer uw bedrijf groeit. De hostingdiensten kunnen ook uw bedrijf ondersteunen met veilige transacties om uw klanten te beschermen.

Heb ik ontdeelde hosting nodig?

Als u op zoek bent naar een betaalbare optie om uw website te hosten, is ontdeelde hosting een uitstekende optie. De hostingdiensten bieden u een flexibele, schaalbare en betrouwbare oplossing die uw kosten vermindert en waarvan u kunt profiteren. U kunt ook gebruik maken van de professionele service van de hostingdienst om uw bedrijf te ondersteunen bij het hosten en het registreren van domeinnamen.

Als u een website met weinig verkeer heeft, biedt ontdeelde hosting de beste optie. U kunt genieten van betaalbare hostingoplossingen met de nieuwste technologie en betrouwbare back updiensten. U kunt ook gemakkelijk extra bandbreedte, geheugen en opslagruimte toevoegen wanneer uw website groeit.

Als u een website met veel verkeer heeft, kunt u kiezen voor VPS of toegewijde hosting. Deze hostingdiensten bieden meer geheugen, bandbreedte en opslagruimte, evenals beter prestatieniveaus. Met VPS hosting krijgt u ook virtuele servers en een beveiligde omgeving voor uw website.

Als u een klein bedrijf bent, met weinig verkeer op uw website, dan is ontdeelde hosting een goede optie voor u. De hostingdiensten bieden u betrouwbare prestaties, professionele service en toegang tot de nieuwste technologie tegen betaalbare kosten. U krijgt ook een aantal extra voordelen met ontdeelde hosting.

Voordelen van ontdeelde hosting

Ontdeelde hosting biedt veel voordelen. U krijgt toegang tot moderne technologieën tegen betaalbare kosten. U kunt ook gemakkelijk toegang krijgen tot hardware en software die veel bieden voor weinig geld. U krijgt ook ondersteuning van een professionele hostingomgeving die ervoor zorgt dat uw websites problemenloos draaien.

De servers worden altijd bijgewerkt met de meest recente technologieën, waardoor u uw websites kunt laten draaien met optimale prestaties. U hoeft geen hoge kosten te betalen voor extra hardware of software. Die worden al geleverd met elk ontdeeld hostingplan. Het is ook schaalbaar waardoor u eenvoudig het aantal websites dat u host kunt uitbreiden.

Met ontdeelde hosting heeft u ook een hoog niveau van beveiliging. U krijgt toegang tot professionele beveiligingsprogramma’s en apps die uw sites beschermen tegen virusaanvallen, malware en Trojan paarden. U krijgt ook een firewall om uw site te beschermen tegen potentiële aanvallers.

U krijgt ook regelmatige back updiensten van uw hostingbedrijf. U kunt alle verloren gegevens herstellen in geval van een systeemfout. Ook krijgt u bij ontdeelde hosting een betrouwbaar uptimeniveau, wat betekent dat uw website altijd online blijft.

U krijgt ook toegang tot een gemeenschappelijke hostinginterface waarmee u eenvoudig websites kunt uploaden, gebruikers kunt toevoegen en verwijderen of websites kunt back uppen. U kunt ook een geavanceerde configuratie voor uw server maken om een aangepaste webontwikkelomgeving te maken.

Wat kost ontdeelde hosting?

Ontdeelde hosting is een betaalbare hostingoplossing voor kleine bedrijven. Het is goedkoop en u krijgt toegang tot de nieuwste technologieën voor minder geld. U krijgt ook een volledig beheerde hostingomgeving voor een betaalbare prijs.

In sommige gevallen kunt u ontd

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken
Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdeelde hosting Hoe het werkt en waarom je het moet gebruiken