Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Gratis SSL certificaat

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Gratis wordpress installatie

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

14 dagen backups

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Kies vandaag nog voor Dolphin Hosting en laat je bedrijf groeien. Met Dolphin Hosting krijg je niet alleen de beste hosting-oplossingen, maar ook een krachtig platform om je bedrijfsomgeving te ontwikkelen. Genieten van betrouwbare, goedkope hosting-diensten is slechts het begin. Dolphin Hosting biedt je een uitgebreide selectie van hosting-pakketten om je bedrijfsomgeving te omarmen.

Voor een kleine prijs krijg je krachtige webhosting. Kies uit diverse soorten webhosting zoals shared hosting, VPS (Virtual Private Server) hosting, dedicated hosting, cloud hosting en reseller hosting. Geniet van volledige schijfruimte, bandbreedte, uptime voor alle soorten websites. Krijg jouw eigen dedicated-server met gratis SSL-certificaat, back-ups en complete controle over je webserver met cPanel.

We gebruiken de meest geavanceerde technologieën om je bedrijf veilig te houden, zoals firewalls, malware-scans, DDoS bescherming en meer. Je krijgt ook uitstekende ondersteuning met 24/7 klantenservice, een kennisbank en live chat. Om je website snel online te krijgen, gebruiken we de 1-klik-installatie voor meer dan 400 applicaties, waaronder WordPress, Joomla, Drupal en meer.

Koop bij ons goedkope webhosting voor slechts 1 euro. Je kunt ook een domeinnaam kopen voor slechts 1 euro, met een gratis .nl- of .be-domeinnaam in het eerste jaar. Met Dolphin Hosting ben je verzekerd van betrouwbare back-ups gedurende 30 dagen, whois-privacybescherming, een gratis beveiligingspakket en webshop-bouwer. Je hebt alles wat je nodig hebt om een succesvolle websitelancering te plannen.

Op Dolphin Hosting heb je keuze uit diverse zoekwoorden, zoals goedkope webhosting, 1 euro, domeinnaam kopen, 1 klik installer en meer. Vergelijk onze hosting-pakketten met andere hosting-bedrijven uit Nederland en België en je zult zien dat wij het beste aanbod hebben. Doe onderzoek naar wat je van ons kunt verwachten en ervaar de kracht van Dolphin Hosting vandaag nog!

Webhosting voor 1 Euro

Met Dolphin Hosting profiteer je van goedkope webhosting pakketten, vanaf slechts 1 euro. De tarieven zijn lager dan bij andere aanbieders en je krijgt pakketten met breedbandverbindingen en betrouwbare hosting-oplossingen. Als je voor 1 euro een webhosting-pakket bij ons koopt, betaal je nooit meer dan dat voor je hosting-diensten. Je krijgt ook een domeinnaam inclusief website-adres. Je kunt een .nl- of .be-domein van ons kopen, en er is gratis domeinregistratie voor het eerste jaar.

Er is geen betere manier om te beginnen met het bouwen van je eigen website dan door webhosting voor 1 euro met Dolphin Hosting. Je kunt onze hosting-pakketten krijgen met alle vereiste kenmerken, als schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificering en meer. Als je kiest voor een webhosting-pakket bij ons, kan je ook gebruik maken van de 1-klik installatie van meer dan 400 apps, waaronder WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop en meer.

Als je kiest voor webhosting voor 1 euro bij Dolphin Hosting, profiteer je ook van betrouwbare back-ups gedurende 30 dagen, whois privacybescherming, een gratis beveiligingspakket en webshop-bouwer. Je kunt ook optimale technologieën krijgen voor het veilig houden van je website, waaronder firewalls, malware-scans, DDoS-bescherming en meer. Je profiteert ook van onze 24/7 klantenservice, kennisbank en live chat.

Domein .nl en .be kopen

Je kunt bij Dolphin Hosting ook je eigen domein kopen met een .nl of .be extensie. Je kiest je eigen domeinnaam, waarmee je een herkenbare, betrouwbare website hebt. Bij ons koopt je een domeinnaam voor slechts 1 euro. Koop je een .nl of .be domein bij ons, dan profiteer je van gratis domeinregistratie voor het eerste jaar. Je domainextensie loopt daarna automatisch door als je ervoor kiest te verlengen.

Het kopen van een domein bij Dolphin Hosting is gemakkelijk. Kies een domeinnaam en gebruik onze domeinzoeker. Je ziet of je keuze nog beschikbaar is, of of je van de namen moet veranderen. Na het kopen van je domeinnaam staat deze onmiddellijk online. Je krijg ook een websiteadres en een koppeling met je webhosting-pakket.

Het verlengen van je domainextensie bij Dolphin Hosting is ook makkelijk en handig. Je krijft bovendien de mogelijkheid om je domeinnaam te verbergen en privacybeveiliging te activeren. Je kunt je domeinnaam ook naar een ander extern bedrijf verhuizen of naar een ander webserver of hosting-pakket bij ons. Verhuis je domein, dan houden we automatisch je verlenging van het domein in de gaten.

Vergelijk Onze Pakketten

Als je op zoek bent naar een webhosting-pakket met alle functies die je nodig hebt, dan ben je bij Dolphin Hosting aan het juiste adres. Je krijgt bij ons krachtige webhosting met het beste van webhosting zodat je je bedrijf kunt laten groeien. We hebben hosting-pakketten voor elk budget, waarmee je uitstekende prestaties en krachtige technologie krijgt.

Vergelijk onze hosting-pakketten met andere webhosting-aanbieders in Nederland en België en je zult zien dat we het beste aanbod hebben. Met onze hosting-pakketten ben je verzekerd van betrouwbare back-ups gedurende 30 dagen, whois privacybescherming, een gratis beveiligingspakket en webshop-bouwer. Je krijgt ook alle kenmerken die je nodig hebt, zoals extra schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat en meer.

Je kunt ook volledige controle krijgen over je webserver met cPanel. Met alles wat Dolphin Hosting te bieden heeft, kun je zonder zorgen je website opzetten en je bedrijf laten groeien. Doe onderzoek naar wat je van ons kunt verwachten en ervaar de kracht van Dolphin Hosting vandaag nog!

Goedkope Webhosting Kopen

Met Dolphin Hosting heb je de mogelijkheid om goedkope webhosting te kopen met alles wat je nodig hebt voor het maken van een succesvolle website. We hebben hosting-pakketten voor elk budget, zodat je precies kunt krijgen wat je nodig hebt. Je kunt bij ons kiezen uit diverse soorten hosting, waaronder shared hosting, VPS (Virtual Private Server) hosting, dedicated hosting, cloud hosting, reseller hosting en meer.

Koop je bij ons goedkope webhosting voor slechts 1 euro, dan krijg je alle kenmerken die je nodig hebt, zoals extra schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, backups, cPanel controle en meer. Bovendien kun je gebruik maken van de 1-klik installatie van meer dan 400 apps, waaronder WordPress, Joomla, Drupal en meer. Onze hosting-oplossingen zijn de meest betrouwbare en veilige hosting-oplossingen van de markt.

Je krijgt ook uitstekende technologie om je website te beschermen, zoals firewalls, malware-scans, DDoS-bescherming en meer. Onze 24/7 klantenservice, kennisbank en live chat bieden ook uitstekende ondersteuning. Kijk rond op onze website, vergelijk de webhosting-pakketten en koop goedkope webhosting bij Dolphin Hosting vandaag nog!

Domeinnaam Kopen

Als je een website hebt, heb je ook een domeinnaam nodig. Domains zijn belangrijk voor je bedrijf, omdat ze de basislijn vormen waarmee je een betrouwbare website kunt maken. Je domeinnaam helpt je ook om meer bezoekers naar je website te krijgen, omdat deze herkenbaar is en hoog scoort onder zoekmachines. Bij Dolphin Hosting kun je eenvoudig je domein kopen.

Bij Dolphin kun je je domeinnaam kopen voor slechts 1 euro. Kies een domeinnaam met een .nl of .be extensie en geniet van gratis domeinregistratie in het eerste jaar. Je domeinnaam wordt automatisch vernieuwd als je ervoor kiest om deze te verlengen. We bieden ook whois-privacybescherming, zodat je je persoonlijke gegevens beschermt. Je kunt ook je domeinnaam naar een ander extern bedrijf verhuizen of naar een ander webserver of hosting-pakket bij ons.

Bovendien is het kopen van een domeinnaam op Dolphin hosten eenvoudig en snel. Je krijgt een websiteadres en een koppeling met je webhosting-pakket. Kies de perfecte domeinnaam voor je bedrijf en maak gebruik van de beste hosting-pakketten met Dolphin Hosting. Verhuis je domein of koop je een domeinnaam bij ons, en je krijgt de beste service en de beste domein tegen de laagste prijzen.

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting
Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Kracht van Dolphin Hosting