Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Gratis SSL certificaat

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Gratis wordpress installatie

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

14 dagen backups

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Wil je het webhosting avontuur op een internationale schaal aangaan? Kies dan voor LuxCal Hosting, bekend om haar premium voordelen voor shared, VPS (Virtual Private Server), dedicated, cloud en reseller hosting. Geniet bovendien van een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, krijg ondersteuning voor tal van technologieën en kies voor een 1-klik installer.

Bij LuxCal Hosting heb je de beste websitehouding voor minder dan 1 euro. Je betaalt je domeinnaam voor het eerste jaar slechts 1 euro, zo kan je de rest gebruiken voor premium hostingdiensten. Gebruik de verschillende pakketten om een webshop te lanceren, je website hosting te vergelijken of back-ups te maken voor de toekomst. Luister naar de klantenfeedback, die jouw kunnen overtuigen LuxCal Hosting te kiezen.

Krijg meer controle over je website door te kiezen voor LuxCal Hosting. Vergewis je van een 99.9% uptime, controleer je website met whois-domein-registratiecheck, en bewaar je back-ups tot 30 dagen. Geniet van veiligheid en beveiliging tegen malware en DDoS-aanvallen met de Firewall en malware-scan en vergroot je beheer met cPanel.

LuxCal Hosting ondersteunt leidende technologieën zoals Nginx, PHP, Apache en MySQL waarmee je verschillende sites opzet. Zaken doen, high-performance serverdiensten gebruiken, meertalige websitehosting creëren, programmeerbestanden versturen of domeinnaamregistratie via e-mail benutten? Je kan het allemaal bij LuxCal Hosting.

Wees flexibel met LuxCal Hosting. Geniet van 24/7 klantenservice, raadpleeg de kennisbank en leer snel. Krijg directe antwoorden via de live chat en besteed dezelfde tijd aan andere projecten. Of het nu gaat om goedkope webhosting of het kopen van een domeinnaam voor 1 euro, LuxCal Hosting heeft je gespreid mat.

Goedkoop Webhosting

De zoektocht naar goedkope webhosting stoppe verder bij LuxCal Hosting. Je betaalt minder dan 1 euro voor een domeinnaam voor het eerste jaar en je krijgt de beste kwaliteit webserverdiensten. Geniet van flexibiliteit bij shared, VPS, dedicated, cloud en reseller hosting. De server prestaties boosten met PHP, MySQL, Apache en Nginx, beheer je website met cPanel en voorkom uitval met die 99.9% uptime!.

Krijg ook meer controle over je website met LuxCal Hosting. Raadpleeg whois voor domeinnaamregistratiecheck, gebruik een 1-klik installer en bewaar al je back-ups tot even 30 dagen. Bescherm je website tegen malware en DDoS-aanvallen met de Firewall en malware-scan, en sta direct in contact met de 24/7 klantenservice. Ben je ontevreden, dan geniet je ook nog eens van 100 dagen terugbetaling. Zelfs wanneer je niet kiest voor LuxCal Hosting, ben je nog steeds tevreden!

Waarom vergelijken als je bij LuxCal Hosting alles onder 1 dak hebt? Geniet van een unieke prijs-kwaliteitverhouding, ondersteuning op het gebied van webhosting en webontwikkeling, en dat voor minder dan 1 euro. Krijg de beste webserverdienst en je navigatie duurt geen eeuwigheid, meer tijd ervoor om andere opdrachten te verrichten. Klaar om je website te verhogen? Kies voor LuxCal Hosting!

Domeinnaam Kopen voor 1 Euro

Geniet van een jacht met betalende betalingsvoorwaarden als je kiest voor LuxCal Hosting, met je eerste domeinnaam voor 1 euro. Regel je domeinnaamregistratie snel met whois en gebruik de 1-klik installer om je website te bouwen. Creëer meertalige hosting, lanceer een webshop, verzend bestanden of gebruik je nieuwe domeinnaam voor e-mail om verschillende projecten snel te realiseren.

Het is makkelijk om te beginnen met je domeinnaam voor 1 euro bij LuxCal Hosting. Voordat je je website bouwt, zoek je naar webhosting vergelijken, cloud-hosting, website hosting of een domeinnaam in Nederland of België? Wees flexibel met het gebruik van webserverdiensten en webontwikkeling en kies voor LuxCal Hosting.

Gebruik je tijd verstandig. Je 1 euro domeinnaam gaat gepaard met de beste hostingdiensten, beheer en beveiliging. Geniet van flexibiliteit binnen cPanel, malware-scans, back-ups en 99.9% uptime. Vergelijk je websitehosting en combineer het met kwaliteit voordelen bij LuxCal Hosting. Geniet van veiligheid, flexibiliteit en fantastische prijs-kwaliteitverhouding!

1 Klik Installer ️

Geniet van de beste webhosting bij LuxCal Hosting. Gebruik de 1-klik installer om je website te bouwen, dit is zo eenvoudig als het klinkt. Vanaf het moment waarop je kiest voor LuxCal Hosting, geniet je van goedkoop webhosting, beveilig je je website met Firewall en malware-scans en verstuur je bestanden via FTP. Kies uit verschillende pakketten, vergelijk webhosting-oplossingen en raadpleeg whois voor domeinnaamregistratiecheck.

Krijg ondersteuning bij het bouwen van je website. Ga naar de kennisbank, bekijk de blogs, neem contact op met de klantenservice of krijg directe antwoorden met de live chat. Problemen met je domeinnaam? Doe een whois domeinnaam controle om een registratie te verifiëren, dit duurt maar een paar minuten.

Geniet van kwaliteit webserverdiensten en ondersteuning bij het bouwen van je website. Gebruik de 1-klik installer, beheer je website met cPanel, scan je website met malware, en bewaar je back-ups tot 30 dagen. Verkrijg de beste klantenservice met vriendelijk personeel die wil helpen, vooral wanneer geen tijd voor het oplossen van problemen hebben. Kies voor de beste webserverdiensten met LuxCal Hosting!

24/7 Klantenservice

Bij LuxCal Hosting heb je 24/7 klantenservice, hun vriendelijk personeel staat klaar om je te helpen wanneer je het nodig hebt. Bekijk de kennisbank of de blogs als je snel antwoorden zoekt. Problemen met malware-scan of back-ups? Neem gerust contact op met de klantenservice via de live chat, Wacht niet langer, LuxCal Hosting is altijd klaar om je te helpen!

Onze klantenservice is ook te bereiken via e-mail, de kans is groot dat je reactie binnen het uur binnen is. Heb je geen tijd voor het oplossen van problemen? Verwijs naar de kennisbank of de blogs voor gebruiksvriendelijke oplossingen. Raadpleeg whois voor de meest betrouwbare domeinnaamregistratiecheck. Klaar om de creativiteit dieper te gaan met LuxCal Hosting?

Geniet van kwaliteit webserverdiensten met LuxCal Hosting. Verkrijg de beste website hosting met 99.9% uptime, gebruik een 1-klik installer, bescherm je website met de Firewall en malware-scans, en bewaar back-ups tot 30 dagen. Krijg ondersteuning van ons vriendelijk en professioneel personeel 24/7 wanneer je deze nodig hebt. Zoek niet langer, LuxCal Hosting heeft je!

Vergroot je Websitesnelheid

Krijg de beste website-ervaring met LuxCal Hosting. Kies voor flexibiliteit bij shared, VPS, dedicated, cloud en reseller hosting. Bovendien zijn de tarieven bijzonder laag, je eerste domeinnaam is maar 1 euro. Verzend bestanden via FTP, beheer je website met cPanel, bescherm je website met de Firewall en malware-scans, en maak back-ups tot 30 dagen.

Beleef de beste verhouding snelheid en prestaties met LuxCal Hosting. Geniet van een 99.9% uptime, gebruik je domeinnaam voor e-mail en beheer je website met cPanel. Gebruik de webserverdiensten van Flexahosting voor PHP, MySQL, Apache en Nginx. Verhoog ook je website-ervaring met de 1-klik installer. Klaar om je websitesnelheid te verhogen? Kies voor LuxCal Hosting!

Geniet ook van een probleemloze webserver ervaring met LuxCal Hosting. Verhoog je website-ervaring en vervoer bestanden via FTP, raadpleeg whois voor domeinnaamregistratiecheck, scan je website met malware en maak back-ups tot 30 dagen. Gebruik het certificaat SSL voor beveiliging en kies voor kwaliteit webserverdiensten die je website sneller en betrouwbaarder maken.

Verhoog je websitesnelheid en ga naar Flexahosting. Krijg meer controle over je website en vergelijk webserverdiensten. Geniet van een fantastische prijs-kwaliteitverhouding, ondersteuning op het gebied van webhosting en webontwikkeling, en dat voor minder dan 1 euro. Krijg de beste webserverdienst die je krijgen kan, kies voor LuxCal Hosting!

Schijn de Spotlights op jouw​ Website

Toon de spotlights op jouw website op LuxCal Hosting! Geniet van unieke voordelen bij contributed, VPS, dedicated, cloud en reseller hosting. Verzend bestanden via FTP, beheer je website met cPanel, scan je website met malware, en bewaar je back-ups tot even 30 dagen. Bovendien betaal je slechts 1 euro voor je trial jaar voor je 1 euro domeinnaam.

Beleef de beste verhouding snelheid en prestaties met LuxCal Hosting. Houd je website up-to-date met de Firewall en malware-scans, bewaar je back-ups tot even 30 dagen, en vergelijk webhosting oplossingen met cPanel. Geniet van de 1-klik installer om je website te bouwen en gebruik je domeinnaam voor e-mail.

Verhoog je website-ervaring en vervoer bestanden via FTP. Raadpleeg whois voor de meest betrouwbare domeinnaamregistratiecheck, maar beheer je website ook met cPanel. Gebruik de webserverdiensten van Flexahosting voor PHP, MySQL, Apache en Nginx. Gebruik het certificaat SSL voor beveiliging en verhoog je website-ervaring. Kies voor kwaliteit webserverdiensten die je website sneller en betrouwbaarder maken! Schijn de spotlights op jouw website met LuxCal Hosting!

Waarom vergelijken als je bij LuxCal Hosting alles onder

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!
Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Premium Voordelen van LuxCal Hosting!