Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Gratis SSL certificaat

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Gratis wordpress installatie

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

14 dagen backups

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Met Flexahosting heb je toegang tot verschillende soorten webhosting, zoals shared hosting, VPS-hosting, dedicated hosting, cloud hosting en reseller hosting. We bieden ook een reeks producten die u helpen bij het opzetten en onderhouden van uw website. We hebben alle kenmerken van webhosting, zoals schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat en back-ups. Maar we bieden ook functionaliteiten zoals cPanel-beheer, technologieën zoals PHP, MySQL, Apache, Nginx en beveiligingsfuncties zoals Firewall, Malware Scan en DDoS-bescherming. En niet te vergeten, krijg je 24/7 klantenservice.

Om aan alle vereisten te voldoen, bieden we handige zoekwoorden zoals goedkope webhosting, 1 euro en 1-klikinstaller, domeinnaam registreren, webhosting vergelijken, cloud hosting, webhosting Nederland, webhosting België, back-ups 30 dagen, WHOIS, webshop, .nl domeinnaam en .be domeinnaam. Hiermee kunt u de beste oplossing voor uw bedrijf vinden.

En wat als we praten over de prijs? Wat als we je vertellen dat je webhosting voor slechts 1 euro kunt krijgen? Wat als we je zouden vertellen dat je het eerste jaar een .nl of .be domeinnaam kunt krijgen voor slechts 1 euro? Je hoort het goed! Voor slechts 1 euro. Door deze flexibele prijzen kunt u uw aanbod aan uw klanten aanpassen en er op de best mogelijke manier baat bij hebben.

Je kunt ook veel geld besparen door krachtige gereedschappen zoals de 1-klikinstallatie en het on-demand-back-upsysteem te gebruiken. Zo hoef je geen kostbare tijd te verspillen aan het instellen en configureren van je server. Bovendien krijg je de garantie dat je website altijd veilig en beschermd is tegen dreigingen van buitenaf door het gebruik van firewall, malware-scan en DDoS-bescherming.

Kom vandaag bij Flexahosting aan boord en ontdek zelf de voordelen die je hebt bij ons! Zet je eerste stap door te zoeken naar de perfecte webhostingservice voor jouw bedrijf en ga daarna over tot actie. Voel je vrij om met onze 24/7 klantenservice in contact te komen als je vragen hebt. Zoek je naar betaalbare webhosting voor je nieuwe website? Of heb je behoefte aan professionele hosting voor een ervaren website? Neem contact met ons op om de oplossing te vinden die het beste bij u past!

Goedkope Webhosting

Bij Flexahosting bieden we betaalbare webhosting aan waarmee je bespaart zonder de kwaliteit te verliezen. Krijg bij ons toegang tot meer schijfruimte, grotere bandbreedte, betere uptime en krachtige beveiliging. Al onze gebruiksvriendelijke hostingpakketten worden ontworpen met de behoeften van alle klanten in gedachten, van kleine organisaties tot grote bedrijven. Wij bieden verschillende oplossingen die aangepast kunnen worden aan uw wensen.

Met onze 1-euro hostingplan kunt u meteen beginnen met het starten van uw website. U kunt zelfs uw domeinnaam helemaal gratis registreren. Als je dat wilt, kun je zelfs verschillende extensies zoals .nl en .be gratis meebestellen. Zo bespaar je niet alleen geld, maar kun je ook direct beginnen met je website.

Of als je de technische kennis hebt en het besturingssysteem van je keuze wilt gebruiken, raden we je aan onze VPS-hostingoplossing te gebruiken. Deze krachtige hostingoplossing biedt prestaties zoals geen ander en biedt ook geweldige beveiligingsfuncties tegen dreigingen van buitenaf. Daarnaast kun je ook op elk moment de configuratie aanpassen om de prestaties van je server te verbeteren.

Webhosting Vergelijken

Neem de tijd om verschillende webhosting oplossingen te vergelijken voordat je een keuze maakt. Flexahosting biedt verschillende opties, dus vraag uzelf af welke opties u moet nemen en welke niet. Neem bijvoorbeeld cloud hosting. Dit is een krachtige hostingoplossing waarbij u kunt profiteren van hoge prestaties, voldoende schijfruimte en bandbreedte, een lage laadtijd en een betrouwbare uptime. Als je kiest voor onze cloud hosting, krijg je veel meer dan alleen een hostingoplossing: je krijgt ook veel add-ons, zoals cPanel-toegang, een efficiënt bealngingssyteem, 1 klik installatie en meer.

Vergelijk ook verschillende prijzen. Zoek uit wat je het meeste waard bent, of het nu om prijs, prestaties, beveiliging of iets anders gaat. Bij Flexahosting krijg je alles wat je nodig hebt voor een betaalbaar tarief. Bovenal krijg je 24/7 klantenservice en een kennisdatabank voor al je technische vragen.

Vergelijk onze verschillende plans, zodat je precies weet wat je krijgt voor je geld. Sty welke opties voor je werken, welke opties duurder zijn, welke opties het beste bij je doel passen en zoek de oplossing die voor jou het beste bij je past.

Klantenservice

Met onze 24/7 klantenservice heb je altijd iemand aan je zijde. We hebben een team van getrainde professionals die je helpen. Ze kunnen je bijvoorbeeld helpen met het instellen van je website, het instellen van domeinen, het invoeren van webgegevens, het instellen van e-mailaccounts en meer. We bieden ook een kennisdatabank voor al je technische vragen.

Kom vandaag naar Flexahosting en profiteer van al deze functies. We hebben verschillende hostingplannen om aan uw behoeften te voldoen. En als je nu een hosting plan koopt, krijg je bij ons gratis domeinnaamregistratie! Zodat je dus je eerste stap kunt zetten om je website te lanceren. Neem contact met ons op om de beste oplossing voor je te vinden!

1-Klik Installer

Met onze 1-klikinstaller kun je de installatie van je WordPress website of andere webtoepassingen starten in slechts enkele klikken. Onze 1-klikinstaller is eenvoudig te gebruiken en je krijgt direct toegang tot alle benodigde bestanden en middelen. Zo hoef je geen kostbare tijd te verspillen om je webserver in te stellen. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over beveiligingsproblemen, aangezien onze 1-klikinstaller is voorzien van beveiligingsinstrumenten voor het beveiligen van uw website.

We bieden ook meerdere toepassingen zoals CMS, blogsoftware en andere software hierin. Deze kun je met één enkele klik installeren en updaten tegelijkertijd, wat je veel tijd en moeite bespaart. En als je er niet uitkomt, kun je altijd hulp zoeken bij onze klantenservice.

Kortom, als je op zoek bent naar een eenvoudige en betrouwbare webhostingoplossing, zit je bij Flexahosting goed. Bezoek vandaag onze website en zoek de oplossing die het beste bij je past! Probeer onze krachtige gereedschappen en ervaar de kracht van Zen Cart hosting met Flexahosting!

Back-ups

Voor een betrouwbare en veilige website, is het essentieel om de gegevens op je server periodiek te back-uppen. Als je bij Flexahosting bent, krijg je een gratis on-demand back-upsysteem waarmee je je gegevens eenvoudig kunt back-uppen. We bieden ook back-ups aan voor 30 dagen, zodat je altijd een kopie van je gegevens hebt voor het geval dat.

We bieden je ook een krachtig en eenvoudig te gebruiken back-up en herstelcentrum. Automatische back-ups kunnen worden geactiveerd om je gegevens op te slaan en te herstellen. Deze back-ups kunnen op de server worden opgeslagen, waardoor uw gegevens veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn.

Ons back-up en herstelcentrum heeft ook een herstelfunctie, waarmee je een back-up kunt selecteren die je wilt herstellen. Kies gewoon de back-up die je nodig hebt en druk op de knop Herstellen. Zo eenvoudig is dat! U kunt ook meerdere back-ups tegelijkertijd herstellen.

Bij Flexahosting gaan we een stap verder door je de best mogelijke back-upoplossing te bieden. U krijgt niet alleen back-upmogelijkheden, maar ook een eenvoudige manier om je gegevens te herstellen in geval van een crash, hack of ander probleem. Bij ons krijg je alles wat je nodig hebt om je website veilig te houden.

WHOIS

WHOIS (pronounced as who is) is een lijst met informatie over eigenaars van websites, zoals hun contactgegevens, IP-adres, datum van registratie en meer. Het is een krachtig en veelzijdig gereedschap dat helpt bij het identificeren van de eigenaar van een website. Dankzij het WHOIS-systeem, kunt u gemakkelijk website-eigenaars vinden en informatie over hun website achterhalen.

Bij Flexahosting bieden we je de mogelijkheid om WHOIS gegevens te zoeken en te bekijken van elke domeinnaam geregistreerd bij ons. U kunt zelfs uw eigen registratiegegevens bekijken. We hebben ook een krachtige WHOIS-kijker waarmee onze klanten toegang hebben tot uitgebreide details over hun domeinen. Zo kun je meteen al je domeinregistratie- en contactgegevens bekijken.

Met onze WHOIS-kijker kun je eenvoudig de informatie over een domeinnaam of website zoeken. Je hoeft alleen maar de domein

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!
Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek de Voordelen van Zen Cart Hosting Vandaag!