Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Gratis SSL certificaat

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Gratis wordpress installatie

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

14 dagen backups

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Paragraaf 1: Wil je succesvol communiceren met je klanten? Probeer Flexahosting, waarmee je het gemak, de functionaliteit, de betrouwbaarheid en de veiligheid krijgt waar je naar op zoek bent. Ons platform biedt je toegang tot geweldige functies zoals: Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server) Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting, Reseller Hosting, Schijfruimte, Bandbreedte, Uptime, SSL-certificaat, Back-ups, cPanel, PHP, MySQL, Apache, Nginx, Firewall, Malware Scan, DDoS-bescherming, 24/7 Klantenservice, Kennisbank, Live Chat om van te profiteren.

Paragraaf 2: Met onze hosting-oplossing bent u verzekerd van goed en uitgebreid webhosting. Onze goedkope webhosting biedt u daarnaast een hoog niveau van functionaliteit zonder het buste budget. Met onze 1 euro optie kunt u de domeinnaam die u wilt kiezen het eerste jaar voor maar met 1 euro.

Paragraaf 3: Ons platform biedt geweldige functionaliteit voor uw website – een 1-klik installer waarmee u met gemak de noodzakelijke software installeert op uw site. Onze domeinnaamregistratie is een snelle, eenvoudige procedure die wordt geleverd met add-ons zoals whoisbescherming om uw persoonlijke gegevens te beschermen. Plus ons platform biedt maximale beveiliging om uw site en gegevens te beschermen tegen dreigingen zoals malware en DDoS-aanvallen.

Paragraaf 4: Als dat nog niet genoeg is, is er natuurlijk Flexahostings klantenservice waar u op elk moment van de dag eenvoudig toegang toe krijgt. Onze bekwame medewerkers staan ​​altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en helpen u om elke stap van de hosting-ervaring te begrijpen. Bovendien hebben we een krachtige kennisbank waar u veel antwoorden kunt vinden op meer algemene vragen.

Paragraaf 5: Andere voordelen van het gebruik van Flexahostings service zijn de backups die 30 dagen bewaren om ervoor te zorgen dat er nooit iets verloren gaat. Beveilig uw website nog meer met onze SSL-certificering die verificatie en informatiecodering biedt. En met behulp van onze webshop-oplossing kunt u uw producten eenvoudig aanbieden aan uw klanten.

Eenvoudig Te Installeren en Gebruiksvriendelijk

Paragraaf 1: Wanneer u een hostingservice gebruikt, wilt u zeker weten dat u iets krijgt dat eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Dankzij Flexahosting bent u verzekerd van een uitstekend account en webhosting met een host van functies om van te profiteren – waaronder 1-klik installer, een webshop-oplossing, en hoogwaardige beveiliging.

Paragraaf 2: Onze hosting-oplossing is speciaal ontworpen om beginners en experts tegemoet te komen. We bieden gemakkelijk te begrijpen tutorials met screenshots en videos die precies vertellen wat u moet doen. Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het makkelijk om de juiste instellingen te selecteren, beveiligingscoördinaten te beheren, en uw bestanden eenvoudig te beheren.

Paragraaf 3: Ons platform is toegewijd aan buitengewone prestaties. Met dedicated hosting-oplossingen kunt u eenvoudig een website maken en leveren wij u de beste bandbreedte en opslagruimte om de prestaties optimaal te houden. U kunt de bandbreedte en opslagruimte gemakkelijk aanpassen naarmate de behoeften van uw website toenemen.

Paragraaf 4: We bieden ook een toonaangevende 99,9% uptime-garantie om te voorkomen dat uw website buiten de lucht is. Het is een extra garantie voor u dat uw website altijd zichtbaar is en bijgewerkt wordt – zelfs bij enorme pieken in bezoekersaantallen.

Paragraaf 5: Kortom, met Flexahosting-webhosting krijgt u het gemak van het installeren en gebruiken aangevuld met een verbluffende uptime-garantie. Bovendien zijn er geen verrassingen, dankzij onze uitstekende klantenservice die u door elke stap van het hostingproces begeleidt.

Geschikt voor alle soorten bedrijven

Paragraaf 1: Of u nu een klein of een groot bedrijf hebt, Flexahosting biedt uitstekende webhosting en domeinnaam-oplossingen. Als u een klein bedrijf hebt, biedt ons platform u toegang tot een breed scala aan functies die uw website verbeterd, van beveiliging tot backup-oplossingen.

Paragraaf 2: Als u een startup bent, heeft Flexahosting alles wat u nodig heeft om een prachtige, high performance website op te zetten. U kunt eenvoudig uw domeinnaam kiezen en voor een kleine vergoeding het 1e jaar, krijgt u toegang tot uw hosting-account. Bovendien hebben we een krachtig verkoop en marketingpakket dat u kunt gebruiken om online aanwezigheid op te bouwen.

Paragraaf 3: Heeft u een groot bedrijf? Geen probleem. Onze dedicated hosting-oplossingen zorgen ervoor dat u de maximale performance krijgt die u nodig heeft, ongeacht hoeveel bezoekers er naar uw site komen. We bieden ook een uitgebreide klantenservice die u kan ondersteunen bij elke fase van het hosting-proces.

Paragraaf 4: Nadat uw website up and running is, kunt u beginnen met het genereren van leads met behulp van SEO, social media en e-mailmarketing. Dankzij geavanceerde webstatistieken wordt het gemakkelijker om uw online performance en marketingcampagnes te beheren. U kunt ook gemakkelijk koppelingen maken met betaaldiensten waarmee betalingen kunnen worden verwerkt.

Paragraaf 5: Met onze hosting-oplossing kunt u de online aanwezigheid van uw bedrijf verbeteren en toegang krijgen tot alle functies die u nodig hebt om succesvol te zijn. Wat is er nog meer te wensen?

Zie de Voordelen van Flexahosting

Paragraaf 1: Er zijn veel voordelen met Flexahosting waaronder een 1 euro instapoptie voor uw domeinnaam, een 1-klik installer voor het installeren van de benodigde software voor uw website, en een back-up oplossing die 30 dagen bewaart. We bieden ook krachtige webstatistieken waarmee u uw website-performance gemakkelijk kunt beheren.

Paragraaf 2: Of het nu om een ​​persoonlijke blog of een bedrijfswebsite gaat, er zijn zoveel gratis en betaalde templates waaruit u kunt kiezen. Met onze krachtige Drag & Drop-editor kunt u een professionele website maken met enkele klikken. Onze HTML-bouwer stelt u ook in staat om honderden toonaangevende ontwerpen te selecteren.

Paragraaf 3: Bovenop dat, kunt u eenvoudig contactformulieren maken met onze formuliereditor, waarmee u feedback en informatie kunt verzamelen van uw bezoekers. U kunt ook automatische berichten versturen met behulp van onze e-mailmarketingmodule.

Paragraaf 4: Bovendien bieden we tal van opties om uw website te optimaliseren, waaronder opties voor zoekmachineoptimalisatie met behulp van geavanceerde SEO-tools. U kunt er ook zeker van zijn dat uw gegevens veilig worden bewaard met onze SSL-certificering en verhoogde beveiliging.

Paragraaf 5: Last but surely not least, voorsprong op de concurrentie met ons ​​high-end marketingpakket dat een samenvattende analyse biedt van uw items, paginas, de zoektermoptimalisering, inzendingen voor zoekmachines, en meer. Met deze tools kunt u ervoor zorgen dat uw website bovenaan de zoekresultaten staat, zodat meer mensen de website kunnen vinden.

Betaal Slechts een Bekwame Prijs

Paragraaf 1: Een van de grootste voordelen van Flexahosting is dat ze een betaalbare en betrouwbare service bieden. We bieden u een aantal gloednieuwe hosting-oplossingen vanuit ons platform of u nu een kleine of grote site heeft, als onze gebruikers krijgen ze dezelfde betrouwbare hosting.

Paragraaf 2: Omdat ons platform de instapoptie van 1 euro heeft, kunt u gemakkelijk uw eerste aankopen doen bij ons. U krijgt ook een geweldig pakket Voordeel dat u meer waar voor uw geld geeft.

Paragraaf 3: En als er iets mis is met uw hosting, bieden we gegarandeerde assurantie. Als onze technische teams niet in staat zijn om een ​​oplossing te vinden, wordt uw geld volledig terugbetaald. Onze technische service komt nooit tekort, zodat u er zeker van kunt zijn dat u het beste krijgt voor uw geld.

Paragraaf 4: Dus als je een betrouwbare manier wilt hebben om je webhosting te doen, dan is Flexahosting de beste keuze. U krijgt de beste service vanuit een team van professionals, en u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens altijd beveiligd en beschermd zijn.

Paragraaf 5: Begin vandaag nog met het verbeteren van uw online aanwezigheid met Flexahostings hosting-oplossingen. Wat denk je ervan? Is dit iets waar je in geïnteresseerd bent?

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren
Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek Nu Hoe OpenNewsletter Hosting Jou Beter Zal Laten Communiceren