Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Gratis SSL certificaat

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Gratis wordpress installatie

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

14 dagen backups

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Met Saurus Hosting kunt u de beste oplossing vinden voor uw website! Investeer vandaag nog in uw eigen professionele en beveiligde webhosting, terwijl u profiteert van lage prijzen en betrouwbare diensten. Als u op zoek bent naar een goede hostingoplossing, dan is het kiezen van Saurus Hosting uw beste optie.

Kies uit een verscheidenheid aan hostingoplossingen voor alle soorten website. Of u nu een kleine blog of een grote webwinkel heeft, Saurus Hosting biedt servers die aan al uw behoeften voldoen. We bieden shared hosting, VPS (Virtual Private Server) hosting, dedicated hosting, cloud hosting en reseller hosting voor een scala aan websites.

Met Saurus Hosting heeft u een aantal kenmerken met betrekking tot webhosting, zoals schijfruimte, bandbreedte, uptime, een SSL-certificaat en back-ups. Daarnaast bieden we u de optie om uw server te beheren met cPanel, een feature waar veel klanten en ontwikkelaars dol op zijn. U krijgt ook toegang tot verschillende tools en technologieën, zoals PHP, MySQL, Apache en Nginx. Uw website is ook goed beveiligd met behulp van een firewall, malware scan en DDoS-bescherming.

Krijg toegang tot betrouwbare klantenondersteuning. Saurus Hosting biedt 24/7 klantenondersteuning via e-mail, telefoon of kennisbank. U kunt ook gebruik maken van de Live Chat-functie om uw vragen snel te laten beantwoorden. Daarnaast profiteert u van het Flexahosting-team dat altijd klaarstaat om u te helpen bij het verbeteren van uw website.

Kies voor webhosting voor slechts 1 euro. Saurus Hosting biedt u professionele webhosting tegen een zeer lage prijs. U kunt uw .nl- en .be-domeinnaam het eerste jaar voor 1 euro registreren. Koop een hostingoplossing met 1 klik-installatie, met een gegarandeerde uptime van 99,99%. U kunt ook back-ups maken met een opslag van maximaal 30 dagen.

Ben je op zoek naar een krachtige hostingoplossing die betaalbaar is? Kies dan voor Saurus Hosting en profiteer van onze lage prijzen en betrouwbare diensten. Neem contact met ons op en vraag vandaag nog naar het product dat u nodig hebt!

Goedkope Webhosting

Profiteer van goedkope webhosting met Saurus Hosting. U hoeft niet meer te betalen voor te dure hostingpakketten, omdat wij u lage prijzen voor betaalbare pakketten aanbieden. Onze goedkope webhosting pakketten zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden de meest uitgebreide hostingfeatures. U krijgt ook een beveiligde en beheerbare server, en profiteert van onze uitstekende klantenondersteuning.

Met Saurus Hosting kunt u een domeinnaam kopen vanaf slechts 1 euro voor het eerste jaar. U kunt ook back-ups maken met maximaal 30 dagen opslag. Kies voor domeinnamen met .nl of .be, afhankelijk van waar uwo website zit. Onze 1 klik-installatie-oplossing helpt u bij het maken van uw website zonder stress. Gebruik onze vergelijkingsservice om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te krijgen voor webhostingpakketten.

Onze hostingdiensten worden ondersteund door een professioneel team. Ons flexahostingteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en problemen te verhelpen. U krijgt toegang tot 24/7 klantenservice, Live Chat en een kennisbank met informatie over verschillende hostingoplossingen. Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve hostingoplossing, kies dan voor Saurus Hosting.

Verkoop de Diensten van Saurus Hosting

Verkoop de diensten van Saurus Hosting via uw website en maak gebruik van onze scherpe prijzen en premiumservices. Saurus Hosting biedt een breed scala aan hostingoplossingen, van shared hosting tot cloud hosting en reseller hosting. U kunt ook uw domeinnaam registreren voor slechts 1 euro het eerste jaar. U kunt meteen profiteren van flexibele en kosteneffectieve hostingoplossingen met behulp van onze 1 klik-installer.

Onze hostingpakketten zijn uitgerust met meerdere functies en typische webhostingkenmerken, zoals schijfruimte, bandbreedte, uptime, een SSL-certificaat, back-ups en veel meer. U krijgt ook toegang tot verschillende tools en technologieën, zoals PHP, MySQL, Apache en Nginx. Uw website is ook goed beveiligd met behulp van een firewall, malware scan en DDoS-bescherming.

Saurus Hosting biedt 24/7 klantenondersteuning via e-mail, telefoon of kennisbank. U kunt ook gebruik maken van de Live Chat-functie om uw vragen snel te laten beantwoorden. Maak gebruik van deze uitgebreide diensten van Saurus Hosting voor al uw hostingbehoeften. Wij staan voor u klaar om al uw vragen en problemen te beantwoorden.

U hoeft niet per se een hostingpakket te kopen om uw website online te laten draaien, maar u kunt ook uw hostingdiensten verkopen aan anderen. Verkoop de diensten van Saurus Hosting via uw website en maak gebruik van onze kosteneffectieve oplossingen voor het hosten van vele soorten websites. Profiteer van onze betrouwbare diensten en producten. Neem contact met ons op en vraag vandaag nog naar het product dat u nodig hebt!

Uw Domein Registreren voor Slechts 1 Euro

Registreer snel en gemakkelijk uw eigen domeinnaam met Saurus Hosting voor slechts 1 euro het eerste jaar. U kunt kiezen uit verschillende domeinnamen, zoals .nl en .be. Bovendien hebben we ook een vergelijkingsservice waarmee u de beste prijs-kwaliteitsverhouding kunt krijgen. Vergelijk Saurus Hosting met andere providers en verzeker uzelf van de beste deal.

Bij Saurus Hosting kun je ook je domeinnaam registeren met 1 klik-installer. Dit is een zeer handige optie om uw website snel en gemakkelijk online te zetten. Onze 1 klik-installer is zeer gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis. U hoeft uw website alleen maar in te stellen en de installatie wordt voor u gedaan.

We hebben ook back-ups met maximaal 30 dagen opslag. Met onze oplossing kunt u back-ups maken van uw website en de gegevens veilig opslaan voor latere verwijzing. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze beveiligingsfuncties, zoals een firewall, malware scan en DDoS-bescherming. Geniet van een veilige en beveiligde webhosting met Saurus Hosting.

Met Saurus Hosting geniet u van een eenvoudig, handig en betaalbaar webhostingservice. Wij bieden verschillende goedkope webhosting oplossingen, waaronder shared hosting, VPS (Virtual Private Server) hosting, dedicated hosting, cloud hosting en reseller hosting. Verhoog uw efficiëntie met onze 1 klik-installer en profiteer van onze lage prijs. Neem vandaag nog contact met ons op en registreer uw domeinnaam voor slechts 1 euro het eerste jaar!

Whois-recherche om Uw Domein te Vinden

Geniet van de gemakken van whois-recherche met Saurus Hosting. Met onze service kunt u gemakkelijk een domeinnaam vinden, controleren of kopen. Dit is een handige tool om uw website te versnellen en om ervoor te zorgen dat uw website-URL uniek is. U kunt bovendien ook gebruik maken van onze vergelijkingsservice om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te krijgen.

Met onze whois-recherche kunt u gemakkelijk en snel uw domeinnaam zoeken, kopen of controleren. U hoeft geen technische kennis te hebben om dit te doen. Het enige wat u hoeft te doen is een zoekterm invoeren en wat informatie invullen. Onze whois-recherche is een handige tool om uw website te versnellen en om ervoor te zorgen dat uw website-URL uniek is.

We hebben ook een 1 klik-installer die verbinding maakt met Saurus Hosting. Deze optie is een enorme tijdwinst om uw website online te zetten. Voer wat informatie in en u kunt meteen beginnen met het beheer van uw website. Kies ook uit verschillende hostingpakketten, waaronder shared hosting, VPS (Virtual Private Server) hosting, dedicated hosting, cloud hosting en reseller hosting.

Met Saurus Hosting kunt u meteen schakelen naar een betrouwbare en betaalbare webhosting. Kies voor onze whois-recherche om uw domeinnaam te vinden en profiteer van onze goedkope webhostingpakketten met lage prijzen en krachtige functies. Neem contact met ons op en vraag vandaag nog naar het product dat u nodig hebt!

Gebruik de Zoekwoorden voor Saurus Hosting

Gebruik technische zoekwoorden voor Saurus Hosting om uw website vindbaar te maken met zoekmachines. Onze zoekwoorden zijn krachtig en helpen uw website op te vallen bij zoekmachines. We hebben woorden zoekwoorden, zoals goedkope webhosting, 1 euro, domeinnaam kopen, 1 klik installer, domeinnaam registreren, hosting website, webhosting vergelijken, cloud hosting, webhosting nederland, webhosting België, back-ups 30 dagen, whois, webshop, .nl domeinnaam, .be domeinnaam.

Met Saurus Hosting kunt u de beste oplossing zoeken voor uw website. Onze zoekwoorden zijn krachtig en helpen uw website vindbaar te maken voor zoekmachines. We hebben goedkope webhostingoplossingen met 1 euro voor het eerste jaar, 1 klik-installatie, .nl en .be domeinnaamregistratie, back-ups 30 dagen, whois-recherche en vele andere voordelen. Maak gebruik van ons zoekwoorden systeem om uw website vindbaar te maken.

Met Saurus Hosting krijgt u toegang tot handige tools, zoals 1 klik-installer, back-ups met 30 dagen opslag, whois-recherche en meer. Abonneer u vandaag nog op onze

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!
Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek Saurus Hosting: Investeer Nu in de Beste Oplossing voor Uw Website!