Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Gratis SSL certificaat

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Gratis wordpress installatie

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

14 dagen backups

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Waarom is Zikula Hosting de Beste Keuze?

Als je een website wil lanceren of je huidige website wil upgraden, dan kan Zikula Hosting je helpen met al je behoeften. Je kunt kiezen uit verschillende type hostingpakketten van betaalbare shared hosting tot aan de krachtigste dedicated hosting. Je krijgt de benodigde schijfruimte, bandbreedte, onbeperkte e-mailadressen en vele andere belangrijke functies om je website te hosten. We bieden een grote verscheidenheid aan effectieve oplossingen voor een betaalbare prijs, en met onze klantgerichte ondersteuning en beveiligingsonderdelen krijg je de kwaliteit die je verdient.

Zikula Hosting biedt een verscheidenheid aan hoogwaardige hostingdiensten met een betrouwbare prestatie en betrouwbare klantondersteuning. Onze hostingpakketten hebben een aantal voordelen die onze concurrenten moeilijk kunnen evenaren. Met Flexahosting krijg je de voordelen van toegang tot de nieuwste technologieën, onbeperkte e-mailfunctionaliteit, de mogelijkheid om meerdere domeinen te hosten, onbeperkte bandbreedte, een krachtig serversysteem en 24/7 klantondersteuning.

Bij Flexahosting krijg je bovendien 30 dagen back-up service voor je website, zodat je je bestanden kunt beschermen tegen verlies. Naast dat bieden we een SSL-certificaat, een firewall en een malware scan aan voor je website, zodat je gegevens veilig en beveiligd tegen hacker aanvallen zijn. Ook bieden we een eenvoudige 1-klik installatie aan waarmee je een professioneel ogende website kunt maken met onze drag-and-drop website-editor. Daarnaast kun je eenvoudig een .nl of .be domeinnaam registreren met Flexahosting, zodat je je website online kunt zetten.

Met onze eenvoudig te gebruiken control panel kun je je server gemakkelijk beheren. Ons 24/7 klantteams staan altijd klaar om je te helpen met elke serverkwestie en kan je vragen over je website. We hebben ook een kennisbank met veel gebruiksvriendelijke handleidingen over hoe je je website kunt bouwen, beheren en verbeteren.

Kortom, Zikula Hosting is de perfecte keuze voor websites van kleine bedrijven en grote bedrijven. We bieden betaalbare hostingpakketten met uitstekende prestaties, onbeperkte bandbreedte en opslagruimte, klantgerichte ondersteuning, en een aantal andere belangrijke functies om je website professioneel te laten lijken. Als je erover denkt om je website te migreren of een nieuwe websit te hosten, denk dan aan Flexahosting.

Shared Hosting bij Zikula Hosting

Shared Hosting van Zikula Hosting is de meest voordelige hostingoptie voor kleine bedrijven. Je krijgt toegang tot een betrouwbare hostingomgeving met onbeperkte e-mail, domeinen, bandbreedte, onbeperkte opslag en 24/7 klantondersteuning. Met shared hosting krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijke control panel met een 1-klik installatieprogramma, waarmee je je website gemakkelijk kunt lanceren.

We bieden ook een grote verscheidenheid aan webontwikkelingstools, zoals CMSs, blogsoftware en content management systemen. Al deze tools zijn op maat gemaakt om je website te helpen performen en te laten groeien op basis van je verkeersbehoeften. Je hebt ook toegang tot een grote verzameling plug-ins die je website krachtiger en makkelijker te beheren maken.

Zikula Hosting biedt ook toegang tot een gratis SSL-certificaat, een firewall en malware scan. Met al deze functies kun je ervoor zorgen dat je website veilig is voor potentiële cyberaanvallen.

Als je op zoek bent naar goedkope hosting, dan is shared hosting de perfecte keuze voor je website. Je krijgt alle benodigde functies tegen een betaalbare prijs, en met onze 24/7 klantondersteuning weet je zeker dat je problemen snel worden opgelost.

VPS (Virtual Private Server) Hosting bij Zikula Hosting

Als je op zoek bent naar extra prestaties voor je website, dan is VPS (Virtual Private Server) Hosting de ideale keuze. Met VPS-hosting krijg je een opslagruimte en de schijfruimte die je nodig hebt om de prestaties van je website te verbeteren. Je krijgt ook onbeperkte e-mail, domeinen, bandbreedte, onbeperkte opslagruimte en 24/7 klantondersteuning.

VPS-hosting geeft je ook de vrijheid om je server te configureren naar je eigen behoeften. Je kunt je RAM, CPU, opslagcapaciteit, enz. Aanpassen aan je hostingbehoeften. Met VPS-hosting kun je ook meerdere websites hosten op dezelfde server, wat handig is als je meerdere websites hebt.

Het VPS-hostingpakket bevat ook een SSL-certificaat, gratis firewalls en malware scans om je website veilig te houden. Met ons krachtige serversysteem kun je meer verkeer aankunnen om je website sneller te laten werken. We bieden ook een 1-klik installatieprogramma waarmee je je website makkelijk kunt lanceren. Voeg een groot aantal webontwikkelingstools toe die je het gemakkelijkst kunt configureren in ons control panel en je bent klaar om met je website aanwezig te zijn.

VPS-hosting is de beste keuze als je op zoek bent naar extra prestaties en de mogelijkheid om meerdere websites te hosten. Met onze 24/7 klantondersteuning weet je zeker dat je problemen snel worden opgelost.

Dedicated Hosting bij Zikula Hosting

Met Dedicated Hosting van Zikula Hosting krijg je toegang tot een krachtige, betrouwbare hostingomgeving met ongeëvenaarde prestaties. Het is de beste hostingoptie voor ervaren webontwikkelaars, webmasters en bedrijven die extra prestaties en flexibiliteit nodig hebben.

Dedicated Hosting duurt een stap verder dan andere hostingopties. Je krijgt toegang tot toonaangevende aconnetties, onbeperkte schijfruimte, bandbreedte en e-mailfunctionaliteit. De dedicated servers bieden bovendien onbeperkte mogelijkheden aan functies die die je niet kunt krijgen met shared of VPS-hosting. Je hebt ook de flexibiliteit om je server te configureren naar je eigen behoeften, waaronder RAM, CPU, opslagcapaciteit, enz.

Met Dedicated Hosting krijg je ook alle benodigde beveiligingsonderdelen om je website te beschermen tegen cyberaanvallen. Je krijgt een firewall, malware scanner en een SSL-certificaat om je website veilig te houden. Bovendien krijg je een 1-klik installatieproces om je website gemakkelijk te lanceren.

Dedicated Hosting is de perfecte keuze voor grote bedrijven en websites met veel verkeer. Het biedt je de krachtige prestaties, flexibiliteit en beveiligingscaracteristieken die je nodig hebt om je website veilig en betrouwbaar gedurende lange tijd te hosten.

Cloud Hosting bij Zikula Hosting

Cloud Hosting van Zikula Hosting is de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar extra prestaties en flexibiliteit. Je krijgt toegang tot ons betrouwbare cloudplatform met onbeperkte schijfruimte, bandbreedte, onbeperkte e-mailfunctionaliteit en 24/7 klantondersteuning.

Met Cloud Hosting krijg je ook toegang tot de meest up-to-date technologieën die gemakkelijk kunnen worden geconfigureerd in ons gebruiksvriendelijke control panel. We bieden ook verschillende webontwikkelingstools aan, waaronder CMSs, blogsoftware en content management systemen.

Ons Cloud Hosting-platform heeft ook veel beveiligings- en back-upfuncties. Je krijgt een SSL-certificaat, een firewall en premium malware scanners om je website te beschermen tegen cyberaanvallen. Daarnaast bieden we 30 dagen back-up service aan om je bestanden te beschermen tegen verlies.

Kortom, Cloud Hosting is de perfecte keuze als je op zoek bent naar extra prestaties en flexibiliteit. Met onze uitstekende prestaties, klantgerichte ondersteuning en beveiligingsfuncties krijg je de kwaliteit die je verdient.

Reseller Hosting bij Zikula Hosting

Als je wil starten met webhosting en geld willen verdienen, dan is Reseller Hosting bij Flexahosting de perfecte keuze. Je krijgt toegang tot ervaren webbeheerfuncties met onbeperkte schijfruimte, bandbreedte, onbeperkte e-mailfunctionaliteit en 24/7 klantondersteuning.

We bieden ook een krachtige control panel met verschillende tools om je website te beheren. Met onze 1-klik installatieprogramma kun je je website eenvoudig lanceren in minder dan vijf minuten. Je krijgt ook toegang tot verschillende webontwikkelingstools zoals CMSs, blogsoftware en content managementt systemen. Met deze tools kun je je website professioneel laten lijken met krachtige tools om je website verder te ontwikkelen.

We bieden ook beveiligingsuitsluitingen, zodat je website veilig is tegen potentiële bedreigingen. Je krijgt ook een SSL-certificaat. firewall en malware Scan voor je website.

Reseller Hosting is een ideale keuze als je wil starten met webhosting en geld wilt verdienen door anderen websites te hosten. Met onze krachtige tools, beveiligingsfuncties en klantgerichte ondersteuning krijg je de kwaliteit die je verdient.

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!
Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Ontdek waarom Zikula Hosting de Beste Keuze is voor Jouw Website!