Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

Gratis SSL certificaat

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

Gratis wordpress installatie

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

14 dagen backups

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

1 klik installer voor WordPress, Joomla, Magento, OpenCart en PrestaShop 24/7 Klantenservice om u te helpen met uw vragen 30 dagen backup Whois privébescherming geen verborgen kosten Veilig en betrouwbaar

Ontdek de Macht van The Hosting Tool Hosting!

Als je op zoek bent naar een betaalbare oplossing van hoge kwaliteit voor het hosten van je website, kies dan voor The Hosting Tool Hosting van Flexahosting. Met een gegarandeerde uptime van 99,9% en een betrouwbare technologie en infrastructuur biedt deze service beveiliging, stabiliteit en betrouwbare service, alles wat je nodig hebt om je website te laten werken zoals het hoort.

Met de goedkope hostingdiensten van The Hosting Tool Hosting kun je je website makkelijk, goedkoop en veilig hosten. Kies bijvoorbeeld voor webhosting voor slechts 1 euro per maand. Of koop een domeinnaam .nl of .be en krijg het eerste jaar gratis. Met de 1-klik installer kun je je favoriete CMS zoals WordPress, Joomla, Magento, OpenCart en PrestaShop in een oogwenk opzetten.

Bij The Hosting Tool Hosting krijg je 24/7 klantenservice in het Nederlands en Engels. Al je vragen kun je in één keer stellen aan de geschoolde klantenservice die je op weg helpt. Of je kunt gebruikmaken van de uitgebreide kennisbank met artikelen en handleidingen. Als je liever live contact met iemand spreekt, dan kun je ook gebruikmaken van de chatbot die je antwoorden voorziet op je vragen.

Je hoeft je bij The Hosting Tool Hosting nooit zorgen te maken over back-ups omdat je altijd de bestanden kunt herstellen met het ingebouwde back-up systeem. En met de whois privé-bescherming ben je verzekerd van privacy. Alle diensten zijn gebruiksvriendelijk. Er zijn geen verborgen kosten die je in de papieren schoot geworpen krijgt.

Kortom, The Hosting Tool Hosting biedt je de flexibiliteit, toegang en veiligheid die je zoekt om je website te hosten. De service is betrouwbaar, veilig en betrouwbaar. Kies vandaag nog voor The Hosting Tool Hosting en profiteer ervan!

VPS Hosting – een stap vooruit in de wereld van Websites.

VPS Hosting is een krachtig alternatief voor standaard webhosting waarmee je je website kunt hosten met meer flexibiliteit. Met VPS hosting heb je de volledige controle over je serveromgeving, waardoor je opties hebt om resources bij te schalen of te verminderen. U krijgt uw eigen IP-adres, wat betekent dat er geen unieke beperkingen zijn voor de websites die u beheert.

VPS hosting maakt het ook gemakkelijk om toepassingen te installeren en te implementeren, waardoor uw website veel sneller laadt dan bij gewone webhosting. Bovendien heeft VPS hosting geavanceerde tools zoals extra beveiligingsniveaus, firewall-bescherming, versleutelde communicatie en meervoudig platformondersteuning, waardoor u veel meer proactief kunt zijn met het beheer van uw website.

Met The Hosting Tool kunt u profiteren van stabiele, goed onderhouden VPS-hosting. U krijgt een aantal geweldige functies, waaronder Schijfruimte, Bandbreedte, Uptime, SSL-certificaat, Back-ups, cPanel, PHP, MySQL, Apache, Nginx, Firewall, Malware Scan, DDoS-beveiliging en 24/7 klantenondersteuning. Krijg precies wat u nodig heeft om uw website te hosten met alle vereiste functionaliteiten. Probeer vandaag nog The Hosting Tool VPS Hosting en maak uw website zo krachtig als het helemaal moet zijn.

Shared Hosting – een Budgetoplossing voor uw Website

Shared Hosting is een geweldige manier om geld te besparen bij het hosten van uw website. Het biedt je meer mogelijkheden om je website effectief te hosten en je resources beter te beheren. Met Shared Hosting delen verschillende gebruikers dezelfde server, waardoor het een goedkoper alternatief is voor VPS hosting.

Met The Hosting Tool Shared Hosting krijg je meer ruimte, bandbreedte en betrouwbare service. Krijg ook een gratis SSL-certificaat voor je website, beheer je hosting met de veelzijdige cPanel en geniet van betere prestaties met extra beveiligingslagen. Er zijn ook een aantal gespecialiseerde applicaties, waaronder e-commerce en open source-oplossingen die u kunt installeren en gebruiken.

Het is eenvoudig om te upgraden naar een Shared Hosting-pakket met The Hosting Tool. Je krijgt een respectabel aantal beheertools en opties, waaronder toegang tot basisprogrammas, tools voor databasebeheer, opties voor DNS-registratie, e-maildiensten en beveiligingsapplicaties. Probeer het om te profiteren van betrouwbare service en meer ruimte aan een betaalbare prijs.

Dedicated Hosting – de ultieme Hostingervaring

Dedicated Hosting is een ideale oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing om hun website te hosten. Met een toegewijde server krijg je volledige controle over je eigen hardware, wat betekent dat je alle recources hebt die je nodig hebt voor je hoge verkeers- en prestatievereisten. The Hosting Tool biedt je een aantal geweldige Dedicated Hosting-opties, waaronder Schijfruimte, Bandbreedte, Uptime, SSL-certificaat, Backup, cPanel, PHP, MySQL, Apache, Nginx, Firewall, Malware Scan, DDoS-bescherming en 24/7 klantenondersteuning.

Dedicated Hosting biedt u een flexibele en op maat gemaakte achterkant waarmee u ingewikkelde applicaties sneller kunt laden, de prestaties van uw website kunt verbeteren en betere beheertools voor uw website kunt gebruiken. Met The Hosting Tool kun je een dedicated server krijgen met de technologie van de laatste generatie die je nodig hebt om je business echt te laten oppakken. Probeer het om te profiteren van betrouwbare kracht en stabiliteit.

Cloud Hosting – Cloud-serveroplossingen voor elk Publiek

Cloud Hosting is een geweldige manier om je website te hosten met meer flexibiliteit en toegang. Met Cloud Hosting kan iedereen van kleine ondernemers tot grote bedrijven gebruik maken van betrouwbare en veilige cloud-serveroplossingen met betere beveiligingslagen en betere prestaties voor hun websites.

The Hosting Tool Cloud Hosting biedt u een aantal state-of-the-art functies waarmee u gemakkelijk meerdere websites of webapplicaties kunt laten draaien. Krijg toegang tot schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, back-ups, cPanel, PHP, MySQL, Apache, Nginx, Firewall-bescherming, Malware Scan, DDoS-beveiliging en 24/7 klantenondersteuning. Met The Hosting Tool kun je gebruikmaken van een veelzijdige, beveiligde cloudomgeving en je website laten draaien met minimale inspanning.

Probeer vandaag nog Cloud Hosting en maak van uw website een steungroep van recources. Ontvang meer flexibiliteit en toegang door een Cloud Hosting-pakket te kiezen dat helemaal bij u past in termen van beheer, resources en beveiligingslagen. Kies voor The Hosting Tool Cloud Hosting voor consistentie, stabiliteit en betrouwbare service.

Reseller Hosting – Kies voor winstgevende mogelijkheden

Reseller Hosting is een vorm van Webhosting waarmee kleine bedrijfseigenaren verschillende webdiensten kunnen verkopen aan hun klanten. Met Reseller Hosting kun je je eigen hostingbedrijfje opzetten met alle tools en opties die je nodig hebt om je klanten de service te bieden die je nodig hebt.

Met The Hosting Tool Reseller Hosting krijg je toegang tot Schijfruimte, Bandbreedte, Uptime, SSL-certificaat, Back-ups, cPanel, PHP, MySQL, Apache, Nginx, Firewall, Malware Scan, DDoS-bescherming en 24/7 klantenondersteuning. U kunt er ook voor kiezen om van een gedeelde reseller-omgeving gebruik te maken, waardoor u meer ruimte, toegang en flexibiliteit krijgt bij het verhuren van hostingdiensten aan uw klanten.

Kortom, Reseller Hosting biedt een kosteneffectieve oplossing voor mensen die flexibiliteit en controle willen bij het hosten van hun websites. Probeer The Hosting Tool Reseller Hosting en geniet van de winstgevende mogelijkheden en betrouwbare service. Kies vandaag nog voor The Hosting Tool Reseller Hosting en begin met verkopen.

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!
OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

OntdekThePowerVanTheHostingTool Hosting!