Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Gratis SSL certificaat

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Gratis wordpress installatie

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

14 dagen backups

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Proef Unmark Hosting Perfecte Hosting voor Uw Website! Ben jij op zoek naar kwalitatief goede web hosting met professionele eigenschappen? Flexahosting biedt een betrouwbare hostingoplossing die voldoet aan uw wensen. Wij bieden u een perfect platform waarop u uw website kunt bouwen, beheren en verbeteren. Met onze hosting kunnen om te beginnen verschillende soorten websites bestaan: een blog, webshop of tenzij een bedrijfspagina. Proef Unmark Hosting en verzekert jezelf van een goede en betrouwbare oplossing voor uw website.

De verschillende soorten van hosting die Flexahosting biedt zijn: shared hosting, virtual private server (VPS) hosting, dedicated hosting, cloud hosting en reseller hosting. Elk soort hosting heeft verschillende eigenschappen die passen bij uw behoeften. Bijvoorbeeld schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, back-ups en technologieën zoals PHP, MySQL, Apache en Nginx. Om ervoor te zorgen dat uw website veilig is, bieden we firewall beveiliging, malware scans en DDoS-bescherming.

Met Unmark Hosting heb je de mogelijkheid om uw web hosted domein extensies zoals .nl of .be aan te schaffen voor een mooie prijs. Er wordt ook gezorgd voor een 1-klik installer. Hiermee krijgt u eenvoudig toegang tot content management systemen, zoals Joomla en WordPress. Wanneer u uw domeinnaam heeft geregistreerd, kunt u gebruik maken van onze 24/7 uur klantenservice met live chat support en een uitgebreide kennisbank. Dankzij een uitgebreide terugkomende back-up heb je 30 dagen de mogelijkheid om je website terug te halen als iets misgaat.

Als u op zoek bent naar goedkope web hosting met overweldigende functies, biedt Unmark Hosting unieke pakketten tegen een laag tarief. U kunt kiezen uit diverse hosting-pakketten die al vanaf ,1 per maand. Bovendien kan u uw .nl of .be domein registreren voor slechts ,1 per jaar. Onze goedkoopste hosting is ideaal voor beginnende ontwerpers en professionals. Versterk uw online aanwezigheid met professionals hosting en profiteer van de beste hostingoplossing die is aangepast voor iedereen.

U hebt alle tools die u nodig heeft om uw website aan te maken bij Unmark Hosting. U krijgt alle nodige informatie over uw domein en de mogelijkheid om deze te verbergen met de bijbehorende Whois bescherming. Tevens bieden wij u stapsgewijze instructies om uw website te voltooien en online te zetten. U kunt kiezen uit tal van gratis website themes en selecteert uw eigen handige plug-ins.

Cloud Hosting

Met Unmark Hosting Cloud hosting kunt u snel en eenvoudig uw websites beheren. Onze cloud hosting heeft vele innovatieve kenmerken voor een betere prestatie, schaalbaarheid en minimale onderhoudsnormen. Onze cloud hosting biedt oplossingen die al specifiek zijn gericht op groeiende bedrijven. Bijvoorbeeld meer beveiliging, meer opslagruimte, CPU-kernen, meer RAM, betere prestaties en constante observatie.

Beheer uw cloud resources met behulp van de beheerscherm van Unmark Hosting. U kunt uw server configureren om uw vereisten aan te passen. U kunt toegang krijgen tot alle serverconfiguraties en de kerninstellingen aanpassen naar uw eigen voorkeuren. Verder kunt u controleren of alle services zijn uitgevoerd zoals gepland via de serverbeheeromgeving. U kunt het KVM-netwerkindieningsproces starten en vervolgens eenvoudig overstappen naar andere servers.

Het speciale aan onze cloud hosting is dat u meerdere websites kunt bedienen met één enkel Cloud Hosting-account. Gebruik het om alle services en websites die u online heeft tegelijk te hosten. U krijgt bij ons de laatste technologieën, zoals PHP, MySQL, Apache en Nginx. Ons cloud team zou u kunnen helpen met de configuratie, optimalisatie en problemen met uw websites. Kortom, met onze cloud hosting oplossingen bent u verzekerd van een perfecte hostingervaring.

Reseller Hosting

Als u op zoek bent naar een betrouwbare oplossing om websites te hosten voor veel klanten, biedt Unmark Hosting het beste in Reseller Hosting. Het biedt resellers de mogelijkheid om hun eigen hosting-oplossingen aan te bieden aan hun klanten. U kunt verschillende pakketten aanbieden tegen verschillende prijspunten. U kunt ervoor kiezen om de upgrade of downgrade te automatiseren op basis van een van de vele prijsmogelijkheden die uw klanten hebben.

Met onze Reseller Hosting-pakketten krijgt u hetzelfde als onze shared hosting-oplossingen. Om een reseller hosting account te openen, hebt u een exploitatiebinding nodig. U moet ervoor zorgen dat uw reseller hosting-pakket leidt tot een voordelig voorstel. Neem de kosten die een klant moet betalen voor de eerste keer, het aantal bandwidthschijven, het aantal dataverkeer, het aantal domeinnamen en het aantal subdomeinnamen per pakket in aanmerking. Verder moet u rekening houden met de extra functies die uw klanten nodig hebben, zoals e-mail, beveiligingsopties en het aantal databases per pakket.

Onze Reseller Hosting is geoptimaliseerd om prestaties te leveren. Bovendien bieden we monitoren, automatisering en beheertools aan resellers om hun hostingoplossingen te verbeteren. Als reseller heeft u de mogelijkheid om uw klanten een perfect product te leveren. Dankzij onze klantenservice en kennisbank kunt uw reseller hosting-oplossingen goed beheren en bijwerken om uw klanten optimaal van dienst te zijn.

VPS Hosting

Unmark Hosting biedt ook VPS Hosting-oplossingen voor mensen die op zoek zijn naar een betere hostingervaring. VPS (Virtual Private Server) Hosting is een hostingdienst die flexibiliteit en betrouwbaarheid biedt voor websites met verschillende omvang. Neem uw website naar een nieuw niveau met onze VPS Hosting-oplossingen. Ons VPS-systeem is ontworpen om uw websites betrouwbaar en taakgericht uit te voeren.

Met onze VPS Hosting-oplossingen hebt u volle controle over uw omgeving. U kunt kiezen uit meerdere schijfruimtes, geheugenvolumes, IP-adressen en domeinnamen. Beheer uw website draaiende met onze beste VPS-oplossing. Met als een persoonlijk virtueel privénetwerk, hebt u de mogelijkheid om multi-site hosting bereikbaar te maken met slechts één VPS-server. U kunt ook zelf configureren hoeveel RAM-resource nodes u kunt gebruiken tijdens het werk.

Met onze beheeromgeving kunt u ervoor kiezen om de schijfruimte, CPU-kernen en schijfruimte aan te passen aan uw behoeften. U kunt ook ACPI uitschakelen, Ping Allow of Automount instellen. U kunt ook uw netwerkinstellingen, firewall regels, DNS beheer en SSL-certificaten configureren via de beheeromgeving. U kunt uw scripts en software bijwerken en automatiseren om uw VPS up-to-date te houden.

Als u wilt overstappen naar VPS Hosting en op zoek bent naar een betrouwbare oplossing, biedt Flexahosting betrouwbare, veilige en stabiele VPS-oplossingen. Onze maandelijkse pakketten zijn volledig aanpasbaar. Neem contact met ons op en vind het pakket dat het meest geschikt is voor uw vereisten. Vergeet niet onze 24/7 klantenservice en kennisbank.

Dedicated Hosting

Unmark Hosting biedt ook Dedicated Hosting-oplossingen voor gebruikers die de best mogelijke ervaring met hun websites willen krijgen. Met onze Dedicated Hosting-oplossingen heeft u de beste webserver om uw websites te hosten. U krijgt toegang tot een combinatie van het beste van hardware-eigenschappen, software-technologieën en serverarchitectuur.

Met onze Dedicated Hosting-oplossingen heeft u de mogelijkheid om uw server volledig af te stemmen op uw persoonlijke vereisten. U kunt kiezen uit ons beste aanbod aan dedicated serveropties, waaronder RAM, CPU-kernen en SSD-schijven. U kunt apparaten toevoegen of verwijderen aan uw server op basis van uw hostingvereisten. Om toegang te krijgen tot de hardware, hebt u toegang tot het KVM-netwerkinstellingenscherm.

Met onze Dedicated Hosting-oplossingen heeft u de meest betrouwbare en veilige hostingervaring. U krijgt een geïsoleerd omgeving om uw websites op te hosten. Onze hardwarebeveiliging maakt gebruik van verschillende lagen om de hardware databeveiliging en de servers te beschermen. Verder bieden we 24/7 klantenservice en een kennisbank om u te helpen bij het geval van technische problemen. Als u een Dedicated Hosting-account wilt openen, neem dan contact met ons op en vind de beste oplossing voor uw vereisten.

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!
Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Probeer Unmark Hosting – Perfecte Hosting voor Uw Website!