Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Gratis SSL certificaat

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Gratis wordpress installatie

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

14 dagen backups

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Kracht van RockMongo Hosting

Begin met het verkennen van de kracht van RockMongo Hosting. Of je nu een kleine startende website of een grote onderneming hebt, RockMongo Hosting biedt een uitgebreid platform voor elke professionele webmaster. Met webhostingservices die aan uw individuele behoeften voldoen, kunt u op RockMongo Hosting vertrouwen. RoemRockMongo Hosting voor een toegewijde all-in-one oplossing die naadloos integreerbaar is met uw bedrijf of website.

Bespaar geld met onze Goedkope webhosting voor slechts 1 euro per maand. U geniet van onbeperkte schijfruimte, onbeperkte bandbreedte en sterk SSL-certificaat voor uw domeinnaam. Registreer uw domeinnaam en begin meteen met een setup met slechts één klik. Vergelijk ons met andere dienstverleners en merk meteen het verschil op. Begin meteen met het bouwen van uw website met behulp van een van onze 1-kliks installers – perfecte oplossing voor zowel beginners als professionals.

Onze webhostingservicetechnologieën omvatten populaire platformen als PHP, MySQL, Apache en Nginx, waarmee u zeker weet dat uw website veilig is. Wij bieden ook een uitgebreide technische ondersteuning, firewalls, malware-scans, DDoS-bescherming en 24/7 klantenservice. Daarbovenop streamen we backups naar 30 dagen om uw website te beschermen tegen beveiligingsproblemen die u mogelijk treft.

RockMongo Hosting biedt u tal van functies voor een laagste prijs. Goedkope webhosting, domeinnaamregistratie, 1-klik software-installer, webshop, Whois en meer. Daarnaast bieden wij ook twee opties voor domeinnaamregistratie – .nl en .be tegen een prijs van slechts 1 euro per jaar.

Laat uw website schitteren en werk met RockMongo Hosting. Of u nu een speler, fotograaf, bloger, telemarketeer of bedrijf bent, RockMongo Hosting heeft alles wat u nodig heeft om uw website online te brengen. Kies elk type webhosting – Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server) Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting, Reseller Hosting. Krijg de schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaat en back-ups die u nodig hebt om uw website beter te laten lopen dan ooit tevoren.

Verschillende soorten webhosting

RockMongo Hosting biedt verschillende soorten webhosting, waaronder Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server) Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting, Reseller Hosting. Met Shared Hosting heeft u toegang tot uw eigen virtuele hostingomgeving met tal van informatietechnologie-middelen en gedeelde fysieke servermiddelen die ermee gekoppeld zijn. Met VPS (Virtual Private Server) Hosting heeft u meer controle over de serveromgeving waarop uw website wordt uitgevoerd, waardoor u een beter presterende website kunt creëren.

Dedicated Hosting verschaft een hostingomgeving op een volledig gereserveerde fysieke server, waardoor u de meest veeleisende apps kunt uitvoeren. Cloud Hosting biedt een on-demand IT-infrastructuur, waarbij de IT-omgeving wordt geleverd in kleinere clusters die onderling kunnen worden gecombineerd voor meer kracht. En met Reseller Hosting kunt u uw eigen website- en hostingbedrijf creëren met talloze beheerfuncties, zoals installatie, migratie, overdracht, beheer, back-ups en meer.

Kies vandaag nog voor RockMongo Hosting voor al uw webhostingbehoeften. Ongeacht uw budget, technische vaardigheden of zakelijke doelen, u kunt kiezen uit verschillende webhostingservices die aan uw budget en vereisten voldoen. Wij bieden u de beste diensten tegen een scherpe prijs.

Kenmerken van webhosting

RockMongo Hosting biedt een reeks krachtige kenmerken om uw webhostingservice zo goed mogelijk te maken. Kies uw opslaglots, onbeperkte bandbreedte, uptime, SSL-certificaat, back-ups en beveiligingskenmerken zoals firewalls, malware-scans en DDoS-bescherming.

Geniet ook van een krachtige Control Panel-interface die u vanaf elke locatie vanuit de cloud kunt beheren. Beheer veelvoorkomende taken via de simplistische interface van RockMongo Hosting, zoals verificatie, configuratie, monitoring, database-beheer, statistieken en meer. Onze Control Panel biedt een snelle, eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken oplossing die uw webhostingwerkzaamheden op zoekt.

Krijg toegang tot onze 24/7 klantenservice als u op zoek bent naar experienced web hosting-ondersteuning. Onze experts staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Bovendien bieden wij een uitgebreide kennisbank met posts, tutorials en artikelen als u geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw online kennis. U kunt ook onze Live Chat-service gebruiken om contact op te nemen met deskundigen met vragen over webhosting.

Profiteer van onze webhostingservices

Verbeter uw webhostingservices met RockMongo Hosting. Geniet van alle functies, zoals Goedkope webhosting, 1-klik installatie, domeinnaam registratie, hosting website, webhosting vergelijken, cloud hosting, webhosting Nederland, webhosting België, backups voor 30 dagen, Whois, webshop, .nl domeinnaam en .be domeinnaam.

Waar wacht je op? Maak gebruik van onze diensten, krijg de beste prestaties voor prijs en maak je website duurzaam. Vergeet niet dat met RockMongo Hosting uw website altijd up-to-date, veilig en beveiligd blijft. Profiteren van ons Grootste datacenter, dat voor verbeterde prestaties en stabiliteit zorgt. Upgrade naar onze businesspakketten voor meer configuratiemogelijkheden en meer voordelen.

Test nu de kracht van RockMongo Hosting en zie waar onze diensten u naartoe kunnen brengen. We staan klaar om je te helpen met elke webhostingservice die je nodig hebt. Neem contact met ons op vandaag nog om af te spreken.

Uitgebreid scala aan webhostingservices

RockMongo Hosting biedt geteste webhostingservices zodat u onbezorgd verder kunt werken. Upgrade naar webhostingservices die klaar zijn voor business met verschillende technische configuraties, SSD-raid en datacenterkantoren in vele landen. Krijg altijd veilige, snelle en betrouwbare hosting om uw website goed te laten lopen.

RockMongo Hosting staat bekend om beschikbaarheid en service in elke situatie. We staan altijd klaar om u te helpen met elke webhostingservice die u nodig hebt. Neem contact met ons op vandaag nog om onze webhostingservices te verkennen en te ervaren.

Geniet van een energie-efficiënt datacenter dat wordt geleverd met de modernste technologie om ervoor te zorgen dat uw website bereikbaar en bereikbaar is. Versterk de prestaties van uw website met prestatieoptimalisatie, caching, herkennen van bruggenzomen en meer. Geniet van de samenwerking met de marktleiders en bouw uw onlineimago vanuit daar.

Met RockMongo Hosting krijgt u toegang tot professionele functies zoals websitebeheer, beveiligingsfuncties, technische ondersteuning, back-upmogelijkheden en meer. Met onze gerobotiseerde en krachtige webhostingservices bent u altijd voorbereid op elke situatie. Test nu de kracht van RockMongo Hosting en ontdek de mogelijkheden.

De oplossing voor kwaliteit webhosting

Met RockMongo Hosting krijgt u toegang tot een oplossing voor kwaliteitswebhosting waarmee u uw doelen voor zowel klein als groot bedrijf kunt bereiken. Of je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, onze webhostingservices zijn ontworpen om klanten alle functionaliteit te bieden die ze nodig hebben om hun onlineaanwezigheid op te bouwen.

Onze webhostingservices zijn ontworpen om uw webtoepassingen te gebruiken om een betere performance te bereiken. Door gebruik te maken van onze beschikbare webhostingconfiguratie, kunt u uw webtoepassingen efficiënt en effectief draaien. Onze web hosting oplossingen bieden altijd de beste hostingmogelijkheden met de voordelen van een robuust datacenterplatform.

Geniet van een eenvoudige en effectieve webhostingservice met RockMongo Hosting. We staan klaar om u te helpen met elke webhostingservice die u nodig hebt, waaronder configuratie, herstel, migratie, beheer, back-ups en meer. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze webhostingservices.

Maak het verschil met RockMongo Hosting

Maak een verschil in de manier waarop u uw webhostingservices verzorgt met RockMongo Hosting. Onze webhostingservices zijn ontworpen om uw website op de best mogelijke manier te houden. Profiteer van een snelle, schaalbare oplossing met 99,9% uptime waarop u kunt vertrouwen. We helpen u om het maximale uit uw webhostingservices te halen.

We zijn de beste oplossing voor al uw hostingbehoeften. Onze experts staan klaar om u te helpen bij elke stap van uw webhostingservice. Stel ons al uw vragen over webhosting en profiteer van onze volledig beheerde services. U kunt er zeker van zijn dat er altijd iemand klaarstaat om u te helpen bij eventuele vragen.

Ontdek wat RockMongo Hosting u kan bieden en test onze kracht. Laat ons vandaag weten welke behoeften u heeft en waarom onze diensten het beste bij uw bedrijf passen. Neem contact met ons op en overtuig uzelf van de mogelijkheden en voordelen van de webhostingservices van Flexahosting.

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!
Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Test nu de Kracht van RockMongo Hosting!