Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Van shared hosting naar dedicated hosting

Van shared hosting naar dedicated hosting

Gratis SSL certificaat

Van shared hosting naar dedicated hosting

Gratis wordpress installatie

Van shared hosting naar dedicated hosting

14 dagen backups

Van shared hosting naar dedicated hosting

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →Van shared hosting naar dedicated hosting

Wil je je bedrijf van shared hosting naar dedicated hosting upgraden, maar twijfel je aan de kwaliteit van Flexahosting en de voor en nadelen ervan? Onze organisatie heeft lange ervaring met shared hosting en dedicated hosting. We zijn een betrouwbare partner voor jouw bedrijf. Je bent van harte welkom om te kopen bij Flexahosting.

Onze shared hosting is uniek omdat wij niet alleen de beste prijs kwaliteit verhouding hebben, maar ook toonaangevende service aanbieden. We hebben technische kennis, ondersteuning en een privacybeleid waar je van op aan kunt. Bovendien levert Flexahosting de beste, betaalbare oplossing voor hosting.

Neem eens een kijkje bij onze hosting tarieven. Je kunt ervan verzekerd zijn dat je krijgt wat je betaalt. We hebben hosting vanaf 1 euro per maand, wat een unieke aanbieding is. Al onze klanten kunnen hun website, domeinnaam, email en te hosting bij ons registeren en kopen.

Wanneer je tevreden bent met shared hosting, maar meer wil doen dan alleen een website hosten, dan hebben we ook dedicated hosting. Onze dedicated hosting is een goede keuze voor complexe websites, toepassingen, SSL encryptie en WordPress hosting met onze technische kennis en superieure ondersteuning.

We voelen ons echt betrokken bij jouw bedrijf en helpen je graag bij het upgraden van shared hosting naar dedicated hosting. Flexahosting is daarom de beste partner voor jou. Heb je vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je met alle plezier.

Verschillen tussen shared en dedicated hosting

Gedeelde hosting is goedkoop en vereist geen IT kennis. Dit maakt het een goedkoper alternatief voor beginners. Maar dedicated hosting heeft krachtige servers, meer veelzijdige configuratie en hardware resources, maar kost meer. Een dedicated server levert je betere prestaties, beveiliging en privacy en het maakt je website populairder omdat je het hele serverpakket hebt.

Shared hosting wordt geleverd door een hostingprovider en het houdt in dat je deelt met andere websites. Wat inhoudt dat je website en andere websites delen in schaarse resources. Je hebt in shared hosting weinig controle over de resources. Als de website van een ander op hetzelfde platform slow wordt, kan het je ook hinderen. Bij dedicated hosting heb je al die recources alleen voor jezelf, wat makkelijk betekend dat je website sneller zal zijn.

Dedicated hosting heeft speciale processoren en harde schijven voor jouw website om betere prestaties te leveren en je mist geen kansen vanwege een trage website. Bovendien zijn je gegevens veiliger en blijft je website zo weinig mogelijk offline. De servers van shared hosting zijn vaak niet helemaal veilig omdat hier meerdere klanten op gehost worden, wat invloed heeft op je website prestaties en je website mogelijk kwetsbaar maakt voor cyberaanvallen of malware.

Dedicated hosting heeft ook een betere uptime percentage. Het betekent dat je website meer online zal zijn. Shared hosting heeft een lagere uptime en kan downtime veroorzaken, wat kan leiden tot verlies van klanten. Met dedicated hosting wordt jouw website niet onderbroken en je ontvangt de beste uptime, en je website is bijna altijd online.

Voordelen van dedicated hosting

Dedicated hosting heeft vele voordelen en biedt veel voordelen boven shared hosting. Je kunt een hele server krijgen voor jouw website met geavanceerde configuratie. De server is voortdurend gesynchroniseerd met de cloud, waardoor het uptime percentage hoger is. Verder biedt dedicated hosting betere prestaties, volledige veiligheid en een verbeterde beveiliging.

Geavanceerde gebruikers van websites kunnen genieten van krachtige toepassingsprogramma’s en voelen die vrijheid om hun websites aan te passen. Daarnaast heb je met dedicated hosting volledige controle over je server, zodat je je eigen backup oplossingen, scripts en software kunt installeren.

Aangezien je de eigenaar van je eigen server bent, heb je geen last van andere websites of van verwante problemen. Er is meer ruimte om je websites te verbeteren en ervoor te zorgen dat je gebruikers goed bediend worden. Bovendien biedt dedicated hosting cloud services, dus je zult merken dat je website geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten.

Door dedicated hosting te kiezen krijg je de beste prestaties, veiligheid en beveiliging. Het biedt ook betere ondersteuning, waardoor je niet meer de technici van je hostingprovider hoeft te bellen. In feite is dedicated hosting een aantrekkelijk alternatief voor bedrijven die de voorkeur geven aan snelle prestaties, betrouwbaarheid en privacy.

Extra dedicated hosting opties

Shared hosting is in veel gevallen de meest betaalbare optie voor veel websites, maar als je meer flexibiliteit nodig hebt voor je bedrijf, dan moet je misschien overstappen naar dedicated hosting. Dedicated hosting biedt extra opties, zoals geavanceerde scalability en workloads.

Bij dedicated hosting heb je betere prestaties omdat je server wordt aangepast aan je bedrijfsbehoeften. Ook heb je meer vrijheid om betere bron en applicatie resources toe te voegen. Daarom krijg je volledige controle over je toepassingen en beveiligingssoftware.

Er gaat veel meer tijd zitten in dedicated hosting omdat je van tevoren de hardware instelt die jij nodig hebt. Verder heb je direct toegang tot je hardware, zodat je je server bij elk gewenst moment kunt aanpassen, inclusief de hardware, netwerkconfiguratie en geheugen. Vervolgens krijgt de dedicated server direct op maat gemaakte veiligheid en watch preventive security monitoring.

Sommige gedeelde hosting diensten bieden ook dedicated hosting in packages, maar de services die je krijgt, zullen niet voldoen aan je bedrijfsbehoeften. Daarom is het een goed idee om zelf te upgraden naar dedicated hosting en de best mogelijke hostingoplossing voor je bedrijf te kiezen.

Klantenondersteuning en filters

Met dedicated hosting krijg je meer controle over de bescherming en beveiliging van je website. Je kunt ervoor zorgen dat je website uptodate is met de beste SSL encryptie en je website veel beter wordt beschermd tegen cyberaanvallen. Bovendien heb je meer opties voor back up en herstel, hardwareservices en intelligente firewall om je website te beschermen.

Dedicated hosting biedt ook betere klantenondersteuning en je kunt meer informatie opvragen met filters en geavanceerde monitoring. jij bent er verzekerd van dat je serviceproblemen op tijd kunt oplossen, waardoor je je bedrijf kunt schaalbaar maken. Voor gevorderde gebruikers biedt dedicated hosting dezelfde soort flexibiliteit en ‘gedegen’ hostingoplossingen.

Omdat je de dedicated server helemaal alleen bezit, kun je profiteren van beter bandwidth management, loads balancing, load balancing tests en andere hardwareoptimalisaties. Het biedt ook betere prestaties van je website, waardoor je website vlotter draait, zelfs bij perioden met hoge verkeer.

Gedeelde hosting biedt minder controle over je website maar dedicated hosting biedt meer flexibiliteit en betere ondersteuning. Je krijgt universele controle en kunt je website upgraden, waardoor je website sterker wordt en je dezelfde technische kennis kunt gebruiken als waar je meer aan verdient.

Hoe te kiezen tussen shared en dedicated hosting?

Shared hosting is de meest voorkomende optie onder websitebezitters, omdat het niet alleen meer flexibiliteit biedt, maar ook goedkoper is. Kies je voor shared hosting, dan is het essentieel om een hostingprovider te kiezen die je meer geoptimaliseerde prestaties., betere firewall beveiligingen en meer omvattende back up en hersteloplossingen kan bieden.

Maar als je als bedrijfsleider veel servers beheert, is dedicated hosting de beste optie. Er zijn vele voordelen aan dedicated hosting, zoals verbeterde veiligheid, betere prestaties en volledige controle over je server. Gevorderde gebruikers kunnen hun websites veel sneller maken en kiezen voor dedicated hosting om hun bedrijf schaalbaar te maken.

Hoewel shared hosting het goedkoopste alternatief is voor kleine websites, verdienen bedrijven met grote websites een dedicated hostingplan. Het is dus een kwestie van kosten en voordelen afwegen. Je moet er rekening mee houden wat het beste voor je bedrijf is, welke hostingprovider je wilt gebruiken en wat het beste in je budget past.

Van shared hosting naar dedicated hosting
Van shared hosting naar dedicated hosting

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Van shared hosting naar dedicated hosting

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Van shared hosting naar dedicated hosting

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Van shared hosting naar dedicated hosting

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Van shared hosting naar dedicated hosting

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Van shared hosting naar dedicated hosting