Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Gratis SSL certificaat

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Gratis wordpress installatie

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

14 dagen backups

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Sta je op het punt je bedrijf te starten met een goedkope, veilige en betrouwbare hostingdienst? Wil je je bedrijf uitbreiden door je bereik te vergroten met professionele hostingdiensten? Bij Flexahosting is dat precies wat je nodig hebt. Onze hostingdiensten en domeinnaamregistraties bieden een goed, betaalbaar en betrouwbaar platform voor je bedrijf om te groeien. Uitgebreide klantondersteuning en een 100% uptime garantie, zorgen ervoor dat je altijd op je beste zal presteren.

Onze hostingdiensten zullen je helpen om de beste functionaliteit en service te krijgen die er maar mogelijk is. Deze hostingoplossingen bieden veel voordelen, zoals;(1) webhosting voor verschillende soorten websites, (2) domeinregistratie om direct te beginnen met een .nl, .com, of zelfs .org domeinnaam,(3) email hosting met alle functies die u nodig heeft en (4) WordPress hosting zodat je snel en eenvoudig een geweldige blog of website kunt maken. En hier komt nog eens bij dat wij de beste hostingdiensten bieden voor een betaalbaar prijs.

Hoe kan je nog meer bereik vergroten? Gebruik onze geweldige beveiligingskenmerken zoals SSL, Firewall, CDN, antispam en antivirus. Als je op zoek bent naar de beste hostingdiensten voor je bedrijf, dan biedt Flexahosting de oplossing waar je naar op zoek bent. We bieden hostingpakketten aan voor zowel particulieren als bedrijven, met hosting services die beschikbaar zijn voor minder dan 1 euro per maand.

We hebben ook een uitgebreide, 24 uur beschikbare klantenondersteuning, zodat je altijd bedient kunt worden als je problemen ervaart met je hostingdienst. DNS beheer en rekeningbeheer zijn ook mogelijk met de beste klantenservice.

Ook levert onze organisatie diensten als een registrar, die je in staat stelt je eigen domeinnaam te registreren. Als je je bedrijf wilt uitbreiden en je helemaal inzet voor het bereiken van de beste resultaten, dan is Flexahosting de perfecte partner voor jou.

Door onze hostingdiensten, krijg je lage kosten, 99,99% uptime garantie, klantondersteuning en nog veel meer. Ontdek hoe je je online zichtbaarheid kunt vergroten met onze professionele hostingdiensten. Word lid van Flexahosting en bereik de top!

Bedrijfsvoordeel

Bij Flexahosting krijgen bedrijven een aantal voordelen die 1 1 Europees niveau kwaliteit en service nastreeft. Onze service en diensten zijn erop gericht de meest voordelige, veilige en stabiele hosting te bieden waar je op kan vertrouwen voor al je professionele behoeften. We hebben een betrouwbare netwerkbouwer die een grote verscheidenheid aan services levert als; domeinregistratie, webhosting, e mail hosting, reseller hosting, dedicated servers, en Cloud hosting.

Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen hosting reseller te worden, zodat je jouw taken kunt uitbreiden met reseller hostingdiensten. Je kunt je klanten ook helpen met verschillende dingen, zoals domeinregistratie, e mail configuraties, beveiligingsinstellingen en dergelijke. Dit bied je de kans om extra inkomsten te genereren met slechts 1 abonnement.

Het goede aan onze services is dat je alle afdelingen kunt beheren met 1 krachtig beheerders control panel. Daarnaast kunnen afdelingen gescheiden worden in klantenaccounts, zodat je accounts gemakkelijk kan beheren. Je krijgt natuurlijk altijd onze klantensupport, voor je hosting diensten.

Met onze service en hosting paketten krijg je ook toegang tot een zeer gewaardeerde beheeromgeving waar je; beheerde backups, access controll, installatie en configuratie controll enz. kunt instellen. Deze beheeromgeving maakt het gemakkelijker voor jou om al je hostingdiensten te beheren.

Met ons bedrijf Flexahosting kun je alle mogelijke richtingen van hosting en dienstverlening verlichten, van het klaarzetten van websites tot het verkopen van domeinnamen. Dit betekent dat bedrijven met Flexahosting maximale groei kunnen groeien en de concurrentiekracht zal worden versterkt.

klantenservice

Bij Flexahosting staat klantenservice voorop. We streven ernaar om 24/7 de beste, en meest betrouwbare technische ondersteuning en services te bieden, met bijbehorende kennis, ervaring en vaardigheden. We hebben een aantal opties voor je, zoals live chat, telefoon, e mail en ticket ondersteuning. Daarnaast bieden we ook het vereiste hostingondersteuning aan, zodat je oplossingen krijgt die geschikt zijn voor je hostingdiensten.

Onze helpdesk is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, inclusief vakantiedagen. Hierdoor kun je je hostingdiensten en domeinregistratie snel en gemakkelijk beheren, zonder de professionele klantvoordelen te missen. We bieden ook een cyclus van updates en onderhoud om ervoor te zorgen dat je hostingdiensten en registreerplannen altijd up to date en op de hoogte blijven.

Voor al je vragen en problemen kun je altijd vertrouwen op onze helpdesk medewerkers. Ze staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je bent nooit alleen, omdat ze klaar staan om je te helpen met al je verzoeken. Neem contact op, om te genieten van onze professionele hostingdiensten en je bereik te vergroten.

5 FAQ

1.Kan ik een .nl, .com of .org domein registreren via Flexahosting?
Ja, je kunt een .nl, .com, of .org domeinnaam registreren bij Flexahosting.

2. Hoe betaal ik voor mijn hostingdiensten?
Je kunt betalen met een creditcard, PayPal of bankstorten.

3. Hoeveel hosting plannen zijn er bij Flexahosting?
We hebben een breed scala aan hostingplannen met veel extra’s zoals; beheerde backups, DNS en beveiligingsfuncties.

4. Bieden jullie ook reseller hosting?
Ja, je kunt gebruik maken van reseller hosting, waarmee je je eigen hostingdienst kunt starten.

5. Wat is de beste optie voor budget hosting services?
We hebben ook budget hosting services, waarmee je voor minder dan 1 euro per maand kunt starten.

Kosten

Als je op zoek bent naar een goede en betaalbare hostingoplossing voor je bedrijf, dan is Flexahosting de beste keuze. We hebben hostingpakketten voor zowel particulieren als bedrijven, met hosting services die beschikbaar zijn voor minder dan 1 euro per maand.

Het goede aan onze services is dat we ook 1 euro hosting services aanbieden, waardoor je je hostingdiensten heel goedkoop kunt starten. En als je meer hostingservices nodig hebt, dan kun je kiezen voor de meer uitgebreide hostingpakketten. We hebben voordelige hostingoplossingen voor iedereen die op zoek is naar de beste hostingdiensten.

In onze hosting pakketten, krijg je kostenbesparende oplossingen met een lagere prijs terwijl je toch de kwaliteit krijgt die je verwacht. Daarnaast bieden we technische ondersteuning met ons online beheersysteem om je ervan te verzekeren dat je hostingdiensten perfect functioneren.

Onze hosting pakketten zijn gebouwd op het laatste, moderne technologieën waarmee je het beste uit je hostingdiensten krijgt. Je kunt ook genieten van veel tech voordelen en je ontvangt de updates altijd op tijd, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Dus als je op zoek bent naar geweldige hostingdiensten met voordelige prijzen, Flexahosting is de beste oplossing die je kunt vinden. Ga vandaag nog online met je bedrijf, met technologie die toegankelijk en betaalbaar is, en waarmee je snel en eenvoudig een geweldige website kunt maken.

Projecten

Met Flexahosting krijg je ook toegang tot een reeks van projecten, zoals het ontwikkelen van een eigen website met behulp van WordPress of het maken van een online winkel met behulp van een Content Management System. Je kunt ook je eigen domeinregistratie en hostingpakketten lanceren.

Ook kun je snel en eenvoudig een ontwerp opslaan van een aangepast webthema of een blog maken. We bieden ook hostingoplossingen aan om websites op te bouwen met geavanceerde technieken, zoals HTML, CSS, PHP, MySQL, JavaScript en Ajax.

Heb je een speciale hostingoplossing nodig die specifiek is voor jouw bedrijf? Geen probleem, wij bieden de meest flexibele hostingoplossingen die je snel en gemakkelijk kunt instellen. Dit alles wordt gedaan met de beste server bereikbaarheid en technische ondersteuning om je hosting oplossing perfect werkend te houden.

Flexahosting biedt ook opties voor je hostingdiensten, zoals dedicated servers, VPS, en cloud servers. Met onze hostingoplossingen kun je gemakkelijk en veilig je hostingprojecten beheren, met alle eigenschappen die je nodig hebt om je hostingdiensten te laten groeien.

Dus als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare hostingoplossing voor je bedrijf, dan ben je bij Flexahosting aan het juiste adres. Onze technische experts staan altijd klaar om je hostingoplossingen te ondersteunen, met voorzieningen zoals; beheerde backups, snelle toegang en beste klant

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten
Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Vergroot je bereik met professionele hostingdiensten