Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Gratis SSL certificaat

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Gratis wordpress installatie

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

14 dagen backups

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →

Klik voor 1 klik installer Eenvoudig je eigen site maken Volledige controle met cPanel

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Flexahosting!

Zoekt u naar een goede en betrouwbare oplossing om uw bedrijf productiever te maken? Dan is Flexahosting precies wat u zoekt. Onze unieke combinatie van kwaliteit, veiligheid en eenvoudig te gebruiken diensten zal uw bedrijf productiever maken. Flexahosting biedt een breed scala aan diensten, die uw bedrijf eenvoudig kunnen laten groeien. We hebben webhosting, een domeinnaam, een één-klik-installer, beveiliging, technologieën en klantondersteuning.

Met webhosting van Flexahosting vergroot u de productiviteit van uw bedrijf drastisch. U krijgt schijfruimte, bandbreedte, uptime, SSL-certificaten, en back-ups met een reikwijdte van 30 dagen. U heeft ook de optie om een Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server) Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting, en Reseller Hosting aan te schaffen. De beheerfunctie is beschikbaar via cPanel, en technologieën zoals PHP, MySQL, Apache, en Nginx zijn allemaal volledig geïntegreerd.

Met betrekking tot de beveiliging is Flexahosting ook een topper. Met onze beveiligingsoptie krijgt u een firewall, malware-scans, en DDoS-bescherming. Alleen je meest zekerste en meest vertrouwde gegevens zullen beschermd worden. Dit zorgt uiteindelijk voor een veiligere digital workplace waarbinnen uw bedrijf productief kan werken.

Daarnaast biedt Flexahosting ook 24/7 klantenservice, een kennisbank en een live chat waarmee u directe hulp met uw probleem kunt krijgen. Onze ervaren technici zullen u helpen met elke vorm van technische vragen of problemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratie en technische aspecten van uw bedrijf, inclusief het onderhouden van goede relaties met klanten, productiviteit, en verkoopopdrachten.

U kunt ook genieten van onze speciale deals over domeinregistratie services. U kunt een domeinnaam .nl en .be registreren voor 1 euro het eerste jaar. Het is ook heel eenvoudig om een site te maken met een klik-installer en hosting te kopen voor slechts 1 euro.

Het is duidelijk dat Flexahosting uw bedrijf een aanzienlijke productievermogen kan geven. Dus waarom wacht je nog om de productiviteit van je bedrijf te verhogen? Schakel over Flexahosting, leer hoe je een verdienmodel kunt opzetten, en maak gebruik van onze bijzondere diensten om je bedrijf naar het volgende niveau te helpen.

Soorten Webhosting

Als het gaat om webhosting, biedt Flexahosting een breed scala aan opties om uit te kiezen. We bieden Shared Hosting, VPS (Virtual Private Server) Hosting, Dedicated Hosting, Cloud Hosting, en Reseller Hosting aan. Ieder type hosting is geschikt voor verschillende bedrijven en heeft een unieke set functies, die uw bedrijf kan helpen meer productief te worden.

Shared Hosting is misschien wel de meest voorkomende optie. Deze dienst is geschikt voor kleine bedrijven die net beginnen. Met Shared Hosting kunnen meerdere websites worden gehost op dezelfde server, waardoor de kosten lager blijven. U geniet ook van betere prestaties en krijgt meer schijfruimte en bandbreedte voor het geld dat u betaalt dan bij andere hostingbedrijven. Door Shared Hosting te gebruiken, kan uw bedrijf aanzienlijk productiever worden.

VPS (Virtual Private Server) Hosting is een stap omhoog en biedt meer controle. Met VPS-hosting heb je een virtuele server die alleen voor je bedrijf is. Je hebt meer controle over het systeem en meer flexibiliteit, maar het is ook duurder dan Shared Hosting. Met VPS-hosting kunt u een verbeterde benadering voor uw bedrijf kiezen en een betere prestatie krijgen die uw bedrijfproductiviteit verhoogt.

Dedicated Hosting is uiteraard de duurste optie, maar het biedt ook de grootste voordelen. Het heeft een volledig gewijd besturingssysteem en nooit meerdere klanten op dezelfde server. U krijgt ook meer controle over uw omgeving en kunt u optimaal gebruik maken van de technologieën aangeboden door Flexahosting.

Cloud Hosting is nog een optie als je een kleiner bedrijf hebt. Met Cloud Hosting krijgt u servers die zich over meerdere fysieke locaties bevinden. Dit betekent dat uw bedrijf productiever is door de verhoogde betrouwbaarheid en schaalbaarheid van deze optie.

Reseller Hosting is een ideale optie voor bedrijven die meerdere websites willen hosten. Met Reseller Hosting kun je een onbeperkte hoeveelheid sites hosten en krijg je toegang tot krachtige administratietools. Het is ook mogelijk om meerdere accounts aan te maken voor uw klanten, wat uw productiviteit nog verder verhoogt.

Kenmerken van Webhosting

Flexahosting biedt verschillende kenmerken voor de webhosting die het gebruik en het beheer ervan vergemakkelijken. Bijvoorbeeld, schijfruimte. U kunt kiezen uit verschillende pakketten om te voldoen aan uw bedrijfsbehoeften en toegang krijgen tot onbeperkte schijfopties om uw gegevens op te slaan. U krijgt ook voldoende bandbreedte om meerdere gebruikers tegelijkertijd verbinding te laten maken met uw websites en uw bedrijfsgegevens. Verder zorgt Flexahosting ook voor een hoge uptime van 99,99%.

We bieden ook SSL-certificaten aan zodat uw gegevens beveiligd worden. Met Flexahosting krijgt u een veilig en privé SSL-certificaat met lage prijzen, waardoor uw websites veilig blijven voor wat voor soort bedreigingen dan ook. Als uw bedrijf klaar is voor de stap naar meer betrouwbare diensten, kunt u ook een Extended Validation-certificaat aanschaffen voor extra bescherming.

Bovendien bieden we ook dertig dagen back-up aan voor al uw gegevens. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verlies van informatie, gegevens of bestanden die van grote waarde zijn voor uw bedrijf. We zorgen ervoor dat al uw gegevens veilig en veilig zijn.

Beheer

Als het gaat om het beheer van uw webserver, is de cPanel-interface de beste optie. CPanel biedt een gebruiksvriendelijke functie voor het beheren van uw website. Dit is een eenvoudige oplossing waarmee u taken kunt uitvoeren, zoals het maken van gebruikersaccounts, e-mailfilles en bestandsmanagement.

Onze cPanel-functie biedt ook verschillende gereedschappen om het gebruik en beheer van uw websites te vergemakkelijken. Met deze functie kunt u software installeren zoals WordPress, PHP en MySQL, die allemaal op onze servers worden ondersteund. Met deze gereedschappen bent u in staat om verschillende soorten websites en applicaties om uw bedrijfsbehoeften te bouwen.

Flexahosting biedt ook functies zoals Subdomains, Parked Domains, Cron Jobs, en Redirects. Deze functies kunnen de productiviteit van uw bedrijf verhogen door verschillende websites te hosten op dezelfde server en meer prestaties te krijgen

Technologie?n

We bieden ook verschillende technologieën aan waarmee u meer kunt bereiken met uw bedrijf. PHP en MySQL zijn twee van de meest populaire technologieën en worden standaard geïnstalleerd op onze servers. Apache en Nginx zijn ook beschikbaar om websites met hoge prestaties te laten draaien.

We bieden ook database- en development tools, zoals phpMyAdmin, HTML-editors, localhost set-ups, webontwikkelingsplatforms en SQL-query tools. Door deze tools te gebruiken, kunt u bepaalde taken vereenvoudigen of uitbreiden en meer functionaliteit toevoegen aan uw websites.

Ook bieden we verschillende platformen zoals WordPress, Joomla, Magento, Drupal, en Prestashop. Met deze platformen kunt u verschillende websites maken voor verschillende bedrijfsbehoeften. U kunt deze installatie ook automatiseren met behulp van onze een-klik-installer, wat uw productiviteit verhoogt.

Beveiliging

Met Flexahosting hebt u toegang tot een aantal beveiligingsfuncties waarmee u de bescherming van uw bedrijf en klanten kunt verbeteren. We hebben een Firewall-service die uw servers en netwerken beschermt tegen cyberdreigingen. U krijgt ook dagelijkse malware-scans die uw bestanden en databases controleren op mogelijke bedreigingen.

We bieden ook DDoS-bescherming aan die uw websites en servers beschermt tegen DDoS-aanvallen. We kunnen ook een Whois-Privacy Control Service aanbieden, waarmee de persoonlijke gegevens van uw bedrijf en klanten worden beschermd. U kunt ook de firewall-instellingen aanpassen om toegang te beperken tot bepaalde gebieden of regios.

Als u geen tijd of expertise heeft om beveiligingsmaatregelen op te zetten of te onderhouden, kunt u ook gebruik maken van onze hoogwaardige beveiligingsoplossingen, die uw bedrijf beveiligen en de productiviteit ervan verhogen. Onze ervaren beveiligingsteams zullen ervoor zorgen dat uw bedrijf blijft aanvallen en criminaliteit vrij blijft voor wat voor bedreigingen dan ook.

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!
Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Verhoog Uw BedrijfsProductiviteit met Bugs Hosting!