Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Gratis SSL certificaat

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Gratis wordpress installatie

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

14 dagen backups

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Bij Flexahosting helpen wij je met het voorkomen van onnodige ongevallen. Ons team voert pro actief alle acties uit om jouw e mail, website en domeinnaam veilig te maken en up to date te houden. Met onze goedkope prijzen staat jouw bedrijf of organisatie vooraan in het beheer van hosting oplossingen.

Jij en je klanten kunnen rekenen op een veilige hosting oplossing met onze hosting diensten. Met walletjeshosting voor ongeveer 1 euro per maand, bouwen wij samen met jou een veilige website omgeving waar jij kunt hosten, registreren in de vorm van extensies zoals .nl en .com, mailen met een eigen e mailadres en zorgen dat je website optimaal online wordt geleverd. Daarnaast bieden wij je ook SSL certificaten aan die je nodig hebt om je website veilig en versleuteld te laten communiceren met je gebruikers. Kortom, de beste hosting oplossing voor 1 euro per maand.

Maar onze diensten houden niet op bij simpele prijzen of hosting. Wij bieden ook service en support aan voor jouw website of organisatie. Ons supportteam is dag en nacht paraat om je te helpen met eventuele ongevallen die op je pad komen. Daarnaast stellen wij onze klanten ook in staat om de algehele veiligheid van hun websites, applicaties of e mailservers te verbeteren met behulp van onze security diensten zoals firewalls en active scans.

Dus voorkom onnodige ongevallen met hosting door Flexahosting! Voor de beste hosting diensten, registratie, e mail, SSL certificaten en up to date security oplossingen, wend je tot ons.

Heb je vragen over hosting? Neem dan nu contact op met onze experts.

Waarom je moet kiezen voor Flexahosting?

Flexahosting is de beste oplossing voor webhosting. Wij bieden hoge uptime, een stevige service en eenvoudig te gebruiken controlepaneel om je domein, website of e maildienst te beheren. Met onze betaalbare prijs en continue ondersteuning hebben wij een beginnende tot ervaren webhostingoplossing, waar je meteen kunt beginnen met hosten.

Onze dienstverlening bestaat uit dedicatie, vele add ons en technische ondersteuning om de beste hostingproducten voor jouw bedrijf of persoon te krijgen. Wij bieden een up to date beveiliging voor je gegevens met onze standaard SSL certificaten en onderhouden je domein of website met dagelijkse back ups. U kunt zelfs beroep doen op onze service om software naar wens te installeren, zoals WordPress, en we zullen je helpen begrijpen hoe het allemaal werkt.

Kortom, of je nu een bedrijf hebt of een website moet lanceren, bij Flexahosting helpen wij je bij het voorkomen van onnodige ongevallen en bieden wij je de beste oplossingen op maat voor je domein en webhostingbehoeften.

Waarom je een betrouwbare website hosting nodig hebt

Een betrouwbare website hosting is onontbeerlijk voor een succesvolle website. Als je een website wilt starten, moet je eerst een betrouwbaar hostingpakket uitkiezen. Als je server niet betrouwbaar is, worden alle websitespertes en game files alleen maar beperkt. Een slechte server zal een effect hebben op de sterkte van je website. Het is dus belangrijk dat je voor betrouwbare servers kiest.

Flexahosting heeft een buitengewone betrouwbaarheid met 99,9 procent uptime. Je kunt erop rekenen dat je data veilig en versleuteld wordt opgeslagen met behulp van onze ervaren professionals. Daarnaast bieden we je de beste hosting producten tegen de beste prijs. Door deze producten voorkom je onnodige ongevallen en houd je je website en bedrijf up to date.

Met onze hoge betrouwbareheid bieden wij ook onze software tijdig aan om data terug te halen. Je kunt je volledige data terughalen bij de meeste webhosters, maar dit kan lang duren bij minder betrouwbare webhosters. Flexahosting zorgt ervoor dat je je data, website en domein binnen korte tijd kunt herstellen.

Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare website hosting, kies dan voor Flexahosting. Wij garanderen dat je geen extra kosten hebt, een veilige toekomst voor jouw bedrijf of website en een hoge uptime hebt voor je gehoste gegevens.

Wat zijn enkele van de beste kenmerken van Flexahosting?

Flexahosting staat bekend om een ​​aantal kenmerken die elke website of bedrijf noodzakelijk maakt. Onze voordelen helpen je website veilig te houden enzorgen ervoor dat je onlineactiviteit geen compromissen maakt om de veiligheid.

Met behulp van ons cloud hosting platform krijg je veel flexibiliteit en uitbreidingsopties. Of je nu een eenvoudige website of een gecompliceerd e commerce systeem hebt, je krijgt de mogelijkheid om meer te krijgen dan wat je zou verwachten. Ons cloud platform is aanpasbaar naar de behoeften van elke organisatie of bedrijf.

We hebben ook SSL certificaten die je kunt aanpassen met je bedrijfsnaam en domein. Onze hosting omgeving is ontworpen om je website, gegevens of klanten te beschermen met behulp van onze hoge standaard beveiliging, met het doel om risico’s en gegevensverlies te voorkomen.

Verder bieden wij 24/7 klantenservice aan. Je kunt altijd kiezen voor onze klantenservice voor support en technische problemen. Wij bieden je ook een helpcentrum op onze site, waar je antwoorden op veel gestelde vragen met betrekking tot hosting en domeinnaamregistratie kunt vinden.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare oplossing voor hosting en domeinnaam, kies dan voor Flexahosting. Wij bieden je de beste hosting producten tegen de beste prijzen en met onze 24/7 service garanderen wij dat je je website veilig en up to date houdt.

Hoe kun je de beste hostingoplossingen krijgen bij Flexahosting?

Wij bieden hostingoplossingen voor elke behoefte in elke branche. Of je nu een klein bedrijf of een grote organisatie bent, bij Flexahosting krijg je de beste hostingoplossing voor jouw bedrijf.

Als je op zoek bent naar een betaalbare hostingoplossing, bieden wij walletjeshosting voor ongeveer 1 euro per maand. Dit plan biedt je de mogelijkheid om in stappen te beginnen met hosting. We bieden ook een gratis proefperiode aan, zodat je het probleemloos kunt uitproberen. Als je je gratis proefperiode voltooid hebt met succes, kun je kiezen voor upgrade of hiermee stoppen.

Je kunt ook kiezen voor ons dedicatiepakket als je op zoek bent naar meerdere gebruikers op je platform, gecombineerd met geavanceerde beveiliging en een dynamische omgeving. Je profiteert hier ook van ons 24/7 technisch en professioneel ondersteuningsteam dat je helpt met alle problemen.

Als je op zoek bent naar de beste hostingoplossing, wend je dan gerust tot Flexahosting. Of je nu een starter of ervaren webhoster bent, bij Flexahosting krijg je de beste oplossing voor je hostingbehoeften, en dat tegen betaalbare prijzen.

FAQ

Q: Wat kost hosting bij Flexahosting?

A: We bieden walletjeshosting voor ongeveer 1 euro per maand. We bieden ook een gratis proefperiode aan. Als je tevreden bent met je proefperiode, kun je kiezen voor upgrade of hiermee stoppen.

Q: Welke beveiliging biedt Flexahosting?

A: Flexahosting biedt standaard SSL certificaten om je website, gegevens en klanten te beschermen. We hebben tevens firewalls en active scans om de algehele veiligheid van je websites en applicaties te verbeteren.

Q: Wat voor ondersteuning biedt Flexahosting?

A: Wij bieden 24/7 klantenservice aan voor elk type ondersteuningsprobleem, plus een helpcentrum op onze website met antwoorden op veelgestelde vragen.

Q: Wat zijn de beste kenmerken van Flexahosting?

A: We hebben veel voordelen zoals een hoge uptime, een stevige service, een eenvoudig te gebruiken controlepaneel, flexibiliteit en uitbreidingsopties, SSL certificaten, 24/7 klantenservice en dagelijkse back ups.

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting
Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Voorkom Onnodige Ongevallen Met Hosting