Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Gratis SSL certificaat

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Gratis wordpress installatie

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

14 dagen backups

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Hosting je website is als een sleutel tot succes. Investeren in goede hosting voor je website is een slimme zet: je website zal soepel en veilig in de lucht blijven hangen zonder dat je onnodig veel betaalt. Doordachte hosting biedt ook apparatuur, beveiliging met oplossingen, ondersteuning, updates en nog veel meer om je website succesvol te maken.

Esentieel bij elke website is een hoge snelheid. Met doordachte hosting krijg je directe toegang tot een server met voldoende capaciteit en profiteer je van verhoogde page views voor je website. De reactietijd is vele malen korter dan bij andere hosting oplossingen, hetgeen ook positief is voor de zoekmachine ranking, de vindbaarheid en de gebruikerservaring op je website.

Veel website providers kunnen ook je domein registreren op topkwaliteit om je website online te krijgen, wat betekent dat je in staat bent om jouw website in een korte tijd live te zetten. Op deze manier kun je ook jouw persoonlijke domeinnaam laten registreren die meer relevantie geeft aan je website.

Daarnaast biedt doordachte hosting ook beveiligingsoplossingen. Server beveiliging is van het grootste belang voor een website, en de meeste hosting providers bieden gratis beveiligingsoplossingen en updates om je website tegen malware en hacking te beschermen. Schending van de beveiliging kan leiden tot verlies van gegevens of het beschadigen van de website, dus kan doordacht webhosting een goede oplossing bieden.

Doordachte hosting biedt ook gratis service en ondersteuning: waaronder een klantenservice met technisch personeel dat je website op afstand administreert, installatietools en tutorials om je te helpen bij het maken van je website, en veel opties om je website te optimaliseren voor de zoekmachines.

Veel hosting providers bieden ook een geschikte platform voor het bouwen van je website, bijvoorbeeld WordPress of hosting met een .nl domain. Kortom, met doordachte hosting bespaar je tijd en kosten zonder concessies te doen aan kwaliteit.

De juiste hosting kiezen

Kiezen voor de juiste hosting voor je website is een noodzakelijke stap in het online succes. Deze keuze hangt, onder andere, mede af van het soort website dat je gaat maken: of je een blogpost, webshop of ander soort content gaat maken. Omdat je hostingprovider je zal bijstaan bij het selecteren, installeren en plaatsen van je hosting oplossing is het ook cruciaal om ervoor te zorgen dat je acceptabele selecteer en dat je een goede service biedt.

Het selecteren van hosting kan soms verwarrend zijn. Er zijn tal van hosting oplossingen beschikbaar, sommige met een gratis domeinnaam en andere met betaalbare pakketten. Een goed begrip van hosting is dus essentieel voor het kiezen van de juiste pakketten voor je project. De meeste hosting providers bieden ook functies als SSL, waarmee je een beveiligde verbinding hebt met je bezoekers, of een blog engine zoals WordPress, dat je project veel gemakkelijker te bouwen maakt.

Het selecteren van de beste hostingprovider kan ook afhankelijk zijn van je persoonlijke behoeften: sommige hostingproviders bieden ook hosts met een .com extensie, terwijl andere providers een .nl extensie aanbieden. Met de juiste hostingprovider heb je veel opties om de hostingoplossing te vinden die het beste bij je website past.

Een ander belangrijk element bij het uitzoeken van een hostingprovider is de prijs. Veel hostingproviders bieden hosting oplossingen aan voor een betaalbaar bedrag, waardoor je een goede website voor een betaalbare prijs kunt maken. Daarnaast zijn er ook providers die zelfs hosting aanbieden voor maar 1 euro per maand. Kortom, met doordachte hosting kun je een veelheid aan hosting oplossingen vinden die passen bij je website en je budget.

Hosting tools

Met doordachte hosting kun je ook gebruikmaken van verschillende tools om je website te onderhouden. De meeste hosting providers bieden gebruiksvriendelijke tools voor het beheren van je website, waaronder web hosting controles, e mail accounts, databases, FTP en script installaties. Doordat je deze tools gebruikt, wordt het beheer van je website vereenvoudigd.

Naast deze tools voor het onderhouden van je website, bieden de meeste hosting providers ook krachtige analytics om trends na te gaan over hoe bezoekers je website gebruiken en welke acties zij ondernemen van de verschillende pagina’s. Met deze informatie kun je je website of shop verbeteren door te weten welke content succesvol is en wat je kunt veranderen om de conversie te verhogen.

Krachtige statistieken geven je ook inzicht in waar je bezoekers vandaan komen, dat wil zeggen of ze vanuit zoekmachines of sociale media websites komen. Het toetreden tot sociale netwerken helpt bij de promotie van je content, en je hostingprovider kent meestal de meest efficiënte manier om je content te promoten.

Met krachtige web hosting tools kun je gemakkelijk je website vullen met content door middel van een media manager om audiovisuele bestanden te uploaden, en een content management systeem om tekst toe te voegen. Deze tools helpen je ook om je site sneller te laden en te optimaliseren voor zoekmachines.

Bij elke verizon met je hostingprovider krijg je meestal ook een installatiewizard om je website in een mum van tijd op te zetten. Deze tool stelt je in staat om in een aantal stappen je websitelay out en design te definiëren en je website gemakkelijk te beheren. Het resultaat is een professionele website met een solide, betrouwbare hosting en een gebruiksvriendelijke interface om je site te beheren.

Beschikbaarheid en uptime

Een ander essentieel aspect bij goede hosting is de uptime. Dit is een meting van de tijd dat je website online is, in tegenstelling tot de tijd dat je server is uitgeschakeld. Hosting met goede uptime garandeert dat je website altijd beschikbaar is voor bezoekers met een directe verbinding. Uptime is een maatstaf voor hosting providers om te achterhalen hoe betrouwbaar hun hosting is en hoe goed ze hun klanten bedienen. De meeste hostingproviders bieden 99,9% uptime, wat betekent dat je website nooit meer dan enkele uren is uitgeschakeld.

Hosting met goede uptime maakt ook een einde aan de frustratie van zoekmachine indexering. Doordat je website altijd online is, is hij beter zichtbaar in zoekmachines en worden er meer bezoekers naar je website gestuurd. Daarbij houden sommige hosting providers je site ook bij met hun gepatenteerde beveiligingssoftware, waardoor het moeilijker wordt om je website te hacken en je gegevens te stelen.

Tot slot is betrouwbaarheid ook cruciaal voor het succes van je website. Betrouwbare hosting betekent dat je jouw website 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar online zal hebben, zonder onderbrekingen. Dit wordt bereikt door een combinatie van betrouwbare server hardware en een krachtige serveromgeving. Met de juiste hosting provider kun je er aan de verwachtingen, apparatuur, beveiliging en updates van je website te voldoen.

Klantenservice en ondersteuning

Naast betrouwbare hosting en betrouwbare uptime, biedt doordacht webhosting ook deskundige ondersteuning en klantenservice. Als er een probleem is met je hosting, is deskundig advies essentieel om te helpen bij het oplossen van het probleem. Veel hostingproviders bieden ook een technisch team dat je helpt met problemen met je site of helpt je om je website te upgraden naar de laatste versie.

Daarnaast biedt doordacht webhosting ook het gemak van 24/7 klantenservice. Al je vragen, van de installatie van je website tot serviceupdates of klantkortingen, worden binnen enkele minuten geholpen. Veel hostingproviders bieden ook een gratis team van professionele ontwerpers, waarmee je je website design kunt verbeteren en meer inhoud kunt toevoegen. Als klant krijg je deze diensten gratis, en mogelijk kun je ook een korting krijgen op je hostingrekening.

Ook wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse backup en herstel van je website behoort tot de mogelijkheden bij doordachte hosting. Veel hosting providers stellen je in staat om een back up te maken om verlies van gegevens te voorkomen. Als je hostingprovider je website toevallig down laat gaan, kun je de back up gemakkelijk terughalen.

Kortom, met doordacht webhosting krijg je stevige beveiliging, betrouwbaarheid, uptime, flexibiliteit, ondersteuning en klantenservice, waardoor je website optimaal presteert. Door te investeren in de juiste hosting kun je ervoor zorgen dat je website wordt uitgevoerd op een technisch betrouwbare, veilige en betrouwbare server.

FAQ

Q: Wat is het voordeel van doordachte hosting?

A: Het voordeel van doordachte hosting is dat je toegang krijgt tot de tools en ondersteuning die je nodig hebt om je website te laten floreren. Het biedt betrouwbare uptime, flexibiliteit, beveiliging en klantenservice waar je op kunt vertrouwen.

Q: Waarom investeren in goede hosting?

A: Investeren in goede hosting voor je website is een slimme zet. Je website zal soepel en veilig in de lucht blijven hangen, je krijgt directe toegang tot een server met voldoende capaciteit en je website zal beter vindbaar zijn in zoekmachines.

Q: Wat zijn hostingtools?

A: Hostingtools zijn handige programma’s die je helpen bij het beheer van je website, bijvoorbeeld e mail accounts, databases, FTP, script installaties, webhosting controles, etc.

Waarom je moet investeren in doordachte hosting
Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Waarom je moet investeren in doordachte hosting

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Waarom je moet investeren in doordachte hosting