Openingstijden

Ma-Vrij: 09:00-20:00

Dutch NL English EN
Dutch NL English EN

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Gratis SSL certificaat

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Gratis wordpress installatie

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

14 dagen backups

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

DNS Beheer

Hostinpakket voor € 1 per maand →Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Webhosting is een essentieel onderdeel van een goede website. Als je een website wilt hosten heb je een betrouwbare en betrouwbare webhostingservice nodig die betrouwbaar en waar voor je geld is. Voordat je een webhost afsluit, moet je weten wat je nodig hebt, wat je kan verwachten en wat de beste optie voor jou is.

De eerste stap is om te bepalen welke soort hosting je nodig hebt: een delen server, een virtuele server of een dedicated server. Gedeelde servers staan bekend als een goedkope oplossing, maar bieden minder flexibiliteit voor verkeer, prestaties en beveiliging. VPS hosting is een betere keuze als u op zoek bent naar meer controle en beveiliging, maar biedt meer kosten. Dedicated servers zijn de duurste optie, maar bieden een veel hogere prestatie en betere beveiliging.

Vervolgens moet je bepalen welk hostingpakket bij je past. Sommige hostingpakketten bieden gratis domeinregistratie en een beperkt aantal e mailaccounts. Sommige bieden ook strategieën voor hosting voor meer websites, zodat u kortingen kunt krijgen. Er zijn ook vergelijkbare opties als SSL updates en CDN toegang. Kies de opties die je nodig hebt om de grootte van je hostingpakket te bepalen.

Je moet ook weten welk controlepaneel de hostingaanbieder gebruikt en hoe het eruit ziet. Somm’ge controlepanelen maken het moeilijk om websites te beheren, waardoor je meer tijd kwijt bent aan het beheer. Kijk ook of het beheer van bestanden en bijvoorbeeld e mailaccounts gemakkelijk te doen is. Kijk ook hoe gemakkelijk het webhostingbedrijf je software op te upgrade, back ups maken en het beheer van databases of andere functies.

Kijk vervolgens naar de prestaties en uptime. Prestatie heeft alles te maken met langzame loadingtimes van de website en uptime geeft het percentage vermelding aan wanneer een server wordt bezocht. Nogmaals, kies voor een VPS hosting om de prestaties en uptime te verbeteren.

Tot slot moet je ook controleren of de hostingaanbieder een goed ondersteuningsteam heeft. Zaak is dat ze erop toe zien dat je alle vragen die je hebt met plezier zullen beantwoorden. En kijk of er een mogelijkheid is om met hen via telefoon, chat of e mail in contact te komen.

Domeinnaam Registratie

Een domeinnaam is de naam van uw website of blog, en Flexahosting biedt verschillende opties voor het registreren van een domeinnaam voor uw website.Je kunt een domein kopen voor een .nl , .com of .eu domainnaam. Als u op zoek bent naar een goedkope domeinnaam, kun je kiezen voor een domeinnaam voor 1 euro. De domeinnaam registratie is een eenmalig proces en je krijgt ook een gratis e mailadres dat verbonden is aan je domeinnaam.

De domeinnaam wordt geregistreerd bij het bedrijf dat het afgeeft en elk bedrijf heeft zijn eigen set regels voor domeinnaamregistratie. Er zijn ook verschillende bedrijven die de domeinnaam registratie uitvoeren, zoals Flexahosting, waar je mogelijk betere deals kunt krijgen. Kijk voor de beste opties die beschikbaar zijn bij domeinnaamregistratie.

Nadat je de domeinnaam hebt geregistreerd, moet je het koppelen aan een server om de website daarop te hosten. Flexahosting biedt webhosting oplossingen die worden geleverd met verschillende hostingplannen. Kies een plan dat het beste bij uw behoeften past en registreer je website.

Email Hosting

Email hosting is een essentieel onderdeel voor een website, omdat het een veilige manier biedt om berichten tussen bedrijven en ondernemingen te verzenden. Het biedt ook bescherming tegen malware, spam en andere cyberaanvallen. Bij Flexahosting worden e maildiensten geleverd met verschillende plannen, waaronder POP3, IMAP, webmail, SMTP en email forwarding. Ook kunt u meerdere e mailaccounts aanmaken voor uw domeinnaam.

Met Flexahosting hebt u ook toegang tot een beheerderspaneel om de instellingen van uw e mailaccounts te beheren. U kunt uw contacten, postvakken, e mailberichten en filters beheren, zoals speciale filterregels die nodig zijn om bepaalde e mailberichten te blokkeren.

Uw e maildienst biedt ook een beveiligde verbinding tussen uw computer en de server. Ook bieden zij een SSL certificaat dat er voor zorgt dat uw e mailcorrespondentie wordt beschermd tegen indringers. U kunt er ook voor kiezen om een e mailversleutelingsservice te gebruiken om veiligheid en privacy te waarborgen.

Website Hosting

Website hosting is een platform waarmee je je website online kunt hosten en je kunt aanpassen aan alle browsers. Flexahosting biedt verschillende webhostingplannen die worden geleverd met een krachtig controlepaneel voor gemakkelijk beheer, hosting van meerdere domeinen, MySQL databases, onbeperkt bestanden uploaden, paginamonitoring, en andere functies die nodig zijn om je website te hosten.

Je website wordt gehost op een server die geoptimaliseerd is voor veiligheid en prestatie. Flexahosting biedt ook onbeperkte opslag en bandbreedteplannen waarmee je websites gemakkelijk kunt schalen en beheren. U kunt ook backupdiensten afnemen, waarmee u automatisch back ups van uw website maken, zodat u nooit gegevens kwijtraakt.

Flexahosting biedt ook de laatste WordPress software voor het hosten van je website. Je kunt ook je website optimaliseren voor het zoeken, met hulp van hun gebruiksvriendelijke SEO hulpmiddelen. Je kunt ook kiezen voor dergelijke opties als CDN toegang, website caching en compressie om de prestaties van je website te optimaliseren.

SSL Certificaat

Een SSL certificaat is een digitale code die is ontworpen om alle gegevens die worden verzonden via een website te encrypteren, waardoor alle informatie veilig verzonden kan worden over het web. Nogmaals, een SSL certificaat wordt aanbevolen voor het veilig afhandelen van online transacties, zoals betalingsverwerking.

Het verstrekken van een SSL certificaat is een eenvoudig proces dat door Flexahosting is geïmplementeerd. U kunt alle vereiste gegevens invullen om het SSL certificaat te verkrijgen voor uw website. Als u ervoor kiest om het SSL certificaat van Flexahosting te gebruiken, bieden ze certificaten van hoge kwaliteit die worden ondersteund door alle populair browsers.

De domeinvalidatie wordt ook gebruikt bij SSL certificering, waarmee uw domein wordt gecontroleerd om te verifiëren dat het actief is. U krijgt ook een beveiligingsmelding in de browser waarmee u uw website bezoekers kunt waarschuwen dat ze alleen veilige gegevens kunnen verzenden.

Flexahosting biedt ook een speciaal beheerd SSL certificaat dat volledige beveiliging biedt voor uw website. Bovendien bieden zij 24/7 ondersteuning die u helpt met het verkrijgen, installeren en vernieuwen van uw SSL certificaat.

FAQ

Hoe kies ik de beste webhost?
Het kiezen van de beste webhost hangt af van uw websitebehoeften, budget en verwachtingen. U kunt alles overwegen wat u nodig hebt, zoals prestaties en uptime, beveiliging, ondersteuning en veel meer. Neem geen haastige beslissing, maar vergelijk verschillende hostingaanbieders en hun plannen om de beste optie te krijgen voor uw website.

Is domeinnaam registratie duur?
Nee, domeinnaam registratie is niet zo duur. Er zijn verschillende bedrijven waar u een domeinnaam kunt registreren, waaronder Flexahosting. Je kunt ook kiezen voor een domeinnaam voor 1 euro. Domeinnaam registratie is een eenmalig proces en je krijgt ook een gratis e mailadres dat verbonden is aan je domeinnaam.

Hoe kan ik andere websites bekijken als mijn website wordt gehost op Flexahosting?
Je kunt andere websites bekijken door de IP adres en de poortnummers te gebruiken. Je IP adres is uw serveradres waar de website is gehost en de poortnummers zijn de poorten waar de websites worden gehost. Flexahosting biedt ook CDN toegang, waarmee je website kan worden gehost op hun wereldwijde netwerk van servers, waardoor je in staat bent om websites overal te bekijken.

Is er een back up service beschikbaar bij Flexahosting?
Ja, Flexahosting biedt backupdiensten waarmee u automatisch backup van uw website kunt maken, zodat u de gegevens nooit kwijtraakt. Met de beheerde oplossingen kunt u ook backups maken van uw website, databases en bestanden. U hebt ook toegang tot een beheerderpaneel om alle administratieve taken uit te voeren, waaronder het beheer van backups.

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit
Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Direct online

Je dienst wordt direct opgeleverd.

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Persoonlijk contact

Alles om jou te helpen.

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Gebruiksgemak

Beheer je diensten in je eigen klantenportaal.

Basis webhosting

€1,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

3GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

7 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Professional webhosting

€2,50

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

10GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

10 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit

Premium webhosting

€5,00

per maand

(ook bij verlenging)

Controleer domeinnaam

30GB SSD opslag

SSL Certificaat

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt emailadressen

Onbeperkt MYSQL database

Onbeperkt FTP Accounts

Gratis wordpress (+300 scripts)

14 dagen backups

Eigen PHP versie kiezen (7.x)

Direct Admin

Wat je Moet Weten Voordat je een Web Host Afsluit