E-mail hosting

E-mail hosting is cruciaal voor iedereen die professioneel en efficiënt wil communiceren. Bij Flexa Hosting bieden we je verschillende soorten e-mailoplossingen aan, zoals dedicated, shared en cloud-based hosting, elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Onze diensten garanderen hoge beveiliging met SSL/TLS encryptie, spamfiltering en virusbescherming, waardoor je communicatie altijd beschermd en privé blijft. […]

Direct starten met mailen

E-mail hosting

Onbeperkt e-mails aanmaken

E-mail hosting

instellen op je smartphone

E-mail hosting

Wereldwijd inloggen

E-mail hosting

Spamfilter

E-mail hosting

E-mail hosting is cruciaal voor iedereen die professioneel en efficiënt wil communiceren. Bij Flexa Hosting bieden we je verschillende soorten e-mailoplossingen aan, zoals dedicated, shared en cloud-based hosting, elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Onze diensten garanderen hoge beveiliging met SSL/TLS encryptie, spamfiltering en virusbescherming, waardoor je communicatie altijd beschermd en privé blijft. Daarnaast zorgen onze robuuste back-up systemen en ondersteuning voor POP en IMAP ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot je e-mails. Start vandaag nog met Flexa Hosting om jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen met betrouwbare en toegankelijke e-mail hosting diensten.

Type E-mail hosting opties bij Flexa Hosting

Als je op zoek bent naar betrouwbare e-mail hosting, biedt Flexa Hosting diverse opties die naadloos aansluiten bij jouw behoeften. Kies voor dedicated hosting als je een server helemaal voor jezelf wilt, waarbij de prestaties en veiligheid optimaal zijn. Onze shared hosting is een kosteneffectieve optie waarbij je de server deelt met andere gebruikers, ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven. Voor maximale flexibiliteit en schaalbaarheid, is onze cloud-based hosting de perfecte oplossing. Deze opties zijn ontworpen om te zorgen dat je altijd en overal toegang hebt tot je e-mails, met de zekerheid van continue online aanwezigheid.

Onze pakketten variëren van het email pakket basis voor 54 euro per jaar, inclusief 5GB opslag en onbeperkt e-mails, tot het uitgebreidere pakket voor 72 euro per jaar met 10GB opslag. Elk pakket garandeert uitstekende IMAP en POP ondersteuning, zodat je op elk apparaat je mail kunt beheren zoals jij dat wilt. Bestel nu jouw email pakket en ontdek welk pakket het beste bij jou past.

Kenmerken van onze e-mail hosting dienst

Flexa Hosting zet zich in om niet alleen voldoende opslagruimte en bandbreedte te bieden, maar ook toegang via verschillende protocollen zoals webmail, IMAP of POP. Onze gebruikers genieten van een naadloze e-mailervaring met mogelijkheden tot het configureren van automatische beantwoorders en het aanpassen van e-mailhandtekeningen. Veiligheid staat voorop met SSL/TLS-encryptie, die al je gegevens beschermt tijdens het verzenden en ontvangen van e-mails.

Verder bieden wij uitgebreide spamfiltering en virusbescherming om je inbox veilig en schoon te houden. Elk e-mailpakket komt met een garantie voor regelmatige back-ups, zodat je nooit belangrijke informatie verliest. Of je nu een klein bedrijf runt of een grote onderneming, onze e-mail hosting diensten zijn ontworpen om te voldoen aan al je zakelijke eisen. Klik hier om jouw e-mail hosting te beginnen.

Beveiliging en privacy

Bij Flexa Hosting nemen we de beveiliging van je data uiterst serieus. Elk aspect van onze e-mail hosting diensten is beveiligd met de meest geavanceerde technologieën. Onze servers zijn uitgerust met SSL/TLS encryptie, waardoor al het e-mailverkeer tussen jou en de server volledig gecodeerd is. Dit garandeert dat geen enkele buitenstaander toegang heeft tot jouw gegevens.

Naast onze standaardbeveiliging gebruiken we geavanceerde spamfilters en anti-virus programma’s die continu worden geüpdatet om bescherming te bieden tegen de nieuwste bedreigingen. Met functies zoals automatische beantwoorders en geavanceerde spamfilters blijft je inbox georganiseerd en vrij van ongewenste e-mails. Veiligheid en privacy zijn onze topprioriteit, zodat je zorgeloos kunt communiceren.

Prestaties en betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid van onze e-mail hosting diensten is iets waar wij bij Flexa Hosting trots op zijn. Wij begrijpen dat e-mail een kritieke functie is voor veel van onze klanten, en daarom garanderen wij een uptime die tot de beste in de industrie behoort. Onze servers zijn optimaal geconfigureerd om zowel hoge prestaties als maximale uptime te waarborgen.

Onze klanten profiteren van snelle en betrouwbare e-maildiensten met uitgebreide ondersteuning voor zowel IMAP als POP, wat een vlotte toegang vanaf verschillende apparaten mogelijk maakt. Met functies zoals onze doorstuurservice en online agenda, blijf je altijd verbonden en productief, ongeacht waar je bent. Kies voor Flexa Hosting en ervaar een dienst die net zo professioneel is als jouw bedrijf.

Ondersteuning en klantenservice

Wij bij Flexa Hosting begrijpen dat technische ondersteuning cruciaal is voor het leveren van een soepele e-mailervaring. Ons deskundige ondersteuningsteam staat klaar om je te helpen met elke vraag of probleem, van het instellen van je e-mailaccount tot het oplossen van technische storingen. Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing.

Of je nu hulp nodig hebt bij het configureren van je e-mailinstellingen of ondersteuning zoekt bij het beheren van je webmail, ons team is er om je stap voor stap te begeleiden. Met Flexa Hosting kies je niet alleen voor een e-maildienst, maar voor een complete oplossing die zorgt dat je communicatie altijd soepel verloopt. Begin vandaag nog met het verbeteren van jouw e-mail communicatie.

meest gestelde vragen Hosting & domeinnaam

Meest gestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen IMAP en POP bij e-mail hosting?

Als je e-mail hosting gebruikt, is het belangrijk om het verschil tussen IMAP en POP te begrijpen, want dit bepaalt hoe je jouw e-mails ontvangt en beheert. IMAP staat voor Internet Message Access Protocol en houdt je e-mails op de server. Dit betekent dat je vanaf elk apparaat toegang hebt tot je mail en altijd de meest actuele stand van je inbox ziet. POP, of Post Office Protocol, downloadt de e-mails naar je apparaat en verwijdert ze meestal van de server, wat betekent dat toegang beperkt is tot het apparaat waarop je je e-mails hebt gedownload. Bij Flexa Hosting raden we IMAP aan voor een flexibeler en toegankelijker e-mailbeheer.

2. Hoe zorgt Flexa Hosting voor de veiligheid van mijn e-mailverkeer?

Bij Flexa Hosting nemen we jouw veiligheid serieus. Alle e-mailverkeer wordt beveiligd met SSL/TLS encryptie, wat betekent dat jouw gegevens gecodeerd zijn tijdens het verzenden en ontvangen van e-mails. Dit voorkomt dat onbevoegden toegang krijgen tot je gevoelige informatie. Daarnaast bieden we uitgebreide spamfiltering en virusbescherming om je inbox schoon en veilig te houden van bedreigingen.

3. Wat zijn de voordelen van cloud-based e-mail hosting?

Cloud-based e-mail hosting bij Flexa Hosting biedt je tal van voordelen. Het grootste voordeel is de schaalbaarheid: je kunt gemakkelijk opslag en capaciteit aanpassen naargelang de groei van je bedrijf. Bovendien zorgt de cloud voor een hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid, waardoor je minder kans hebt op downtime. Je hebt ook overal toegang tot je e-mails, zolang je maar internetverbinding hebt, wat zorgt voor maximale flexibiliteit in je werk.

4. Hoe kan ik mijn e-mail hosting pakket bij Flexa Hosting upgraden?

Het upgraden van je e-mail hosting pakket is bij Flexa Hosting heel eenvoudig. Je kunt direct inloggen op je beheerderspaneel en kiezen voor een upgrade naar meer opslag of extra functies zoals geavanceerde beveiligingsopties of betere backup mogelijkheden. Als je hulp nodig hebt of advies wilt over welk pakket het beste bij je past, staat ons team altijd klaar om je te ondersteunen met deskundig advies.

5. Welke stappen onderneemt Flexa Hosting om back-ups van mijn e-mails te garanderen?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om altijd toegang te hebben tot je e-mails. Daarom maakt Flexa Hosting regelmatig back-ups van alle e-mailgegevens. Deze back-ups worden opgeslagen op meerdere locaties om de veiligheid en beschikbaarheid te garanderen, zelfs in het geval van een technische storing of een andere calamiteit. Met onze robuuste back-up procedures kun je erop vertrouwen dat je e-mails veilig zijn en gemakkelijk hersteld kunnen worden.

Heb je meer vragen of ben je klaar om de voordelen van professionele e-mail hosting te ontdekken? Neem gerust contact op met Flexa Hosting. Wij helpen je graag verder met deskundig advies en topkwaliteit dienstverlening.

Basis – €54 p/jaar

✓ 5GB (5000MB) SSD opslag
✓ Instellen op je toestel (IOS/Android)
✓ Telefonisch support
✓ Onbeperkt emailadressen
✓ Veilig mailen (SSL verbinding)
✓ Automatische beantwoorders
✓ Spamfilter
✓ Overal vandaan inloggen
✓ IMAP/POP
✓ 30 dagen backups
✓ Online agenda
✓ Eigen handtekening
✓ Contactpersonen

Direct bestellen →

E-mail hosting

Direct online

Als u via iDeal betaalt, wordt uw account gelijk aangemaakt
E-mail hosting

Basis email

€54

per jaar

Controleer domeinnaam

✓ 5GB (5000MB) SSD opslag
✓ Instellen op je toestel (IOS/Android)
✓ Telefonisch support
✓ Onbeperkt emailadressen
✓ Veilig mailen (SSL verbinding)
✓ Automatische beantwoorders
✓ Spamfilter
✓ Overal vandaan inloggen
✓ IMAP/POP
✓ 30 dagen backups
✓ Online agenda
✓ Eigen handtekening
✓ Contactpersonen

Controleer domeinnaam

Professional email

€72

per jaar

Controleer domeinnaam

✓ 10GB (10.000MB) SSD opslag
✓ Instellen op je toestel (IOS/Android)
✓ Telefonisch support
✓ Onbeperkt emailadressen
✓ Veilig mailen (SSL verbinding)
✓ Automatische beantwoorders
✓ Spamfilter
✓ Overal vandaan inloggen
✓ IMAP/POP
✓ 30 dagen backups
✓ Online agenda
✓ Eigen handtekening
✓ Contactpersonen

Controleer domeinnaam

E-mail hosting
E-mail hosting

Zakelijke email eenvoudig opzetten

Zakelijke e-mail eenvoudig opzetten is jouw doel? Perfect, want je bent op de juiste plek! Denk even aan dit: elke professionele interactie die je...

Wat is een domeinnaam voor email

Wat is een domeinnaam voor email? Heb je je ooit afgevraagd wat een domeinnaam voor email eigenlijk is? Stel je voor dat jouw huis een uniek adres...

Voordelige email hosting vinden

Voordelige email hosting vinden Ben je het zat om teveel te betalen voor je email hosting en zoek je een voordelige oplossing die betrouwbaar en...

Vind de beste mail opties voor jou

Vind de beste mail opties voor jou Op zoek naar de perfecte mailopties die bij je passen? Bij Flexa Hosting begrijpen we hoe belangrijk het is om...

Stel je bedrijfs email snel in

Wil jij je bedrijfs email snel en zonder hoofdbrekens opzetten? Dan ben je hier op de juiste plek! Bij Flexa Hosting maken we het super eenvoudig...

Snel en eenvoudig een email aanmaken

Wil je snel en eenvoudig een email aanmaken zonder gedoe? Dan zit je bij Flexa Hosting helemaal goed! We leven in een snelle wereld waar tijd goud...

Mailadres aanmaken op eigen domein

Mailadres aanmaken op eigen domein Wil jij een mailadres aanmaken op eigen domein? Top idee! Bij Flexa Hosting helpen we je graag om jouw unieke...

Mail versturen met eigen domein

Stel je voor dat elke keer als je een e-mail verstuurt, jouw eigen unieke domeinnaam daar fier bovenaan prijkt.​ Dat is niet alleen professioneel,...

Maak een info mail aan via Gmail

Wil je graag een info mailadres aanmaken via Gmail? Super goed idee! Met een info@jouwbedrijf.​com adres laat je zien dat je serieus bent over je...

Jouw domein email snel en veilig

Op zoek naar een snelle en veilige manier om jouw domein email op te zetten? Welkom bij Flexa Hosting, waar we begrijpen hoe belangrijk het is om...

Je email domein opzetten

Het opzetten van je eigen email domein klinkt misschien als een enorme klus, maar eigenlijk is het best overzichtelijk als je weet wat je moet...

Je eigen email eenvoudig instellen

Wil je jouw eigen email eenvoudig instellen zonder stress? Dan ben je hier aan het juiste adres! Bij Flexa Hosting begrijpen we dat je geen zin...

Je eigen domeinnaam email instellen

Als je hebt besloten dat het tijd is om je eigen domeinnaam email in te stellen, dan ben je op de juiste plek aangekomen! Stel je voor: je stuurt...

Hoe maak ik een emailadres aan

Hoe maak ik een emailadres aan? Wil je weten hoe je een emailadres aanmaakt? Dan ben je bij ons, Flexa Hosting, aan het juiste adres! Of je nu voor...

Het belang van een mail domein

Het belang van een mail domein Je vraagt je misschien af: waarom is een mail domein zo belangrijk? Nou, stel je voor dat je een eigen bedrijf...

Goedkope email hosting kiezen

Goedkope email hosting kiezen Het kiezen van goedkope email hosting is als zoeken naar een schat.​ Je wilt een dienst die zowel betrouwbaar als...

Email hosting zonder eigen domein

Dus, je bent op zoek naar email hosting, maar hebt geen eigen domein? Geen probleem! Met Flexa Hosting duik je in de wereld van email hosting...

Email domein registreren uitgelegd

Het registreren van een email domein is net als het kiezen van een digitaal thuis voor je e-mails.​ Bij "Flexa Hosting" maken we het super simpel...

Email domein kopen stap voor stap

Email domein kopen stap voor stap Wil je een eigen email domein kopen, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Geen zorgen, wij van...

Eigen mail domein beheren

Eigen mail domein beheren Heb je ooit gedroomd van je eigen mail domein te beheren, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Flexa Hosting maken we...

Eigen email domein creren

Eigen email domein creëren Wil je een eigen email domein creëren? Slimme zet! Bij Flexa Hosting weten we precies hoe belangrijk het is om jouw...

Eigen domein email beheren

Wil je helemaal baas zijn over je eigen emailadres met je eigen domein? Super! Bij Flexa Hosting weten we hoe belangrijk het is om een...

Een info mail maken doe je zo

Een info mail maken doe je zo Wil je een info mail maken die iedereen wil lezen? Dan zit je hier goed! Eerst en vooral, wat is een info mail?...

Een email domein aanmaken en beheren

Een email domein aanmaken en beheren Wil je een eigen email domein aanmaken en beheren? Dan zit je helemaal goed bij ons van Flexa Hosting.​ We...

Domeinnaam en email samen integreren

Als je ooit hebt nagedacht over hoe je jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen, dan is het integreren van je domeinnaam met je email één van...

Domeinnaam email opzetten

Domeinnaam email opzetten Wil je een professioneel tintje toevoegen aan jouw zakelijke communicatie? Het opzetten van een domeinnaam email is dan...

Domein met email efficint gebruiken

Domein met email efficiënt gebruiken Email hosting kan best wel een puzzel zijn, maar als je het slim aanpakt, kun je jouw domein met email echt...

Domein mail beheren en optimaliseren

Domein mail beheren en optimaliseren Bij Flexa Hosting geloven we dat jouw domein mail beheren en optimaliseren kinderspel moet zijn! Heb je ooit...

De goedkoopste email hosting vinden

De goedkoopste email hosting vinden Als je op zoek bent naar de goedkoopste email hosting, dan ben je bij ons aan het juiste adres.​ Bij Flexa...

De beste email service kiezen

De beste email service kiezen Op zoek naar de beste email service voor jou? Dan zit je hier goed! Het kiezen van een email service is belangrijk,...

Beste email hosting Nederland kiezen

Beste email hosting Nederland kiezen Bij het kiezen van de beste email hosting in Nederland, is het belangrijk om slimme keuzes te maken.​ Het gaat...

Beheer je domein webmail efficint

Beheer je domein webmail efficiënt met Flexa Hosting en zeg vaarwel tegen hoofdpijn en verwarring! In de wereld van email hosting, is het...