E mail account toevoegen op een Android Samsung

Heb je een Android Samsung en wil je een e-mailaccount toevoegen om altijd en overal bij je mails te kunnen? Wij van Flexa Hosting vertellen je graag hoe je dit eenvoudig doet.​ Of je nu je werkmail of je persoonlijke e-mail wilt instellen, met een paar stappen ben je helemaal klaar.​ Het toevoegen van je […]
E mail account toevoegen op een Android Samsung

Gratis SSL certificaat

E mail account toevoegen op een Android Samsung

Gratis wordpress installatie

E mail account toevoegen op een Android Samsung

14 dagen backups

E mail account toevoegen op een Android Samsung

DNS Beheer

E mail account toevoegen op een Android Samsung

Heb je een Android Samsung en wil je een e-mailaccount toevoegen om altijd en overal bij je mails te kunnen? Wij van Flexa Hosting vertellen je graag hoe je dit eenvoudig doet.​ Of je nu je werkmail of je persoonlijke e-mail wilt instellen, met een paar stappen ben je helemaal klaar.​ Het toevoegen van je e-mailaccount helpt je om op de hoogte te blijven, belangrijke berichten niet te missen en je contacten moeiteloos bij te houden.​ We zullen je door het proces leiden, van het openen van je instellingen op je Samsung smartphone tot het invoeren van de juiste accountgegevens.​ Of je nu gebruik maakt van Gmail, Outlook, Yahoo of een ander e-maildienst, wij zorgen ervoor dat je snel toegang hebt tot je e-mail.​ Onderweg, thuis of op het werk, met jouw Android Samsung verbonden met je e-mailaccount ben je altijd up-to-date.​ Laten we samen zorgen dat je nooit meer een belangrijk bericht mist!

Bij ons zijn we er trots op dat je met onze Cpanel-hostingpakketten jouw zakelijke communicatie naar een hoger niveau kunt tillen.​ Een onderdeel van deze trotse service is het gemak waarmee je e-mailaccounts kunt toevoegen op jouw Android Samsung-smartphone.​ Deze stap-voor-stap handleiding is speciaal ontworpen om je door het proces te leiden, zodat je binnen enkele minuten klaar bent om jouw zakelijke e-mails onderweg te ontvangen en te verzenden.​

Beginnen met het toevoegen van een e-mailaccount op jouw Android Samsung

Het configureren van een e-mailaccount op je telefoon hoeft niet lastig te zijn.​ Volg deze eenvoudige stappen en communiceer in een handomdraai via jouw zakelijke e-mail:

1. Zoek naar ‘Instellingen’ op je toestel.​ Open de instellingenapplicatie op je Android Samsung-smartphone om te beginnen.​
  2. Selecteer ‘Accounts en back-up’.​ Hier vind je opties om accounts toe te voegen, te beheren of te verwijderen.​
  3. Kies ‘Accounts’.​ Deze stap brengt je naar een scherm waar je bestaande accounts ziet en de optie om er een te voegen.​
  4. Tik op ‘Account toevoegen’.​ Hier krijg je een lijst met verschillende accounttypen te zien.​ Selecteer ‘E-mail’ of ‘Personal (IMAP/POP3)’

Vergeet niet dat als je hosting bij ons hebt lopen en vragen hebt, je altijd kunt mailen.​ We staan garant voor onze klanten.​

Email instellingen correct invoeren

Het nauwkeurig invoeren van je email instellingen is cruciaal voor het succesvol instellen van jouw zakelijke e-mailaccount.​ Gebruik de onderstaande gegevens specifiek van onze Cpanel hostingdiensten:

• Inkomende mail server: Voor de inkomende e-mailserver voer je in: mail.​jouwdomeinnaam.​nl (vervang ‘jouwdomeinnaam.​nl’ met jouw eigen domein, zoals mail.​fietsen.​nl).​
  • Inkomende poort: 993
  • SSL (beveiliging) inkomend: SSL
  • Uitgaande server: Net als bij de inkomende server, voer je hier mail.​jouwdomeinnaam.​nl in
  • Uitgaande poort: 465
  • Inloggen vereist: Voor uitgaande mail is verificatie vereist.​ Zorg ervoor dat deze optie ingeschakeld is.​

Emailaccount succesvol toevoegen

Na het nauwkeurig invoeren van de instellingen, ben je slechts een paar tikken verwijderd van het activeren van jouw zakelijke e-mail op je Android Samsung:

1. Voer jouw volledige e-mailadres in.​ Dit is het adres dat je via onze Cpanel hebt aangemaakt.​
  2. Typ jouw wachtwoord.​ Gebruik het wachtwoord dat je hebt ingesteld toen je jouw e-mailaccount aanmaakte in Cpanel.​
  3. Klik op ‘Volgende’.​ Jouw telefoon zal nu proberen te verbinden met onze servers met behulp van de ingevoerde instellingen.​
  4. Bevestig synchronisatie-instellingen.​ Kies welke details je met jouw toestel wilt synchroniseren, zoals e-mails en eventueel contacten.​
  5. Geef jouw account een naam (optioneel).​ Dit helpt als je meerdere e-mailaccounts op je telefoon hebt.​

Als alles correct is ingevoerd, zal jouw zakelijke e-mailaccount succesvol worden toegevoegd aan je Android Samsung.​ Je bent nu klaar om e-mails te verzenden en te ontvangen, waar je ook bent.​

Hoe ga je om met veelvoorkomende problemen?

Soms kom je misschien enkele hindernissen tegen tijdens het proces.​ Geen zorgen, hier zijn enkele tips om de meest voorkomende problemen aan te pakken:

• Niet kunnen verbinden: Controleer of je de serverinstellingen correct hebt ingevoerd.​ Een kleine typfout kan al voor problemen zorgen.​
  • Wachtwoordproblemen: Zorg ervoor dat je het juiste wachtwoord gebruikt.​ Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze resetten via ons Cpanel.​
  • Foutberichten over SSL: Controleer of je SSL correct hebt ingesteld voor zowel inkomende als uitgaande e-mails.​

Houd er ook rekening mee dat wij gratis SSL aanbieden, wat de veiligheid van jouw e-mailcorrespondentie garandeert.​

Complementaire diensten van ons

Naast het instellen van e-mail op je Android Samsung, bieden wij tal van andere diensten om je zakelijke online aanwezigheid te versterken:

• Softaculous voor scripts-installers: Snel en eenvoudig populaire scripts zoals WordPress installeren.​
  • Backups inbegrepen: Jouw data is veilig met onze regelmatige backups.​
  • Webmail: Toegang tot je zakelijke e-mails vanaf elke locatie met Roundcube.​

Een e-mailaccount toevoegen op een Android Samsung is een simpele stap naar effectievere zakelijke communicatie.​ Onze Cpanel-hostingdiensten zorgen ervoor dat je zonder problemen e-mails kunt beheren en versturen.​ Mocht je ergens niet uitkomen of heb je vragen over andere functies binnen ons hostingpakket, aarzel niet om contact op te nemen.​ Jouw zakelijk succes is ons doel, en we zijn er om jou te ondersteunen op elke mogelijke manier.​