Goedkope domeinnaam registreren

Controleer domeinnaam

Webforward inclusief

Nameservers beheer

Vaste prijs van €1,00

Gemakkelijk te verhuizen

.nl

€1,00
Na het eerste jaar €5,00

.BE

€1,00
Na het eerste jaar €5,00

.EU

€ 12,99
Na het eerste jaar €12,99

.org

€ 12,99
Na het eerste jaar €12,99

.com

€ 12,99
Na het eerste jaar €12,99

.info

€ 12,99
Na het eerste jaar €12,99

Wil je binnenkort een goedkope domeinnaam laten registreren? Bij Flexahosting ben je binnen no-time eigenaar van een nieuwe website! Hieronder vind je meer uitleg over onze service en diensten.

Allereerst vinden wij het van belang dat je niet direct de hoofdprijs hoeft te betalen voor een nieuwe domeinnaam. Daarnaast vertaalt onze werkwijze zich in een transparant process, waarbij de klant precies weten, waar ze doorgaans op moeten letten bij de creatie van een compleet nieuwe website of webshop.

Goedkope domeinnaam registreren

Een goedkope domeinnaam laten registreren hoeft helemaal geen financiële zorgen met zich mee te brengen. Daarom kunnen klanten bij Flexahosting zorgeloos met hun nieuwe website of webshop beginnen.

Bovendien kan elke klant van onze domeinnaam checker gebruik maken. Hiermee kun je binnen no-time zien of je favoriete optie momenteel nog beschikbaar is. De keerzijde van dit verhaal is, dat je van te voren een toepasselijke naam in gedachten hebt, terwijl deze helemaal niet beschikbaar is.

Probeer je dus niet direct vast te pinnen op een specifieke naam, maar bedenk simpelweg een aantal verschillende opties. Zo ben je namelijk vrijwel altijd verzekerd van een toepasselijke naam voor je nieuwe website.

Controleer domeinnaam

Webhosting

goedkope domeinnaam registreren.

Bij Flexahosting kun je zonder problemen een goedkope domeinnaam laten registreren. binnen ons vakgebied beschikken onze medewerkers over meer dan genoeg kennis en ervaring, om elke klant volledig naar wens te helpen.

Goedkope domeinnaam registreren

Controleer domeinnaam

Bij Flexahosting kun je zonder problemen een goedkope domeinnaam laten registreren. binnen ons vakgebied beschikken onze medewerkers over meer dan genoeg kennis en ervaring, om elke klant volledig naar wens te helpen.

Hierdoor genieten onze klanten van de beste service, tegen een relatief goedkope prijs. Elke klant ontvangt bij Flexahosting eerlijk en doelgericht advies op maat. Zo kan iedereen doorgaans een flitsende start maken met zijn of haar nieuwe website of webshop.

Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor een wij goedkope webhosting. Wij hanteren namelijk de meest voordelige prijzen, zonder dat men in hoeft te leveren op zaken als service en kwaliteit.

Onze webhosting pakketten bestaan uit onder anderen; een gratis SSL-certificaat, 30 dagenlang back-ups en nog veel meer. Heb je toevallig al een domeinnaam laten registreren, maar wil je wisselen van webhosting. Bij Flexahosting maken wij hier geen enkel probleem van. Het verhuizen of meenemen van een bestaande domeinnaam is namelijk ook gewoon mogelijk.

Bij Flexahosting laat je als klant trouwens niet alleen .nl of .com domeinnamen registreren. Je kunt namelijk kiezen uit talloze domeinextensies zoals .eu, .info of .org, zodat je vrijwel altijd een geschikte naam voor je nieuwe website of webshop kunt vinden.

.nl

€ 7,99

.com

€ 12,99

.EU

€ 12,99

.org

€ 12,99

.BE

€ 7,99

.info

€ 12,99

Wat kost een domeinnaamregistratie?

Eerlijk & betrouwbaar

Bij Flexahosting hechten wij veel waarden aan een eerlijke en betrouwbare service. Zodra je domeinnaam bij ons staat geregistreerd, kun je doorgaans direct beginnen met de creatie van je nieuwe website.

Hierbij is het dus niet meer nodig om het nodige papierwerk te verrichten, diverse handtekeningen op kantoor te zetten. Tegenwoordig kost het slechts enkele ogenblikken voordat je de nieuwe eigenaar van een compleet nieuwe website bent.

Wil je toch de nieuwe domeinnaam bij ons op kantoor laten registreren? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Onder het genot van een kopje koffie of thee, bespreken we kort even de details, terwijl één van onze collega’s checkt of de gewenste domeinnaam nog beschikbaar is.

Controleer domeinnaam

Goedkope domeinnaam registreren

Pracktisch advies

Er bestaan tegenwoordig talloze redenen waarom men een goedkope domeinnaam laat registreren. Voor een succesvolle online business is het van belang dat je kiest voor een naam die je doelgroep aanspreekt. Bedenk jezelf dus altijd goed welke doelgroep je wilt bereiken en pas daarop je keuze aan.

Een toepasselijke naam voor je nieuwe website kiezen is essentieel, omdat je hiermee de nieuwsgierigheid van alle mensen binnen jouw doelgroep kunt activeren. Hierdoor wordt de kans behoorlijk groot dat zij vervolgens besluiten om de website te bezoeken.

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer wil je hiermee je doelgroep aanspreken en niet afschrikken. Indien mogelijk, kun je het beste je bedrijfsnaam als domeinnaam laten registreren. Zo kunnen je potentiële klanten direct zien dat de website ook daadwerkelijk bij het bedrijf of instelling hoort.

Bovendien is het van belang dat je een nieuwe domeinnaam kiest, die duidelijk leesbaar is en daarnaast ook makkelijk te spellen. Probeer de naam verder zo simpel mogelijk te houden. Het zou bijvoorbeeld zonde zijn, als iemand jouw website of webshop probeert te bereiken, per ongeluk een spelfout maakt en dan toch maar besluit naar de website van de concurrent te gaan.

Daarom werken korte en beschrijvende naam doorgaans beter dan lange domeinnamen die bestaan uit meerdere woorden. Een korte naam wordt vaak namelijk beter onthouden door je doelgroep. Aanvullend worden beschrijvende domeinnamen meestal sneller in de resultaten van zoekmachines zoals Google en Yahoo aangeklikt.

Voor de lokale ondernemers onder ons, kan het interessant zijn om de naam van je woonplaats in je nieuwe domeinnaam te verwerken. Zo kun je namelijk binnen korte tijd behoorlijk wat naamsbekendheid in de omgeving creëren. Ook zul je zoekmachines op deze manier direct laten weten dat jouw website of webshop relevant kan zijn voor een bepaalde regio. Het resultaat vertaalt zich doorgaans in een stijging in de zoekresultaten.